Horoscop 26 mai, vin șanse și oportunități

Horoscop 26 mai, o perioadă agitată, ne pregătim pentru luna iunie când sufletul ne va fi pus pe jar.

BERBEC

Trebuie să vă obișnuiți cu noua vibrație a perioadei. De azi înainte veți avea motoarele turate la maximum. Veți da niște examene: veți fi recompensat sau mustrat, după caz. Veți descoperi niște greșeli de-ale voastre, vi se arată unde greșiți.

TAUR

Sunteți strânși cu ușa, pare că nu mai aveți timp. Se apropie un termen limită, apar piedici, nu știți să gestionați stresul.

GEMENI

Trebuie să fiți prudenți, trece un mic pericol pe lângă voi. Va fi un prieten care are două fețe, ați învestit în acest om și acum își arată adevărata fața, iar voi veți avea o mare surpriză.

RAC

Nu plecați urechea la ceea ce auziți. Informațiile care ajung la urechea voastră sunt contradictorii, s-ar putea să aflați un mare secret, o destăinuire, veți fi afectat de ce veți auzi.

LEU

Astăzi sunteți la mijloc într-o dispută, aveți rolul unui avocat, este o luptă între două persoane și voi picați între această dispută.

FECIOARA

Aveți energie dar nu știți cum s-o canalizați. Aveți un talent realmente de a ridica moralul celor din jur, veți fi un exemplu de lider astăzi, veți fi simpatizat și popular.

BALANȚA

Sunteți epuizați, nu știți de unde să vă încărcați bateriile, sunteți la final de cursă. Așteptați un pic, faceți o pauză, și apoi vedeți ce e de făcut.

SCORPION

Cu patru planete în sectorul muncii agenda e mult prea încărcată. Din păcate nu vă ajută nimeni, sunteți singur, ceilalți cam fug de muncă. Vă cam irită situația…

SĂGETĂTOR

Se aprinde un foc la voi în inimă, vreți ceva în mod deosebit, vă doriți cu patimă ceva sau pe cineva. Vă arde această pasiune, vă puneți toate energia pentru această vâlvătaie. Vă arde la tălpi…

CAPRICORN

Este o vreme a finalurilor, se termină o relație, de iubire, de prietenie, colaborare la job. După ieșirea lui Marte din Pești ați văzut această relație cu alți ochi. Se modifică ceva în voi.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să aveți lângă voi un om care vă descurajează, vă dărâmă psihic. Dar asta vă ambiționează, vă aruncați într-o luptă de ambiție, vreți să demonstrați că puteți. Sunteți încăpățânați, dar constructivi.

PEȘTI

Nu mai este deloc agitația pe care ați avut-o săptămânile trecute. Vin către voi vești interesante, daruri plăcute, apar oportunități și șanse noi. Se anunță schimbări benefice în viața voastră.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitate Vărsător. Care sunt zodiile potrivite cu acești nativi din horoscop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop