Horoscop 22 noiembrie: citiți o rugăciune, Paraclisul Maicii Domnului

Horoscop 22 noiembrie, ziua de trecere într-un alt semn zodiacal, Săgetător. Momentul să stăm de vorbă cu Divinitatea, suntem susținuți mai mult ca oricând.

BERBEC

Este o zi în care primiți un semn, ceva vă zguduie. A sosit timpul să faceți ceva important. Se face lumină în viața voastră. Va fi o surpriză, nu e important dacă e plăcută sau nu, este o surpriză, un șoc.

TAUR

Simțiți nevoia unei vacanțe, după o perioadă agitată în care v-ați consumat toate resursele, aveți nevoie de timp liber. Vreți o mini-vacanță de 1 decembrie. Vă doriți plăceri sentimentale, flirturi, cuceriri aventuri.

GEMENI

Vine un moment de verdict, după o perioadă în care nu v-ați simțit în largul vostru. Poate fi un răspuns de la cineva. Sau o pedeapsă, va fi o lecție de viață, o notă care trebuie plătită.

RAC

Urmează foarte multă muncă, o să aveți un sentiment de aglomerare, ceva copleșitor. Sunteți motivat să mergeți mai departe, e ceva nou în viața voastră profesională.

LEU

Începe o aventură nouă în viața voastră, depășiți perioada de blocaj, vă bate inima din ce în ce mai tare. Se mișcă lucrurile, se mișcă perspectivele. Aveți așteptări mari, se ivește o perspectivă foarte atrăgătoare. Vă place ceea ce faceți.

FECIOARA

Ceva din trecut începe să devină un semnal de alarmă, vă puneți niște întrebări normale: de ce treceți din nou prin același lucru, de ce apare același om din nou în viața voastră? De ce revine aceeași situație?

BALANȚA

Vă simțiți bine, socializați, comunicați, ieșiți în lume. Poate să apară cineva în viața voastră un personaj nou. Rolul acestui om este să vă aducă speranța acolo unde voi ați abandonat. O să vindecați ceva în suflet.

SCORPION

După perioada agitată prin care ați trecut a sosit timpul să faceți curățenie, să scoateți afară tot balastul să vă eliberați de toate nebuniile. Din vacarmul care era odată în viața voatră, se face brusc liniște. Abia de-acum o să vedeți ce aveți de făcut.

SĂGETĂTOR

Sunteți în centrul atenției, aveți pedala accelerației apăsată la maximum. Începeți o acțiune nouă, aveți inspirație, energie, noroc, puteți să vă apucați de orice doriți. Aveți nerăbdarea de a începe cursa…

CAPRICORN

Sunteți confuz, așteptați ceva și nu știți ce, gânduri ciudate vă trec prin minte. Sunteți la cheremul unei alte persoane, nu luați decizii.

VĂRSĂTOR

Aveți planuri mari de viitor. Apar tot felul de șanse, oameni, resurse, informații. Vi se pun pe tavă niște instrumente de care trebuie să vă folosiți.

PEȘTI

Răsuflați ușurați pentru un eveniment, vă simțiți în siguranță. Vă aduceți aminte de ceva care vă aduce multe satisfacții, amintiri frumoase, lecții de viață pe care acum aveți ocazia să le puneți în schemă.

HOROSCOPUL IERNII: ce aduce solstițiul de iarnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop