Horoscop 24 aprilie. O conjunctură astrală extrem de nefavorabilă pentru o zodie anume…

Horoscop 24 aprilie

Horoscop 24 aprilie. O conjunctură astrală extrem de nefavorabilă pentru o zodie anume…

Horoscop 24 aprilie. BERBEC

Mereu ai dorit ceva ce nu ai avut, ceva în plus față de ce au alții. Nu ai știut să te bucuri de lucrurile simple pentru că ai căutat lucrurile mărețe. Astăzi te uiți în jurul tău cu bucurie și-ți dai seama cât de multe ai… de fapt.

Horoscop 24 aprilie. TAUR

Un eveniment de o amploare deosebită este pe cale să aibă loc în viața ta. Pregătește-te sufletește pentru acest lucru. Este un eveniment de bun augur care o să-ți aducă multe împliniri sufletești.

Horoscop 24 aprilie. GEMENI

Îți faci planuri pentru viitor și te concentrezi mai mult decât trebuie. Uiți să trăiești prezentul și te comporți ca și cum este o anexă a vieții tale de care trebuie să scapi cât mai repede.

Horoscop 24 aprilie. RAC

Orice lovitură este o lecție de viață, bătrânii spuneau că este un pas înainte. Tu va trebui să înveți lecția răbdării pentru că multe lucruri în viață nu se fac bătând din picior. Nu multe persoane primesc totul de-a gata… unii chiar muncesc și luptă pentru ce au.

Horoscop 24 aprilie. LEU

Rana din inima ta, ascunsă de ceva vreme nu se repară peste noapte. Mai lasă să treacă timp, sau altfel spun, dă-i timp timpului ca să uiți și să nu te mai doară.

Horoscop 24 aprilie. FECIOARĂ

Se văd deja efectele muncii tale susținute. Ai fost perseverent(ă), ai crezut în proiectul la care ai muncit atât și ești pe cale să pui bazele unei mari victorii personale. Vei stârni multe invidii cu acest succes al tău.

Horoscop 24 aprilie. BALANȚĂ

Invidiezi pe cineva în mare secret. Nu știe nimeni, dar planetele pe casa tainelor sufletului îți dezvăluie astăzi un adevăr pe care nu vrei să-l vezi: stima scăzută în sine te face să te uiți cu jind la ce are celălalt.

Horoscop 24 aprilie. SCORPION

Dacă ai promis cuiva ceva, ține-te de cuvântul dat, doar nu vrei să treci drept un om neserios. Promisiunea este un lucru asupra căruia nu se pun îndoieli.

Horoscop 24 aprilie. SĂGETĂTOR

Nu te mai compara cu alții pentru că acesta este cel mai bun motiv să fii nefericit(ă). Bucură-te de ce ai, și dacă nu ești mulțumit de tine, poți să începi un program susținut de sport sau de… mindfulness.

Horoscop 24 aprilie. CAPRICORN

Bucură-te că ai familia lângă tine, sau dacă nu e familia, sunt cei dragi, prietenii, colegii de muncă… Ești apreciat și iubit, oamenii se gândesc cu drag la tine. Astăzi ești în elementul tău, astrele îți zâmbesc și te pun în valoare.

Horoscop 24 aprilie. VĂRSĂTOR

Se anunță o zi încărcată de stres și angoase, ceva îți dă târcoale, o răceală, o problemă de sănătate, un dușman care nu îți vrea binele… Fii cu ochii în patru.

Horoscop 24 aprilie. PEȘTI

Faci din țânțar armăsar, ai tendința să exagerezi să faci o problemă imensă dintr-o discuție minoră. Toate aceste exagerări sunt rodul unor conjuncturi astrale nefavorabile Peștilor. Nimic nu-ți iese, iar situația acesta va dura până duminică.

Foto: 123rf

Citeste și:

Horoscopul norocului: zodiile care nu au noroc

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop