Horoscop 24 septembrie. Zodia care astăzi este înconjurată de oameni nepotriviți

Horoscop 24 septembrie. Zodia care astăzi este înconjurată de oameni nepotriviți poate face gafe imense. Anturajul te ridică sau te coboară… Iată de ce e important să avem oameni potriviți lângă noi.

Horoscop 24 septembrie. BERBEC

S-au acumulat ceva tensiuni în relația de cuplu iar astăzi ies la suprafața o mulțime de nemulțumiri. Nu sunteți nici singuri, nici neînțeleși dar vă comportați ca și cum ați fi victimele unor conjuncturi nefericite.

Horoscop 24 septembrie. TAUR

Nu mai lăsa pe nimeni să te intimideze, astăzi ești vulnerabil(ă) și poți fi victima unor prădători care se hrănesc cu slăbiciunile oamenilor. Să-ți fie învățătură de minte și să nu mai povestești despre tine nimănui, nimic.

Horoscop 24 septembrie. GEMENI

Astăzi își faci cunoștințe noi, se pun bazele unor prietenii noi, îți lărgești orizonturile datorită oamenilor pe care îi cunoști. Descoperi lucruri noi despre tine și asta te bucură. Este o plăcere să ne descoperim pe noi înșine, pas cu pas.

Horoscop 24 septembrie. RAC

Anturajul tău este foarte important. Se spune că toată educația de acasă poate să dispară din cauza unui anturaj nefericit. Alege-ți cu grijă prietenii, iar astăzi este momentul prilenic să stai să vezi cine ți-e cu adevărat prieten.

Horoscop 24 septembrie. LEU

Este o zi bună pentru nativii Leu, astăzi culeg roadele răbdării de care au dat dovadă toată vara. Înțelepciunea lor proverbială este răsplătită de șanse și vești bune venite din partea unor oameni dragi lor.

Horoscop 24 septembrie. FECIOARA

Ești pe buza prăpastiei depresiei și e momentul să realizezi că de tine depinde să te îndepărtezi de hăul care te trage în jos. Ești propriul tău stăpân, nu te lăsa influențat de nimeni. Curăță-te de gândurile negative…

Horoscop 24 septembrie. BALANȚA

Un val de nemulțumire te inundă astăzi și te copleșește. Nu-ți place nimic și cauți defecte în orice situație, oricât de potrivită ar fi pentru tine. Există posibilitatea să pierzi șanse astăzi din cauza umbrei care te apasă.

Horoscop 24 septembrie. SCORPION

Urmează un eveniment important în viața ta, ești la capătul unei reușite. Emoțiile finalului sunt binevenite. Conștientizezi că urmează să se încheie acest proiect dar tot nu-ți vine să crezi.

Horoscop 24 septembrie. SĂGETĂTOR

Astăzi este despre bani. Faci socoteli, numeri, scazi, plătești facturi sau rate, pui deoparte. Ai dovedit că știi să fii un bun strateg când vine vorba de bani, așa că fă-ți niște planuri pe termen lung.

Horoscop 24 septembrie. CAPRICORN

Sunt șanse mari să-ți faci cunoștințe noi, să întâlnești oameni de la care poți învăța lucruri noi. Astăzi în cercul tău de prieteni sau amici s-ar putea să intre figuri pe care nu le cunoști.

Horoscop 24 septembrie. VĂRSĂTOR

Se întrevede un drum, o scurtă călătorie pe care trebuie să o faci. Face parte din atribuțiile de la job sau o obligație amânată de ceva timp. Nu este ce ți-ai dorit pentru astăzi, dar te adaptezi pe parcurs.

Horoscop 24 septembrie. PEȘTI

Te afli într-un impas și nu prea știi cum să ieși. Cauți greșit soluția, apelezi la oameni nepotriviți, ești confuz(ă) și departe de a afla adevărul. Cu răbdare vei ajunge la liman.

foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop