Horoscop 24 mai, cei născuți în aceste zodii sunt pe cale să-și rezolve problemele

 

Horoscop 24 mai. Ziua de azi se anunță a  fi una plină de surprize plăcute, mai cu seamă pentru trei zodii care reușesc să-și rezolve câteva dileme care de multă vreme le dădea bătaie de cap. 

Iată, așadar, ce ne rezervă astrele astăzi.

BERBEC

Azi, aveți o grămadă de motive de bucurie, veștile bune par să curgă din toate părțile. Începeți să vă recăpătați încrederea în voi înșivă când vedeți ce bine merg lucrurile în viața voastră. Uneori, lucrurile revin la normal ușor dacă vă păstrați pozitivismul și glumiți pe seama provocărilor.

TAUR

Sunteți la cheremul unora care abuzează de poziția lor, iar asta nu face decât să vă producă un stres major. deși nu le recunoalteți întru totul autoritatea, sunteți totuși docili, pentru că sunteți conștienți de răul pe care aceste persoane vi-l pot face. Acum e vremea lor, dar roata se va întoarce.

GEMENI

Oricât ați încerca să vă schimbați părerea față de persoanele pe care tocmai le-ați cunoscut, nu reușiți sub nicio formă. Ceva vă spune că nu-s persoane cărora să le acordați încrederea voastră. Dacă asta vă spune intuiția, atunci țineți-vă departe de acești oameni.

RAC

Azi, nu suportați să fiți contrazis și nu mai aveți răbdare nici să ascultați problemele celorlalți. Considerați că e o pierdere de vreme să îi ascultați tot timpul lamentându-se și să fiți diplomați. Pe de o parte, aveți dreptate. Discuțiile astea vă încarcă negativ. Pe de altă parte, nu ar fi rău nici să încercați să vă relaxați, să le explicați că treceți printr-o pasă proastă și să-i asigurați că le veți fi alături cât de curând.

LEU

Găsiți, în sfârșit, soluție la o problemă stringentă, care v-a dat bătăi de cap în ultima vreme. Cineva din anturajul vostru reușește să facă lumină și vă ajută să vedeți problema cu alți ochi. De-acum vă puteți relaxa. Luați-vă câteva zile libere. Creierul vostru are nevoie de un repaus serios ca să se detensioneze.

FECIOARĂ

Ați intrat în încurcături, dar nu sunt nici pe departe atât de grave pe cât vi le imaginați voi. Nu sunt imposibil de depășit. Acceptați ajutorul care vi se oferă. Veți ieși mai ușor din impas. Nu e momentul să fiți orgolioși.

BALANȚĂ

Relațiile personale par să-și reia făgașul normal. Oameni care v-au greșit vin azi la voi să-și ceară scuze, dar cum ltim că vina e întotdeauna împărțită, n-ar fi rău să vă recunoalteți și voi partea de vină. Veți avea niște beneficii pe care nu vi le imaginați de pe urma acestor oameni cu care vă împăcați azi.

SCORPION

Cineva care repare în viața voastră după ceva timp în care n-ați mai știut nimic de el vă ajută să găsiți o solușie foarte bună la o dilemă care v-a dat mari bătăi de cap. După ce veți avea o discuție lungă cu această persoană, veți reuși să luați o decizie pe care ați tot amânat-o de teamă să nu fie incorectă.

SĂGETĂTOR

Vă încearcă o ușoară depresie azi. Parcă vă tot vine să plângeți, și asta fără niciun motiv. Nu e nimic grav, psihicul e suprasolicitat și vă joacă feste. Aveți nevoie să petreceți puțin timp cu voi înșivă. Vedeți cum faceți weekendul viitor și ocupați-vă exclusiv de voi. De restul, vă puteți ocupa mai încolo. Câteva zile de relaxare meritați și voi.

CAPRICORN

Începutul de săptămână vă găsește sleiți de puteri. Săptămâna asta toți vor trage de voi, și la serviciu, și acasă. Însă nici prin cap nu vă trece să vă rezervați weekendul viitor doar pentru răsfățul vostru. Azi vă organizați treburile pe care le aveți de făcut. Dacă nu vă faceți timp să vă relaxați, cel puțin, dimineața, la cafea, și ori de câte ori aveți un mic răgaz, citiți câteva pagini din cartea Cum să te iubești pe tine pentru a te înțelege mai bine cu ceilalți.

VĂRSĂTOR

Relația cu partenerul de viață pare să nu mai fie chiar pe roze. Parcă iubirea nu mai e ca la început și vă fug mai ușor ochii după alții. Cineva din anturajul vostru, poate o persoană cu studii de psihologie, vă va da un ajutor nesperat în această direcție, determinându-vă să vedeți lucrurile obiectiv și să luați decizia potrivită în privința relației voastre.

PEȘTI

Ziua de azi este una destul de ciudată pentru voi. Ajung la urechile voastre vești care pe de o parte vă bucură, pe de alta vă supără. Deși, în aparență, aceste vești sunt bune, în realitate nu vă ajută deloc să vă rezolvați dilemele care vă apasă în perioada asta.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop