Horoscop 21 septembrie 2020. Ce zi, ce vești se anunță, câtă energie astăzi!!!

Horoscop 21 septembrie 2020. Ce zi, ce vești se anunță, câtă energie astăzi!!!

Horoscop 21 septembrie 2020. Ce zi, ce vești se anunță, câtă energie astăzi! Care este zodia cea mai vizată pentru aceste furtuni care se anunță?

Horoscop 21 septembrie. BERBEC

Casa carierei este în regres, ceva nu funcționează. Poate a sosit timpul să schimbi ceva în viața ta în domeniul profesional. O schimbare de direcție nu ți-ar strica….

Horoscop 21 septembrie. TAUR

Ai spus că le poți face pe toate, te-ai încărcat cu sarcini din ce în ce mai dificile și iată-te acum la limita supraviețuirii. Ești copleșit(ă) de atâta muncă.

Horoscop 21 septembrie. GEMENI

Nu te mai speria de tot ce nou. De noile începuturi. Dacă nu te deschizi vei fi un singuratic, iar lumea ta va avea doar nuanțe de gri.

Horoscop 21 septembrie. RAC

Ești fragil(ă) și sensibil(ă) și preferi să stai în eșalonul secund astăzi, să nu ieși în față și să nu te remarci prin nimic. Cel mai probabil ai fost atât de stresat(ă) în ultima perioadă de timp încât efectiv, nu-ți trebuie…

Horoscop 21 septembrie. LEU

În sfârșit ești relaxat(ă) după o vară absolut nebună. Toate se așază și se echilibrează în jurul tău. Ar trebui să menții cât mai mult această stare de fapt.

Horoscop 21 septembrie. FECIOARA

Astăzi pui serios problema banilor, e ziua potrivită să ceri o mărire de salariu. De ceva vreme banii au devenit o sursă majoră de stres pentru tine, ori nu-ți ajung, ori vrei să faci o investiție și ai nevoie de o sumă mai mare.

Horoscop 21 septembrie. BALANȚĂ

De curând ai intrat într-o nouă etapă a vieții tale, dar pentru că ești un om conștiincios te descurci de minune. Nu te dărâmă nicio nouă provocare. Mergi tot înainte…

Horoscop 21 septembrie. SCORPION

Te plângi de timp, și pe bună dreptate. În viața ta s-au aglomerat foarte multe și nu-ți ajunge o singură zi să le faci pe toate. Primești multe reproșuri din această cauză…

Horoscop 21 septembrie. SĂGETĂTOR

Voi Săgetătorii încă mai sunteți în sezonul estival, în concediu. Nu vreți deloc să reveniți la starea de normalitate și la orarul de muncă prestabilit. Sunteți cu gândul la vacanță.

Horoscop 21 septembrie. CAPRICORN

Vei avea astăzi un consum enorm de energie din cauza unor vești pe care le primești și pe care le așteptai de ceva vreme. Rămâne de văzut cât de bune sunt aceste vești…

Horoscop 21 septembrie. VĂRSĂTOR

Evoluția ultimelor evenimente din viața ta te-a secătuit și te-a vlăguit de putere. Ai nevoie de ceva timp să-ți revii, iar acest început de săptămână poate fi un început.

Horoscop 21 septembrie. PEȘTI

Pune-te și în locul celorlalți dacă tot le ceri atât de mult. Ești foarte exigent(ă) și încerci să obții cât mai mult de la cei din jur, fără să realizezi excat cât de greu le este și lor.

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop