Horoscop 22 mai 2020. Surprize pentru multe zodii și vești foarte bune

O zi de vineri ca la carte pentru mulți dintre nativi, așa zice la horoscop. Sigur vor și persoane mai puțin norocoase, dar până la urmă toate relele trec.

Horoscop 22 mai 2020 Berbec
În sfârșit o zi liniștită pentru tine. Bucură-te de momentele acestea speciale, nu știi când o să te mai întânești cu ele. Evită gadgeturile, astăzi chiar trebuie să te odihnești.

Horoscop 22 mai 2020 Taur
Astăzi ai o zi păguboasă, las-o să treacă. Nici seara nu este foarte bine aspectată de astre, așa că mai bine încearcă să stai cât mai mult cu tine. Măcar dacă trebuie să te cerți, să nu o faci cu cineva din exterior.

Horoscop 22 mai 2020 Gemeni
Vești foarte bune și din punct de vedere personal, dar și din punct de vedere profesional. În plus, spre seară ai să vezi pe cineva drag ție, cineva de care îți era forte dor. Bucură-te de această zi minunată.

Horoscop 22 mai 2020 Rac
Un fost iubit revine în viața ta și te dă peste cap. Nici nu știi ce să faci. Să te întorci, să-ți vezi de viața ta? Lasă lucrurile să curgă natural, Universul îți va da semnul.

Horoscop 22 mai 2020 Fecioară
Te miști greu astăzi, dar stai liniștită, nu e ca și cum trebuie să fii mereu în fugă. O pauza mică nu a omorât pe nimeni. În plus, dacă există vreun aspect nelămurit în viața ta, încearcă să-l lămurești astăzi.

Horoscop 22 mai 2020 Balanță
Reamenajezi astăzi, și ești foarte fericită.Practic aceasta este activitatea care te bucură cel mai mult. Lasă-ți creativitatea să-ți mângâie casa, dar și viața. O să-ți fie foarte bine.

Horoscop 22 mai 2020 Scorpion
Oprește-te! Încetează să mai faci lucruri doar pentru că-ți dorești să dai bine în fața lumii. Nu ai ce să explici cui. Ia decizii în funcție de ce-ți dorești tu, nu de ce trebuie să faci ca să fii validată de societate.

Horoscop 22 mai 2020 Săgetător
Hai să privim cu încredere spre viitor. Este plăcut să stai la taclale, însă în momentul în care acestea sunt despre trecut, nu văd să existe vreun beneficiu real. Hai să facem planul pentru urmărorul an, sa-l notezi bine undeva si să-l recitești atunci când trec cele 12 luni. O să fie interesant.

Horoscop 22 mai 2020 Capricorn
Lasă deoparte negativismul care te cam urmărește în ultima perioadă. Cred că ți-am mai spus deja. Nu-ți aduce niciun beneficiu să fii atât de NO MODE. Stai mai mult cu familia ta, cu partenerul de viață. O să treci mai ușor peste nebunia asta.

Horoscop 22 mai 2020 Vărsător
Astăzi vei primi o super veste. Ține-te tare, o să fii dat pe spate. Păstrează-ți vibe-ul bun și nu lăsa pe nimeni să aducă norii în viața ta. Spre seară o să te simți extraordinar de iubită.

Horoscop 22 mai 2020 Pești
Astăzi o să întâlnești pe cineva care-ți va da lumea peste cap. Fă primul pas, dacă vezi că el nu dă vreun semn de curaj. Sinceritatea trebuie să fie arma ta astăzi. Folosește-o cât poți de mult.

Credit foto: Arhiva Revista Avantaje

Șocant: Povestea incredibilă a Valentinei Vassilyeva, femeia care a născut 69 de copii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro