Horoscop 24 noiembrie, Lună Nouă: luăm decizii importante

Horoscop 24 noiembrie, Luna Nouă, un nou început. Dăm un restart și o luăm de la capăt cu lecții noi învățate. Un nou început din toate punctele de vedere. Din greșelile trecutului am învățat lucruri noi.

BERBEC

O zi importantă, unii ați trecut prin teste majore, alții învățați de acum încolo. Vor veni către voi cantități enorme de informații, puteți trece în viitor printr-un moment de mare maturizare.

TAUR

Încă sunteți în zona schimbărilor și a marilor transformări. Justiția Divină o să intervină și o să simțiți că lucruri care stagnau și nu se rezolvau, capătă un nou sens. Cei care au avut mici abateri veți primi lecția dreptății.

GEMENI

Luna Nouă are loc în sectorul colaborărilor și contractelor. Puteți primi 4 vești, 4 evenimente sau 4 soluții. Pregătiți-vă pentru un ritm nou în viața voastră. Mulți se vor simți copleșiți.

RAC

Vi se aglomerează Agenda, munca este prioritară pentru voi până în decembrie. Unii vor începe un curs, un nou job, este un nou început dar cu bătaie lungă, rezultatele se vor vedea mai târziu.

LEU

Luna Nouă este în casa iubirii. Poate fi iubirea de sine, vreți să vă arătați lumii, este un moment de victorie. Puteți face o cucerire în plan sentimental. Aveți un fior de fericire, s-au rezolvat lucruri în viața voastră.

FECIOARA

Impactul asupra voastră a Lunii Noi este pregnant, vă afectează viața de familie. Poate trebuie să luați o decizie majoră legată de domiciliu.

BALANȚA

Luna Nouă în casa a treia, sunteți printre cei mai influențați. Vine o veste bună, se soluționează o chestiune, poate fi o veste bună care rezolvă ceva. Urmează să apară ceva important. Ați aștept mult acest moment, veți răsufla ușurați.

SCORPION

Este momentul de privit prezentul. A sosit vremea recoltei. Cine a făcut ce trebuie făcut va primi darurile divine pentru că le merită: succes, eliberare, bani. Este bucurie că ați atins un nivel mult dorit.

SĂGETĂTOR

Sunteți pe val, în centul atenției. Îngerii sunt cu voi, acum coșul cu resurse este plin. Aveți de toate. Aveți aliați care vă ajută.

CAPRICORN

Puteți avea vise premonitorii că urmează ceva. Aveți dreptate, ați intrat pe ultima sută de metri pentru un eveniment din viața voastră care va avea loc în decembrie.

VĂRSĂTOR

Ați așteptat mult acest moment. Veți simți de acum înainte efectele acestei Luni Noi, ceea ce decideți acum se va vedea până în martie 2023.

PEȘTI

A sosit vremea să vă bateți cu pumnul în piept, să vedeți ce ați învățat. Ați învățat multe lecții în ultima perioadă. Răsuflați ușurați pentru că ce a fost greu a trecut.

Ascendentul celor din Zodia Scorpionului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop