Horoscop 23 noiembrie, zodia care se luptă cu fantomele trecutului

Horoscop 23 noiembrie, Soarele a intrat în Săgetător.

BERBEC

Este o zi dificilă, aveți impresia că bateți pasul pe loc. Nu sunteți voi de vină, ci cei cu care lucrați. Sunteți amânați, cineva vă pune piedici și blocaje. Aveți impresia că totul se întâmplă foarte lent.

TAUR

Sunteți puși pe fapte mari, aveți multe de făcut astăzi, lucruri mărunte dar solicitante. Cei din jur sunt cam nervoși și irascibili. Aveți câteva discuții cu cineva care se termină cu uși trântite. Nu găsiți o cale de înțelegere. Țineți cont că astăzi este o zi mai fragilă pentru discuții neplăcute.

GEMENI

Astăzi s-ar putea să apară cineva nou în viața voastră care va rămâne suficient de mult timp. Vă ambiționează și vă implică într-o poveste nouă. Vă completează această nouă persoană în viața voastră. Primiți o energie bună.

RAC

Se rezolvă anumite probleme legate de bani, vă achitați niște datorii sau primiți bani, o sumă salvatoare. Nu vă bucurați de acești bani pentru că-i dați mai departe, de parcă nici n-au fost. Poate îi cheltuiți pe o achiziție sclipitoare dar cam scumpă.

LEU

În viața sentimentală lucrurile merg foarte bine, sunteți în centrul atenției unor persoane. Aveți admiratori noi, sunteți remarcat de cei din jur. Apare cineva interesant la orizont, o apariție proaspătă în anturajul vostru. Interesul e mare pentru această persoană.

FECIOARA

Apare o ispită la orizont, poate fi o provocare sau o ambiție. S-ar putea să invidiați pe cineva, vreți să fiți ca el, îl admirați. Vă atrage acest om, sau modelul lui de succes.

BALANȚĂ

Vă întâlniți cu cineva de care vă era dor sau poate faceți planuri pentru viitor cu cineva drag. Faceți un plan legat de perioada care vine, este o energie pozitivă, chef. Este un dor imens în suflet.

SCORPION

Întâlniți pe cineva, este o atracție imensă. S-ar putea să simțiți cum se înfiripă dragostea, este o întâlnire de destin. Este foarte profund ceea ce simțiți. Este o trăire maximă, de o profunzime aparte, pasiune și emoție. N-ați mai simțit demult așa ceva.

SĂGETĂTOR

Sunteți în fața unui nou început, dar cu mai multe direcții, ca o răscruce. În această intersecție nu știți pe unde s-o luați. Vă este teamă de eșec. Mai așteptați câteva zile până să luați o decizie.

CAPRICORN

Nu sunteți în apele voastre, aveți un sentiment de refuz, de gol. Vă simțiți abandonați, sunteți pesimiști, a apărut un blocaj în viața voastră. Exagerați orice mic hop sau ghinion. Luați totul foarte personal și nu e cazul.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să apară în viața voastră cineva din trecut. O conexiune cu ceva întâmplat cândva vă întoarce pe dos. Un dor mare se reactivează în sufletul vostru, se pare că nu ați depășit acest dor sau suferință. Retrăiți cu aceeași intensitate totul.

PEȘTI

Puteți găsi sau puteți primi o șansă care o să schimbe tot cursul vieții voastre. Se întoarce foaia, doar așa se poate explica evenimentul de astăzi. Schimbați direcția, probabil diametral opus…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop