Horoscop 25 februarie, certuri din motive incredibile

Horoscop 25 februarie, BERBEC

Doar pentru că oamenii de știință nu au reușit să demonstreze existența lui Dumnezeu, frumusețea sau astrologia, asta nu înseamnă că ele nu există. Ele țin de opinie sau de credință. A nu se înțelege că cine nu le prețuiește este inferior. Este dovada faptului că unele concepte sunt intangibile, nu pot fi cântărite sau măsurate. După acest preambul gândiți-vă la preocupările dumneavoastră din ultima perioadă. Sunteți mândri de voi?

Horoscop 25 februarie, TAUR

Unerori, când ne oprim din alergătura asta bezmetică și ne gândim la noi înșine, unde suntem și unde am ajuns, începe să ne doară capul. Suntem brusc sufocați de o mulțime de DACĂ și DAR DACĂ… și ne vin în fața ochilor o mulțime de posibilități. E timpul să lași deoparte toate confuziile și să ai mai mult curaj. Astăzi, ai încredere în ceea ce simți.

Horoscop 25 februarie, GEMENI

Ești un GEMENI adaptabil. Nu există o situație cu care să nu te poți adapta și o persoană cu care să nu te poți înțelege. Cu toate acestea, capacitatea ta cameleonică te face să te întrebi ce simți cu adevărat. Acum câteva luni părerile voastre despre lume și despre viață erau altele. Situația voastră s-a schimbat. Este pe cale să se schimbe din ce în ce mai dramatic.

Horoscop 25 februarie, RAC

În această perioadă de restricții ți-ai dezvoltat abilitățile. Asculți mai multă muzică, te uiți la picturi și imagini care te inspiră, ai avut și perioada de făcut mâncare. Renunță la frustrări la bucură-te de viață, fii o persoană mai spontană, mai creativă. A trecut ceva timp de când nu te-ai mai simțit inspirat.

Horoscop 25 februarie, LEU

Lumea nu trebuie să fie un loc înfricoșător. Nu ar trebui să ne simțim ca și cum am fi într-un război perpetuu, petrecându-ne zilele apărându-ne de prădători. Chiar dacă sunt momente dificile suntem pe acest pământ pentru a fi fericiți. Trebuie să te bucuri de viață și de tot ce te înconjoară. Nu te submina și nu te judeca. Zilele acestea se întâmplă ceva cu viața voastră.

Horoscop 25 februarie, FECIOARĂ

Prietenii tăi te tot întreabă ce mai faci și tu spui mereu, BINE. În aceste zile de distanțare socială trebuie să găsești modalități de a te apropia de oameni. Nu este ușor atunci când porți mască să arăți cât ești de prietenos. Contactele fizice dintre noi sunt minime. Cu toate acestea trebuie să nu uităm să ne purtăm de grijă unul altuia. Lumea este minunată iar astăzi s-ar putea să simți pe pielea ta că este așa.

Horoscop 25 februarie, BALANȚA

Unii oameni se nasc paroliști și corecți. Au un talent deosebit de a spune sau a face lucrul perfect la momentul perfect. Cum reușesc? Ei bine, nu se aruncă orbește la fiecare oportunitate care se ivește. Ei cântăresc lucrurile, așteaptă. Și atunci când apare ceva cu potențial real, dau totul. Astăzi universul te face pe tine această persoană. Trăiește așa cum vrei dar fii atent la oportunități.

Horoscop 25 februarie, SCORPION

În aceste vremuri fără precedent pe care le trăim, înainte ca fiecare dintre noi să facă ceva, trebuie respectat un set complet de ritualuri. Trebuie să respectăm cele două zeițe: Sănătatea și Siguranța. Și trebuie făcute sacrificii evaluând totodată riscurile. Nu sunt acceptate activități impulsive chiar dacă astăzi sunteți puși în situația de a lua decizii la secundă.

Horoscop 25 februarie, SĂGETĂTOR

Cum ar fi dacă am trăi într-o lume fără reguli? Ei bine, ar trebui să le inventăm. Fără reguli nu înseamnă că există libertatea absolută. Avem nevoie de granițe și limite. Cineva din cercul tău de prieteni îți pune la îndoială judecata, părerile. Nu le întoarceți cu aceeași monedă dar nici nu vă lăsați doborîți de părerile lor.

Horoscop 25 februarie, CAPRICORN

Chiar și școala la domiciliu are regulile și doza de stres aferentă. Părinții au renunțat la multe în perioada aceasta pentru binele copiilor lor. Să sperăm că în viitor aceștia se vor revanșa. E greșit să ne gândim că toate relațiile au la bază un strop de sacrificiu. Sunteți prinși într-o situație care necesită timp și sacrificiu. Faceți totul din culpă și din jenă.

Horoscop 25 februarie, VĂRSĂTOR

De ce oamenii se ceartă din diverse motive? Cu siguranță lumea ar fi un loc mai bun dacă s-ar putea face compromisuri. Dialogul constructiv și dezbaterea duc adesea la cele mai importante descoperiri. O ciocnire de idei vă aduce în pragul disperării, astăzi.

Horoscop 25 februarie, PEȘTI

Cel mai bun profesor din lume este experiența. Când ne învață o lecție valoroasă nici măcar nu contează dacă ne bucurăm de acest proces. Dacă ne uităm la cele mai fericite momente din viața noastră trebuie să ne întrebăm dacă ne-au ajutat să fim mai înțelepți sau ne-am limitat accesul la cunoașterea de sine. Dacă aruncați un ochi spre trecut sunt mari șanse să nu mai repetați greșelile deja făcute.

Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop