Horoscop 26 noiembrie, zodia aflată într-un triunghi amoros

Horoscop 26 noiembrie, o zi fără evenimente dramatice, o zodie se află într-un triunghi amoros de ceva timp iar Peștii își pot găsi sufletul pereche.

BERBEC

O zi minunată pentru socializare. O întâlnire cu prietenii, cu un colectiv, unde auziți niște lucruri interesante, zvonuri, bârfe. Vi se fac niște confidențe. Vă simțiți în largul vostru lângă unii oameni.

TAUR

Dragostea e pe primul plan, a sosit vremea să o dovediți, să arătați celui drag ce simțiți. S-ar putea ca și persoana iubită să vă dăruiască ceva. Ceea ce oferiți astăzi este dovadă vie de dragoste.

GEMENI

Sunteți preocupați de cei dragi aflați departe, s-ar putea să faceți planuri să vă vedeți, o revenire acasă a voastră sau a cuiva. Vă e dor de cineva care e plecat departe. Pentru unii dintre Gemeni s-ar putea să fie o plecare a lor definitivă. O ruptură.

RAC

O întâlnire cu cineva drag, o zi cu multe cuvinte frumoase și tandre. Primiți o declarație care vă emoționează. S-ar putea să fie și o derută sentimentală pentru unii. Iubiți două persoane și e o mare confuzie în sufletul vostru.

LEU

O zi norocoasă așadar trebuie să profitați de vântul acesta prielnic. În viața voastră apare cineva cu un rol benefic. Persoana asta vine cu o veste bună, vă dă un gram de speranță și optimism. Vă simțiți împliniți. Este o aniversare la mijloc a cuiva…

FECIOARA

Sunteți timorate în fața unei alte persoane, vă simțiți copleșite de acest om. Sunteți indimidați deși nu sunt cu nimic mai prejos. Aroganța acestei persoane vă face să stați liniștiți în banca voastră. Vă e frică să vă arătați justa valoare.

BALANȚA

Stagnați, așteptați ceva: o veste, niște bani, o rezolvare, o întâlnire. Ceva ce nu depindea de voi. Mult așteptatul răspuns apare și vă eliberează de o stare de stres. Vin vești și încep să circule lucrurile în viața voastră.

SCORPION

Sunteți preocupați de sine, sunteți egoiști astăzi, important este să vă fie vouă bine. Sunteți zgârciți și economi. Sunteți lacomi și individualiști iar cei din jur observă acest lucru. Nu vreți să împărțiți nimic cu nimeni.

SĂGETĂTOR

Se închide un ciclu în viața voastră. Aveți multe proiecte în plan, faceți tot posibilul să închideți luna aceasta cu bine. Aveți multe vise și abia așteptați să vă apucați de ceva nou.

CAPRICORN

Atenție mare spre ce vă îndreptați pentru că cineva din preajmă vă induce în eroare. Sunt minciuni la orizont, promisiuni false, atenție în cine investiți. La mjloc este minciună și decepție, să nu credeți ce vi se spune. Este o mare păcăleală!

VĂRSĂTOR

Scăpați cu brio de o situație ușor riscantă, ați trecut ca prin urechile acului de o primejdie. Ați scăpat de un ghinion, poate îngerul ocrotitor v-a luat în aripa lui protectoare care a ținut la distanță o situație neplăcută. Cereți ajutor divin. Să credeți în vise…

PEȘTI

Se termină o etapă a planurilor voastre, dar se termină cu bine. Dacă ați așteptat ceva, astăzi apare. S-ar putea să fie legată de o decizie sentimentală. Atenție la cifra 2. Mulți s-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche, să formeze un cuplu. Dacă se termină ceva, se face cu bine, într-un mod pozitiv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop