Horoscop 27 ianuarie. Zodia care se simte neglijată

Horoscop 27 ianuarie. Nemulțumirile și frustrările ies, azi, la suprafață și pot genera conflicte majore, care să ducă la despărțiri, dacă e vorba de cupluri, sau la demisii, dacă e vorba de sectorul profesional. Nativii dintr-o zodie se simt neglijați de partenerii de viață și au tendința să răbufnească.

BERBEC

Azi, sunteți foarte sensibili la critici și reproșuri. Nu acceptați să fiți puși la zid și trași la răspundere pentru chestiuni pe care le considerați minore sau în care nu sunteți singurii implicați și veți reacționa cu agesivitate la orice astfel de situație.

TAUR

În ultima vreme, v-ați simțit neglijați de partenerul de viață, iar azi ajungeți la limita răbdării. Riscați să răbufniți și să provocați ditamai conflictul care poate avea consecințe dintre cele mai nefericite. Încercați să văstăpâniți furia și să purtați o discuție civilizată. Altă soluție nu prea există.

GEMENI

Azi, aveți parte de o zi încărcată de stări emoționale intense. Puteți fi copleșiți de tristețe sau de dezamăgire vizavi de niște situații din sfera personală, puteți fi foarte sensibili și există riscul să duceți la extrem orice stare trăită și orice situație.

RAC

Azi, ar fi recomandat să vă asumați ceea ce ați făcut până în acest punct şi să vă recunoașteți greşelile în faţa oamenilor pe care i-ați rănit. Cu siguranță există tensiuni ascunse, de aceea ar fi indicat să vă asumați partea voastră de vină și să rezolvaţi problemele o dată pentru totdeauna

LEU

Contextul astral al zilei favorizează stări de stres, agitație, irascibilitate. Vă recomandăm să fiți foarte atenți la acțiunile voastre și să vă gândiți de două ori înainte de a întreprinde ceva, mai ales dacă e vorba de situații cu miză importantă.

FECIOARĂ

Azi, căutați rezolvarea la o situație care v-a măcinat în ultimele zile. Cel mai probabil, va trebui să vă faceți curaj şi să luaţi acea decizie importantă care vă va schimba viaţa din punct de vedere sentimental

BALANȚĂ

Problemele cu banii s-au acutizat în ultima perioadă, iar azi vă paște un atac de panică. Încercați să vorbiți cu una-două persoane apropiate, care dispun de resurse financiare, să vă ajute până vă reechilibrați.

SCORPION

Contextul astral al zilei influențează puternic sectorul sentimental. Azi, puteți avea parte de o întâlnire cu o persoană din trecutul vostru. Între voi a rămas ceva nerezolvat, care se cere rezolvat cât de curând. Conștientizați-vă greșelile pe care le-ați făcut față de această persoană și nu le mai repetați.

SĂGETĂTOR

Deveniți ţinta unor persoane care au prins invidie pe voi. Ar fi bine să nu le acordați deloc atenţie, doar așa veți putea evita un conflict care, de altfel, este complet inutil.

CAPRICORN

Taskurile din ce în ce mai numeroase și banii insuficienți sunt motive suficient de serioase pentru a vă crea frustrări la locul de muncă. Încercați să purtați o discuție cu șefii, dar încercați să luați cu voi tactul și diplomația.

VĂRSĂTOR

Aveți mare grijă la lucrurile pe care le spuneți azi și la persoanele cărora vă adresați. Indiscreția la care sunteți predispuși v-ar putea costa scump. Învățați să nu vorbiți mai mult decât e cazul, mai ales dacă aveți de-a face cu oameni pe care nu-i cunoașteți foarte bine.

PEȘTI

Sunteți invitați la un eveniment și vă tentează să ieșiți, să socializați. E posibil, însă, să întâlniți acolo o persoană cu care n-ați fi vrut să vă mai întâlniți vreodată. Dacă e așa, purtați-vă cu indiferență, nu schimbați mai multe cuvinte decât e necesar și bucurați-vă de prezența celorlalți prieteni.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop