Horoscop 26 octombrie, eliberarea de traume

Horoscop 26 octombrie, explorați-vă sufletului pentru a vă elibera de traume. Lăsați trecutul în urmă. E balast.

BERBEC

Vă simțiți intimidați de o persoană, simțiți frică și nu vă puteți exprima. Sunteți criticați sau primiți niște lecții. Vă simțiți puși la colț, persoana respectivă așteaptă demult timp să vă domine. Are putere asupra voastră… și dați niște explicații.

TAUR

Vreți să vă apucați de ceva nou, pregătiți terenul de ceva timp. Săptămâna viitoare se va întâmpla ceva special. Astăzi așteptați ceva cu care să începeți acest plan. Așteptați bani sau sfatul cuiva. Vă lipsește ceva pentru reușita acestui plan. Pregătiți-vă pentru o aventură în luna noiembrie.

GEMENI

Puneți preț pe dragoste, vă preocupă iubirea în sensul de împăcare cu cineva. A avut loc un dezechilibru în viața voastră, de aceea vă simțiți ciudat, aveți un gol. Este o luptă între două energii la voi în suflet. Inima vă spune ceva, pe când creierul vă spune altceva. Astăzi analizați.

RAC

De ce vă e frică nu scăpați, trebuie să acceptați situația și să nu mai fugiți. V-ați fofilat suficient, dar astăzi trebuie să dați piept cu lucrul pe care îl tot evitați. Trebuie să aveți această discuție finală. Nu mai puteți amâna acest deznodământ. V-ați răzgândit de prea multe ori.

LEU

Sunteți supărați pe cineva, așteptați ceva de la cineva. Vă puneți mari speranța într-o promisiune care nu s-a îndeplinit. Sunteți dezamăgit de cineva care nu s-a ținut de cuvânt. Astăzi se pot repara anumite lucruri.

FECIOARA

Sunteți copleșiți de muncă dar sunteți mulțumiți de ce vă iese din aceste eforturi. Rezultatul vă satisface. E posibil să întâlniți un om la fel de harnic cum sunteți voi, atrageți oameni buni pentru proiectul la care lucrați.

BALANȚA

Este o poveste de iubire la mijloc, cu foarte multă pasiune. Este o dragoste la prima vedere, vă mistuie și se risipește repede, din păcate. Este exact ce aveați nevoie, este un suflu nou. Atenție, că aveți intenția să dați prea mult!

SCORPION

Sunteți în centrul atenției și ceea ce simțiți astăzi este pregătirea unui final. Îl așteptați demult, dar erați pregătit pentru acest moment. Se închide un capitol în viața vosatră. Nu e neapărat o relație sentimentală, poate fi un proiect profesional, un job, etc.

SĂGETĂTOR

Sunteți prins într-o colaborare și sunteți foarte deschis să mergeți mai departe. Din păcate cei din jur vă cam pun opreliști, promit lucruri și nu se țin de cuvânt, sunt mereu ocupați. Vă lasă pe voi să trageți mai mult, voi dați iar ceilalți iau. Oamenii profită de pe urma voastră.

CAPRICORN

Vă plângeți de timp, se pare că ceea ce faceți vă mănâncă foarte mult timp. Vă copleșește această situație dar veștile sunt bune. E posibi să fie în preajmă o persoană care vă poate ajuta. În doi lucrurile evoluează mut mai bine.

VĂRSĂTOR

O zi cu succes și reușite, apare o rază de speranță în viața voastră. V-ați putea îndrăgosti, primiți laude și aprecieri. Astăzi vedeți pe cineva într-o altă lumină. mai caldă și mai frumoasă. Acest om vă ridică moralul.

PEȘTI

Este un final de drum. O etapă din viața voastră se încheie, astăzi au loc ultimele detalii, se face bilanțul final. Ați muncit luni de zile la acest proiect de viață, verificați ultimele detalii pentru ultima oară și îi dați drumul în univers.

Ascendentul celor din Zodia Leului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop