Horoscop 24 februarie, lucrurile încep să se liniștească

Horoscop 24 februarie, lucrurile încep să se liniștească

Horoscop 24 februarie, BERBEC

Mergeți pe o frânghie subțire din cauza unei conjuncții nefericire dintre Saturn și Uranus. Din fericire, voi sunteți Berbeci, aveți talentul de a vă ridica la înălțimea provocării și de a găsi motivația pentru a lupta. În plus, Mercur pune capăt mișcării retrograde, ceea ce mai liniștește lucrurile.

Horoscop 24 februarie, TAUR

Fără îndoială Anul Chinezesc al Bivolului are mari rezonanțe în zodia voastră. Sunteți muncitori și rezistați mult pe metereze. Totuși, astăzi vă doriți mai mult decât să fiți cal de povară și o parte din voi tânjește după libertate. Cum să faci să-ți fie bine? Renunță la ideile invechite.

Horoscop 24 februarie, GEMENI

Vă vine să credeți sau nu, mișcarea retrogradă a lui Mercur în ultimele săptămâni v-a ajutat să vedeți lucrurile foarte corect. V-ați îmbunătățit modalitățile de gândire. Este momentul să tăiați nodul și să porniți mai departe. Vă așteaptă un viitor interesant.

Horoscop 24 februarie, RAC

Simțiți o tensiune aproape palpabilă între dorința de menținere a unei situații și valurile schimbării care se apropie în viața voastră. Schimbarea este inevitablă, se vede deja în astre, teritoriul în care o să vă îndreptați este necunoscut. Gândiți-vă ca la o renaștere.

Horoscop 24 februarie, LEU

Nu asculți părerea nimănui, iei propriile decizii, indiferent cât de mare este riscul. Este un moment de tensiune, pentru că cei din jur au păreri diferite de a ta. Se pare că nu vrei să găsești o cale de mijloc. Sâmbătă, Mercur își schimbă direcția și lucrurilor vor intra în normal.

Horoscop 24 februarie, FECIOARA

De regulă, sunteți un om conservator dar iată că vi se cere să pășiți într-un scenariu complet nou. Din greșelile trecutului ați învățat destule, astăzi sunteți cu un pas înaintea celorlalți. Informațiile pe care le aveți vă ajută să ieșiți dintr-un impas.

Horoscop 24 februarie, BALANȚĂ

Este foarte puțin probabil să aveți o zi echilibrată astăzi, dată fiind aglomerarea de planete în casa dvs. Toate planetele trag în direcții diferite. Probabil, la acest nivel de intensitate sunteți puși în situația de a lua decizii importante. Să nu faceți nimic nu este o opțiune. Căutați-vă scopul.

Horoscop 24 februarie, SCORPION

Simți că te strânge ceva? Saturn și Uranus vă țin suspendat în zona de confort, fără posibilitatea de a vedea alte moduri de a vă trăi viața. Pentru unii Scorpioni urmează o perioadă cu mișcări radicale. Pentru alții se adaugă lucruri în plus. Oricum ar fi, e timpul ca lucrurile să se facă diferit.

Horoscop 24 februarie, SĂGETĂTOR

Aruncați o privire la situația financiară actuală. Apoi domoliți-vă entuziasmul. Puneți cuiva întrebări incomode, toată ziua de azi este despre bani. Fiți prudent, practic și prevăzător.

Horoscop 24 februarie, CAPRICORN

Nu sunteți genul care să evite responsabilitățile. Cu toate acestea sunteți într-o pasă proastă, aveți nevoie ca cineva sau ceva să vă “injecteze” un strop de adrenalină. Ești într-o zonă de rutină, în care totul e previzibil. Nici nu-i de mirare că te-ai plictisit.

Horoscop 24 februarie, VĂRSĂTOR

Vț-ai pierdut interesul pentru ceva care altădată vă aducea multe satisfacții. Este timpul să vă îndreptați atenția spre altceva care să vă capteze. Trebuie să găsiți ceea ce vă place cu adevărat să faceți.

Horoscop 24 februarie, PEȘTI

Magia vine din nou în viața ta, odată cu intrarea Soarelui în casa voastră. Nu reacționați excesiv la tot ce vi se întâmplă, entuziasmul trebuie să fie moderat, nu luați nimic personal din tot ce vi se întâmplă astăzi. Când Mercur își va întrerupe mișcarea retrogradă, veți vedea lucrurile altfel.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop