Horoscop 22 octombrie: o zi tensionată care va destabiliza toate zodiile 

Horoscop 22 octombrie: o zi tensionată care va destabiliza toate zodiile. Marte și Pluto intră în conflict. Vor avea loc dezechilibre pe anumite planuri.

BERBEC

Ziua de astăzi vă dă peste cap, nu sunteți în apele voastre. Sunt persoane care vă atacă astăzi în mod exagerat. Sunteți puși la colț foarte urât. Vă afectează stima de sine, sunteți umilit. Cineva vă trage la răspundere și o luați foarte personal. Alunecați într-o zonă de depresie foarte ușor. Încrederea în voi este destabilizată.

TAUR

E posibil să aveți o zi destul de bună, apare o aventură, o atracție, Unii Tauri se pot îndrăgosti astăzi foarte ușor. Pentru alții, se poate să răbufniți emoțional foarte zgomotos. Apare o noutate, e posibil să se nască o poveste de iubire. Poate că îl cunoașteți deja pe acel om doar că astăzi îl vedeți în alt fel…

GEMENI

Sunteți implicați într-o situație surprinzătoare, apare ceva hodoronc-tronc, sunteți puși în fața unei pasiuni noi. Poate fi o iubire, un hobby, o aventură, rămâne de văzut în ce măsură știți să gestionați această atracție. S-ar putea să se transforme în obsesie. Și să consumați mari resurse de energie pentru visul acesta.

RAC

Aveți un blocaj pe anumite planuri, ați rămași blocați sau atașați de ceva. A devenit obsesie, încrâncenare, o idee fixă, o relație, o amintire pe care nu o puteți șterge. Astăzi se reactivează. Conștientizați de câtă vreme sunteți blocați în această situație. Apelați la ajutor pentru a ieși din acest impas. Sunteți captivi.

LEU

Este o zi cu conotații emoționale foarte puternice, nu sunteți foarte ok. Poate nici sănătatea nu e foarte bună. Relația în care sunteți implicat nu funcționează foarte bună. Astăzi se ridică vălul de pe ochi și-l vedeți în altă lumină. S-ar putea să fie precedată de o ruptură.

FECIOARA

Are loc un clarificare a unei situații. Vi se dă dreptate și avantaje. Nu sunteți voi cei vinovați dar astăzi se echilibrează balanța după principiul karmei, Cine v-a greșit astăzi va suferi consecințele. Vă liniștește faptul că se face dreptate.

BALANȚĂ

O zi bună din multe puncte de vedere, deși în jur este o atmosferă tensionată voi luați partea bună a lucrurilor. Se liniștesc apele în relația de cuplu. Sunteți blând și tolerant. Prefarați să discutați cu calm decât să vă certați. Tensiunea din ultima perioadă și care v-a dat sufletul peste cap se risipește.

SCORPION

Sunteți printre cei mai afectați de aspectul planetar de astăzi. Luați o decizie destul de tranșantă de a părăsi un loc, un grup sau un colectiv. Pur și simplu nu mai suportați și vreți altceva. Este pentru prima oară când aveți curaj să puneți punct și să nu mai tolerați. Poate vă luați câteva zile libere să vă clarificați mintea.

SĂGETĂTOR

O zi bună pentru că aveți șansa să atrageți atenția asupra voastră. Vă puneți în valoare voința ca să reușiți într-un proiect. Aveți un orgoliu nemăsurat, sunteți satisfăcut de tot ceea ce ați făcut. Ați fost cu un pas înaintea altora, iar acum vă bateți cu pumnul în piept pentru reușita voastră.

CAPRICORN

Sunteți suspicios față de cineva, vă simțiți eclipsat, îi recunoașteți superioritatea și vă izolați. Nu prea aveți încredere în voi. Este momentul oportun pentru ca cineva să v-o ia înainte.

VĂRSĂTOR

Trebuie să fiți foarte atent la ce puneți punct astăzi, sunteți pe cale să alegeți și să luați o decizie. Nu vă grăbiți pentru că s-ar putea să nu fie cea mai bună zi pentru asta. Dacă s-ar putea să mai trageți un pic de timp ar fi ideal. Veți rămâne cu regretul că nu ați ales cel mai bine.

PEȘTI

Este o zi dedicată muncii, vă puneți în joc toată energia. Sunteți frânți de oboseală, ați fost foarte solicitați în ultima perioadă, dar ați dat randament maxim. V-ați autodepășit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop