Horoscop 27 octombrie: un moment de confuzie, un semnal de alarmă

Horoscop 27 octombrie: un moment de confuzie, un semnal de alarmă. Temeri și suspiciuni.

BERBEC

Aveți o durere în suflet și astăzi simțiți nevoia să stați departe de partener. Vreți să creați o distanță între voi și ceilalți. Atenție la iluziile pe care vi le faceți. S-ar putea să vă otrăviți singuri din cauza nesiguranțelor voastre.

TAUR

Sunteți foarte îngrijorați. Trebuie să luați niște măsuri de a ieși din zona aceasta de îndoială și de ceață. Este ziua deciziilor, nu mai e cazul să amânați. Nu vă răzgândiți și arătați celor din jur că sunteți siguri pe voi.

GEMENI

Apar tot felul de opreliști în calea voastră, vă plângeți de timp, nu vă ajută nimeni, nu aveți suficienți bani, sunt o mulțime de praguri în calea voastră. Așa zișii prieteni vă trag în jos. Nu sunteți compatibili cu cei din jurul vostru.

RAC

Cu dragostea stați foarte bine astăzi, dar din punct de vedere profesional lucrurile nu sunt așa de bune. Aveți chef de cucerit și de iubit. A apărut cineva nou la orizont? Sunteți foarte înflăcărați. Tratați totul ca pe o escapadă, o idilă, o aventură. Să nu aveți așteptări.

LEU

Este un blocaj în sufletul vostru, este o ancoră care vă ține pe loc. S-ar putea să aveți datorii neplătite, o relație sentimentală care vă cheamă înapoi, este un bagaj care se ține după voi. E cazul să rezolvați fisura. Nu puteți înainta dacă nu rezolvați problemele trecutului.

FECIOARA

Este ziua în care primiți ceva cadou, bani sau obiecte. Banii pe care îi primiți vă folosesc pentru a vă cumpăra ceva care vă aduce un dram de bucurie.

BALANȚA

Noi începuturi, o colaborare, o prietenie. Schimbarea pe care o așteptați a sosit. Faceți planuri pentru viitor, vreți să ieșiți în lume, să schimbați opinii și vești. Primiți niște informații noi.

SCORPION

Cu dragostea stați bine, cineva din jur vă cocoloșește, vă gâdilă orgoliul, deși sentimentele voastre sunt destul de fragile. Aveți un sentiment aparte de premoniție și intuiție. Vedeți lucrurie ascunse din spatele lucrurilor.

SĂGETĂTOR

E o zi fragilă, simțiți lucruri ciudate. Nu vă puteți decide ce să faceți, vreți o schimbare, dar nu ați clarificat lucrurile din trecut. Aveți o vină pe care o aveți, sunteți blocat într-o situație din care nu puteți ieși. Este o zi tulbure. Nu este o perioadă foarte bună pentru voi.

CAPRICORN

Aveți în jur oameni de ajutor care vă ridică moralul. Sunteți ajutat emoțional. Simțiți că sunteți iubit, că sunteți apreciat. E mai mult decât o simplă prietenie. Nu e nimic legat de iubire. Poate primiți o veste bună de la un medic.

VĂRSĂTOR

Urmează să primiți ceva important, poate fi o recompensă, bani, aprecieri. Astăzi cineva vă judecă, vă scanează toată activitatea, rodul muncii voastre. Aveți emoții ca la un examen.

PEȘTI

Nu e o zi tocmai bună, aveți o stimă de sine scăzută. Sunteți nesiguri și temători. Vă e teamă de abandon, de critica celor din jur. Vă sperie această situație din cauza faptului că ați mai trecut prin asta. Vă e frică să nu se repete această situație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop