Horoscop 24 martie 2023, spune tare ce crezi și ce vrei!

Horoscop 24 martie 2023. E momentul să ne spunem punctul de vedere, să ieșim în față. Avem profunzime și maturitate. Găsim soluții practice, avem idei, rezolvăm lucruri vechi

BERBEC

Vă pregătiți pentru ziua de mâine, iar astăzi este multă tensiune în jurul vostru. Sunteți atacat de cineva din anturaj. Cineva vă comentează și vă critică. Nu vă supărați, rezistați și tolerați. Veți adopta o atitudine împăciuitoare.

TAUR

Vreți să vă luptați pentru opiniile voastre. În curând vine vremea voastră și vă veți face auzit. Din dragoste pentru cineva acceptați un lucru care vă deranjează, vă sacrificați pentru cineva, din iubire.

GEMENI

Țineți la opiniile voastre, sunteți fermi pe poziție, doar că astăzi, altcineva are dreptate. Se face remarcat înaintea voastră, este un rival/inamic/colaborator care se află pe o vibrație total diferită.

RAC

Ceva stă pe loc, nu merge sub nicio formă, este un blocaj, vreți să abandonați. Orice ați face situația este sortită eșecului.

LEU

Sunteți remarcat dar cu ajutorul unor oameni, nu vi se datorează acest succes 100%. Echipa vă susține și vă ajută, sunt grupul vostru de suport, străluciți, vă remarcați.

FECIOARA

Visați foarte mult, imaginația o să v-o ia razna. Visați cu ochii deschiși, lucruri minunate, nimic negativ, sunteți convinși că lecția atracției funcționează și ceea ce visați este perfect palpabil.

BALANȚA

Aveți toate condițiile ca anumite planuri de cuplu să se materializeze. Este armonie și înțelegere cu cineva din jurul vostru, vă susține, vă sprijină. Aveți o stare de fericire și mulțumire.

SCORPION

Sunteți preocupar de iubire, de o relație care trebuie discutată puțin. Au loc anumite discuții, trebuie să dați anumite explicații, să reglementați unele chestiuni.

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o întâlnire/discuție cu persoana iubită pentru a remedia o neînțelegere din relația voastră. Vă împăcați, vă acceptați, clarificați anumite chestiuni.

CAPRICORN

Vă luptați pentru dreptate, veți câștiga anumite dispute. Vă impuneți punctul de vedere. Aveți temele făcute și veți primi un verdict corect.

VĂRSĂTOR

Vă preocupă o schimbare de direcție, vă gândiți la o mutare. De job, de casă, de bunuri. Alegeți ceva nou, investiți bani în ceva, cumpărați un lucru important. Rar aveți parte de o asemenea conjuncție astrală.

PEȘTI

Trageți o linie, este un final. Sunteți mulțumiți de ceea ce ați realizat sau obținut. Coșul este plin, sunteți fericiți cu ce aveți.

Zodiacul Chinezesc 2023: Porcul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop