Horoscop 24 august. Zodia care va spune vorbe grele astăzi. Îi rănește pe cei din jur!

Horoscop 24 august

Horoscop 24 august. Prima parte a zilei este marcată de o serie de neînțelegeri apărute fie în familie, fie în cercul de prieteni. Anumiți nativi vor trece mai ușor peste acest moment, în timp ce o zodie nu se va putea stăpâni, va spune vorbe grele și îi va răni pe toți cei din jur.

Horoscop 24 august, BERBEC

O persoană din familie trece peste cuvântul tău și ia o decizie care nu te avantajează absolut deloc. Ești furioasă, dar știi că orice ai face nu mai poți schimba situația. Alege să ignori aspectele mai puțin plăcute care vor apărea astăzi. Pe seară te așteaptă o surpriză!

Horoscop 24 august, TAUR

O serie de reguli noi te obligă să îți schimbi comportamentul și chiar stilul de viață, dar totul este spre binele tău. Modificările te pot ajuta să îți îmbunătățești starea de sănătate, ceea ce te face să nu abandonezi drumul pe care tocmai ai pornit.

Horoscop 24 august, GEMENI

Simți o ușoară invidie din partea unui prieten apropiat, apărută în urma unei reușite recente pe care ai avut-o. Acest lucru te pune puțin pe gânduri, mai ales că nu te așteptai la un astfel de comportament.

Horoscop 24 august, RAC

Ești favorizată de astre astăzi din toate punctele de vedere, dar în special la capitolul dragoste. Dacă ești într-o relație, lucrurile par să evolueze frumos, iar dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, există șanse mari ca astăzi să remarci pe cineva care să îți stârnească interesul.

Horoscop 24 august, LEU

Te concentrezi foarte mult pe sectorul profesional și ți-ai impus ca până la sfârșitul anului să ajungi exact acolo unde îți dorești. Chiar dacă petreci la birou mai mult timp decât ar fi necesar, observi schimbări substanțiale, iar asta te determină să mergi mai departe.

Horoscop 24 august, FECIOARĂ

Cei dragi îți reproșează că i-ai neglijat în ultima perioadă și te simți vinovată. Problemele unor prieteni apropiați au pus stăpânire pe tine și ai uitat complet de familia ta, lucru care nu ți se întâmplă foarte des. Pentru a rezolva problema este nevoie să faci eforturi pentru a le dovedi că ei sunt întotdeauna pe primul plan pentru tine.

Horoscop 24 august, BALANȚĂ

Ești confuză în privința sentimentelor tale pentru persoana iubită. Nu te mai simți atrasă de cel de lângă tine, dar ți-e frică să recunoști acest lucru. Gândește-te bine și pune capăt relației înainte ca situația să se complice și mai mult.

Horoscop 24 august, SCORPION

Cineva care ți-a greșit în trecut caută o cale de împăcare, dar nu ești convinsă că merită să îi oferi o a doua șansă. Părerea unui membru al familiei te va face să vezi lucrurile exact așa cum sunt și să iei cea mai bună decizie.

Horoscop 24 august, SĂGETĂTOR

Ai parte de o nouă provocare în plan profesional, dar simți că ai obosit și că nu poți duce la capăt un nou proiect. Totuși, șefii insistă să te ocupi de această sarcină și nu poți refuza, chiar dacă te simți incomod.

Horoscop 24 august, CAPRICORN

O stare de nervozitate pune stăpânire pe tine și cu greu vei putea să îți controlezi ieșirile. Ești o fire vulcanică, iar astăzi ai tendința de a spune vorbe grele care îi pot răni pe cei din jur. Evită întâlnirile importante!

Horoscop 24 august, VĂRSĂTOR

Un conflict mai vechi din familie se reaprinde și te va face să reacționezi. Dacă până acum ai preferat să stai departe și să privești lucrurile din exterior, acum simți că s-a umplut paharul și că trebuie să iei atitudine.

Horoscop 24 august, PEȘTI

Problemele cu banii vor deveni istorie pentru că astăzi ești pe punctul de a lua o decizie care va influența puternic sectorul financiar. Contextul astral este unul favorabil și te vei bucura de succes.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Femeia Peşti un tumult de stări conflictuale

Cea mai generoasă zodie. Atunci când iubește, dăruiește cu tot sufletul

Cea mai răutăcioasă zodie. Cei care o cunosc cu adevărat ajung să o evite

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop