Horoscop 23 februarie, greșelile se plătesc, iar faptele bune se întorc

Horoscop 23 februarie, BERBEC

Tuturor ne place să fim apreciați. Dorim recunoaștere și o căutăm în ceilalți. Studiile spun că atunci când suntem lăudați și apreciați, creierul eliberează hormoni care ne induc o stare de bine. Voi, Berbecilor, sunteți dependenți de această senzație. Câteodată ați face orice să intrați în lumina reflectoarelor. Din păcate, nu trebuie să luăm doar decizii care ne fac populari. Cheia zilei de astăzi este să fii cinstit cu tine.

Horoscop 23 februarie, TAUR

Se spune în popor că “cu cât se schimbă mai multe lucruri, cu atât rămân la fel”. Oare această vorbă se aplică tuturor? Înțelepciunea vine din experiențele acumulate. Astăzi o să aveți nevoie de multă înțelepciune ca să echilibrați o chestiune supărătoare. S-ar putea să deranjați oamenii din jur.

Horoscop 23 februarie, GEMENI

Nimic nu e mai satisfăcător decât momentul când ajuți pe cineva care chiar are nevoie, când finalizezi un proiect important, chiar dacă nu sunteți genul să așteptați aplauze. În ultimul timp, tot ce-ați făcut ați făcut în anonimat. Departe de ochii curioși. Meritați să vă simțiți bine datorită unei realizări recente.

Horoscop 23 februarie, RAC

Aveți un exces de empatie și compasiune. E cazul să mai reduceți nivelul sentimentelor voastre. Dacă nu vă întăriți puțin riscați să deveniți victima celor care profită de pe urma sensibilității voastre. Nu înseamnă să deveniți egoiști. Ci să păstrați puterea ca să vă folosiți de ea atunci când trebuie.

Horoscop 23 februarie, LEU

Atunci când cineva greșește ai vrea să guste din propria greșeală. Totuși, ce-ar fi să te gândești la motivele pentru care a ajuns să greșească? Poate a gustat de atâtea ori din acest amar al propriilor greșeli încât a ajuns să se comporte nerezonabil. Ce-ar fi să ai mai multă compasiune pentru cei din jur?

Horoscop 23 februarie, FECIOARA

Mentaliștii și magicienii folosesc trucul distragerii atenției pentru cele mai extraordinare minuni. Fac să dispară lucruri sau taie obiecte în două fără să vezi cum și când s-a întâmplat. Acest lucru faceți și voi zilele acestea: înșelați cu bună știință. Cât de curând veți vedea exact ce ați făcut.

Horoscop 23 februarie, BALANȚA

Deși testele IQ sunt o măsură binecunoscută a inteligenței, ele nu iau în considerare atribute valoroase ale unei persoane, cum ar fi imaginația. Este ușor să ne testăm abilitatea de a face deduceri din informațiile existente, dar nici cel mai inteligent creier nu a conceput un test care să ia în considerare capacitatea de a vedea ce nu există și a-l crea apoi. Folosiți-vă imaginația, o să uimiți lumea!

Horoscop 23 februarie, SCORPION

Frank Sinatra a spus-o bine: “am făcut-o în felul meu!” Se spune că este una din piesele muzicale cel mai des alese la înmormântări. Ești mândru de omul care ești astăzi. Ai făcut compromisuri și te-ai adaptat unor situații dificile. Cu toate acestea nu strică să te uiți puțin după un mentor care să te învețe câte ceva. Amintește-ți că nu deții tu adevărul suprem.

Horoscop 23 februarie, SĂGETĂTOR

Cauți dreptatea, adevărul? S-ar putea să te afli pe o pistă greșită. Conceptul tău de justiție s-ar putea să nu fie cel corect. Acceptă și alte puncte de vedere și alte păreri. Astăzi se întâmplă un eveniment care te face să accepți și alte moduri de a vedea adevărul.

Horoscop 23 februarie, CAPRICORN

Ești fericit pentru că faci bine ceea ce faci. Te simți nervos de fiecare dată când ești pus în fața unor situații noi și neprevăzute. Rămâi în situația familiară care îți face plăcere. Cu toate acestea nu uita că trebuie să evoluezi, să înveți lucruri noi. Vei descoperi un lucru important.

Horoscop 23 februarie, VĂRSĂTOR

Nu poți să te întorci în timp pentru a rezova din lucrurile rămase în aer. Din fericire, astrologia folosește aceste diagrame care ne permit să întrevedem în viitor. Pe măsură ce ne apropiem de luna martie vei vedea că ai ratat o oportunitate importantă.

Horoscop 23 februarie, PEȘTI

Învață să trăiești, lasă-te purtat de val, întâlnește-te cu prietenii, cu cei dragi, cu familia. Râzi și simte-te bine. E din ce în ce mai greu în ziua de azi. Nu lăsa pe nimeni să-ți strice buna dispoziție. Bucură-te așa cum o făceai pe vremuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop