Horoscop 22 martie. Întâmplări pline de semnificații

Horoscop 22 martie. Întâmplări pline de semnificații

Horoscop 22 martie. Contextul astral le poate aduce nativilor din mai multe semne zodiacale întâmplări pline de semnificații, care le pot dezvălui acestora aspecte interesante referitoare la apropiați. O zodie își vede, azi, cum un mare vis devine realitate.

BERBEC

Azi, ar putea avea loc o întâlnire cu unii membri ai familiei pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme, iar în toiul acestei întâlniri, unul dintre aceștia să facă o dezvăluire care să vă ia prin suprindere, dar care să vă și ajute să înțelegeți o situație care până acum vi se părea inexplicabilă.

TAUR

O persoană care ține mult la voi și care, la un moment dat, a nutrit pentru voi mai mult decât sentimente de prietenie, vă ajută azi să vă vedeți visul cu ochii. Există, însă, posibilitatea ca acea persoană să aștepte ceva de la voi… Ar fi bine ca, înainte de a-i accepta darul, să-i spuneți clar cum stau lucrurile și să-l faceți să înțeleagă că nu este cazul să aibă așteptări… nerealiste.

GEMENI

Vi se face dor de cineva din trecutul vostru, cineva de care nu v-ați despărțit ăn cei mai buni termeni. Amintirea acelei persoane vă cam bântuie întreaga zi. Dacă simțiți, încercați să o contactați și vedeți în ce ape se scaldă și cât de disponibilă este să reia legătura cuvoi.

RAC

La urechile voastre pot ajunge, azi, informații referitoare la posibile schimbări care se preconizează la serviciu, schimbări care, la prima vedere, nu prea v-ar avantaja. Totuși, nu este momentul să intrați în panică. Există mari șanse ca persoana care vă furnizează acele informații să nu aibă toate datele problemei,

LEU

Străduiți-vă, azi, să nu vă cramponați de lucrurile minore care nu vă convin. Încercați să abordați o atitudine optimistă și ignorați aspectele care v-ar putea deranja. E metoda perfectă de a prelua controlul și de a face din această zi una excelentă.

FECIOARĂ

Speranțele pe care vi le-ați făcut cu privire la un proiect la care ai o contribuție majoră par să se stingă brusc, pentru ca apare un hop peste care nu prea se poate trece, căci depinde de prea mulți oameni la care nu aveți acces. Chiar dacă, pe moment, sunteți tentați să priviți lucrurile într-o notă pesimistă, la o analiză mai atentă veți vedea ce lecție importantă aveți de învățat de aici.

BALANȚĂ

Pentru voi, ziua de azi este una dintre cele mai bune zile din ultima perioadă. Și asta întrucât poate apărea o situație favorabilă din perspectiva rezolvării unei nemulțumiri mai vechi.

SCORPION

Una dintre persoanele cu care interacționați azi vă intimidează atât de tare, încât nu doar că nu vă simțiți deloc în largul vostru. Nu știți ce să spuneți și cum să vă comportanți pentru a nu părea ridicol. Vă supuneți unei presiuni căreia n-ar fi cazul să-i cedați. Fiți autentici, așa cum sunteți în prezența celor pe care îi cunoașteți. Și dacă gafați în fața acestei persoane ce se poate întâmpla? Cumva, o gafă vă va transforma automat într-un om lipsit de valoare?

SĂGETĂTOR

Azi aveți o revelație. Se întâmplă ceva care vă ajută să puneți lucrurile cap la cap și să ajungeți la o concluzie legată de o persoană care s-a purtat foarte nedrept cu voi în ultima perioadă. Nici prin cap nu v-ar fi trecut ce motiv a avut să vă trateze așa. Poate vouă vi se pare minor, dar pentru respectiva persoană a fost un capăt de lume.

CAPRICORN

Partenerul de viață are un comportament care vă ia prin surprindere, și nu neapărat în sensul bun. Își dezvăluie o parte pe care până acum nu ați cunoscut-o. Nu știți cum să interpretați comportamentul lui, de aceea cel mai bine este să aveți răbdare să-l vedeți mai departe cum reacționează.

VĂRSĂTOR

Ce nu ați făcut la timp nu mai faceți niciodată, ăsta pare să fie mottoul după care v-ați ghidat în ultima vreme. Complet greșit. E adevărat că nu toate lucrurile nefăcute la timp mai pot fi făcute, însă cea mai mare parte a lor pot fi făcute oricând. E necesar doar să existe dorință și voință.

PEȘTI

Azi aveți toate motivele să vă enervați. Un apropiat, poate fi o rudă sau un prieten cu care aveți o acțiune comună, nu reușește să fie la înălțimea așteptărilor voastre: nu înțelege, nu se concentrează, uită, greșește, încurcă lucrurile, spune ce nu trebuie. Respirați adânc și luați-o mâine de la capăt. Azi nu veți obține alt rezultat.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop