Horoscop 23 mai. 2 zodii cărora toate le merg pe dos

horoscop 23 mai

Horoscop 23 mai. Contextul astral nu este foarte prietenos astăzi cu zodiile, mai cu seamă cu două dintre ele, cărora tot ceea ce fac pare să le iasă pe dos. Nu este cazul să disperați, după ploaie iese întotdeauna soarele. Mâine veți vedea cu alți ochi lucrurile care vi se întâmplă.

BERBEC

Astăzi, pare că nu vă înțelegeți cu nimeni. Sunteți irascibili, nu aveți răbdare și nu sunteți dispuși să vă irosiți timpul discutând despre lucruri care vouă vi se par irelevante. Dacă nu vreți să vă atrageți antipatii, încercați să fiți mai diplomați. O să aveți de câștigat de pe urma acestei atitudini.

TAUR

Azi e momentul să vă apucați de un lucru pe care l-ați tot amânat, fie că n-ați avut suficient timp, fie că nu v-ați simțit pregătiți. Să știți că mobilizarea e mai dificilă decât acțiunea propriu-zisă. Începeți cât mai repede și veți vedea că ideile se vor înlănțui unele după altele și veți putea finaliza în timp util ceea ce v-ați propus.

GEMENI

Nu sunteți chiar în apele voastre. Nimic pare să nu vă iasă. Ușile autobuzului vi se închid în nas, v-ați uitat cardul bancar acasă și nu aveți niciun ban în portofel, vă pierdeți răbdarea la ghișeu, iar la serviciu vi se solicită să ajutați un coleg care nu se descurcă, încărcându-vă, astfel pe voi cu o sarcină suplimentară. Și peste toate astea, acasă vă așteaptă un partener care vă poate reproșa că l-ați neglijat în ultima vreme. Luați lucrurile pe rând și cu răbdare. Pe toate o dată nu aveți cum să le faceți.

RAC

Sunteți în fața unor decizii și ambele variante pe care le aveți par la fel de profitabile. Totuși, stați și analizați cu luciditate situațiile pe toate părțile. Veți vedea că doar una dintre variante este sigură, cealaltă ascunde anumite puncte sensibile.

LEU

E agitație mare azi în jurul vostru și asta vă obosește teribil. Pare că toată lumea a uitat de diplomație, că toți și-au golit rezervorul răbdării. Tot ce ar trebui să faceți ar fi să vă puneți niște dopuri imaginare în urechi, să vă detașați și ziua de azi s-o petreceți în lumea voastră interioară.

FECIOARĂ

Azi, sunteți tentați să vă asumați o vină care nu vă aparține în totalitate. Dacă simțiți să vă cereți iertare, cereți-vă iertare pentru partea voastră de vină. Vedeți unde ați greșit exact și reparați partea greșită. În niciun caz nu reparați și greșelile celor din jur. Relele pământului nu se întâmplă doar din vina voastră, nu uitați asta.

BALANȚĂ

Ziua de azi ar putea fi una extrem de plăcută dacă vă înconjurați de oameni relaxați, deschiși la minte, care pot discuta și despre altceva decât despre problemele pe care le au. O vizită la prieteni, o ieșire în parc sau la film cu aceiași prieteni pot avea un efect deconectant incredibil asupra voastră.

SCORPION

Azi, vă încearcă niște emoții puternice, dar acestea sunt absolut normale înaintea unui eveniment de o atare importanță. Nu vă pierdeți cu firea, nu vă lăsați copleșiți de emoții, astrele sunt de partea voastră și totul se va termina cu bine.

SĂGETĂTOR

Poate fi o zi reușită din punct de vedere profesional. Vi se oferă o oportunitate deosebită. Tot ce aveți voi de făcut este să vă decideți repede și să nu o lăsați să scape. Probabil că aveți temeri dacă este sau nu decizia potrivită, dar contextul astral este de partea voastră, așa că acționați cu toată încrederea.

CAPRICORN

Astăzi, câştigați încredere în forțele proprii și reușiți să vă impuneți, iar acest lucru este foarte apreicat de cei din jurul vostru. Sunteți pregătit să performați. Angajați-vă fără teamă în acțiuni pe care care până acum le priveați circumspect și veși ajunge mai repede decât vă imaginați acolo unde vă doriți.

VĂRSĂTOR

Azi, aveți impresia că toate piedicile din lume s-au adunat în calea voastră. Nimic pare să nu vă iasă, în plus, sunteți obosiți, suprasolicitați și vă pierdeți repede răbdarea. Încercați să luați lucrurile cu calm și nu uitați că nu puteți controla tot ce se întâmplă în Univers. La unele situații, trebuie doar să învățați să vă adaptați.

PEȘTI

Ziua de azi ar putea fi una bună dacă nu ați lua toate lucrurile în tragic. Pe lume, nu e totul alb și negru. Mai sunt o grămadă de nuanțe intermediare. Învățați să le vedeți și să vă bucurați de ele. Pu’in pozitivism n-a stricat nimanui.

Sursa foto: shuterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop