Horoscop 23 aprilie. Astăzi este o zi a nesiguranței pentru…

Horoscop 23 aprilie

Horoscop 23 aprilie. Astăzi este o zi a nesiguranței pentru… zodiile de foc.

Horoscop 23 aprilie. BERBEC

Este o zi în care nu se întâmplă nimic notabil, dar asta nu e o veste bună pentru Berbeci. Pentru că, se pare, berbecilor le este din ce în ce mai greu să trăiască cu ei înșiși. Ar fi bine ca astăzi să vă sedimentați gândurile și să faceți planuri noi.

Horoscop 23 aprilie. TAUR

Vrei să închei ceva și nu poți. Curajul îți lipsește de această dată, pentru că o decizie de genul acesta implică multă responsabilitate. Va trebui să trăiești cu decizia asta toată viața. Din această cauză eziți…

Horoscop 23 aprilie. GEMENI

Ai munci mult să ajungi în acest punct din viața ta, ai lăsat multe în urmă și ai făcut multe sacrificii. Casa banilor în zodia ta va fi mai zgâlțâită în această perioadă. Merită să renunți la tot ce-ai muncit pentru niște orgolii?

Horoscop 23 aprilie. RAC

Prietenii tăi sunt alături de tine, te susțin și discuțiile cu ei îți fac realmente plăcere. Anturajul este foarte important zilele acestea, e foarte bine să te poți baza pe cineva. Împreună puteți face lucruri minunate, puteți face planuri de concedii viitoare…

Horoscop 23 aprilie. LEU

Ai niște suspiciuni despre o anumită persoană și vrei să te bazezi pe intuiție ca să îți dai dreptate. Nu știi nimic sigur deocamdată, iar planetele, în cazul Leilor, spun că astăzi este o zi a nesiguranței. Poate ar fi bine să fiți precauți.

Horoscop 23 aprilie. FECIOARA

Așa cum tratezi tu oamenii, așa vrei să te trateze și ei pe tine. Doar că uneori din cauza acestui crez al tău ți se pune eticheta de om slab. Iar slăbiciunea de care dai dovadă ți se va întoarce împotriva ta.

Horoscop 23 aprilie. BALANȚA

Nu juca totul pe o singură mână. Poți pierde foarte mult dintr-o dată. Rațiunea ta astăzi trebuie să fie ascuțită. Dacă vei FI pus(ă) într-o situație în care trebuie să te justifici, nu spune totul imediat. Mai ține și pentru altădată.

Horoscop 23 aprilie. SCORPION

E timpul să pui frână la toate activitățile tale și să cobori în tine să vezi ce nu a funcționat. Nu porni mai departe cu regrete și resentimente pentru că se vor întoarce împotriva ta.

Horoscop 23 aprilie. SĂGETĂTOR

Ești nemulțumit(ă) de aspectul tău exterior iar acest lucru îți strică starea de spirit. Dacă nu faci nimic pentru asta nemulțumirea se îngroașă și devine frustrare. Nu e ușor să trăiești cu frustrări și cu sentimente de inferioritate.

Horoscop 23 aprilie. CAPRICORN

Este o zi cu multe evenimente pozitive pentru Capricorni. Auzi vești bune, ți se întorc faptele bune pe care le-ai făcut, ești optimist(ă) și vezi viața într-o notă optimistă. Umple-te de aceste sentimente plăcute pentru că nu sunt foarte dese.

Horoscop 23 aprilie. VĂRSĂTOR

Ești criticat din toate direcțiile iar acest lucru te zguduie rău de tot. Ori nu permiți nimănui să-ți aducă critici, ori le asculți să vezi dacă au un gram de adevăr în ele.

Horoscop 23 aprilie. PEȘTI

Nu ai niciun motiv de panică, supărare sau îngrijorare dar tu continui să fii nemulțumit. Lucrurile nu sunt atât de negre cum le vezi tu. Nu ți-ar strica o lectură mai veselă.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop