Horoscop 21 octombrie: o veste ne dă peste cap toate planurile. Neprevăzut și surprize

Horoscop 21 octombrie, o veste ne dă peste cap și ne scoate din zona de confort. Neprevăzut și surprize.

BERBEC

Ziua vine cu rezultate bune, inclusiv de natură financiară. Eforturile depuse își culeg roadele. Sunteți recunoscător pentru ajutorul primit de la cineva. Aveți motive să fiți satisfăcuți, sunteți lăudați pentru ce ați făcut.

TAUR

Vă încărcați bateriile. Ceea ce simțiți astăzi este clarificarea unei povești care până mai ieri era bizară și ambiguă. Pare că ați fugit după o himeră, Astăzi vă gândiți dacă să mai alergați sau nu după această himeră. Vi se clarifică această nebuloasă. Nu vedeați lucrurile foarte clar.

GEMENI

Este o zi de lupte interioare, ați fost nedreptățiți sau ați fost judecat și criticat pe nedrept. Nu puteți să lăsați lucrurile așa și vă ridicați împotriva celor care au clevetit și v-au rănit. Vă deranjează eticheta care vi s-a pus.

RAC

Credeați că un lucru o să meargă la nesfârșit. Ei bine ceva s-a întâmplat și lucrurile s-au oprit. Cineva din anturaj se amestecă în planurile voastre și vă strică toată treaba. Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. De data aceasta însă nu mai faceți scandal ci așteptați momentul oportun.

LEU

Astăzi poate fi un eveniment reușit și plăcut, vă pune într-o lumină bună, este vorba despre imaginea voastră. Este un moment de afirmare, sunteți remarcat. Primiți aplauze și sunteți prețuit. Sunteți motivat să continuați pe drumul pe care ați pornit. Primiți un cadou.

FECIOARA

Este o zi cu câteva evenimente: se rezolvă o problemă de familie. Se clarifică niște chestiuni care vă trăgeau în jos. Găsiți soluții din neant. Sunteți mândru de voi și sunteți remarcat din acest motiv. Sunteți luat drept exemplu.

BALANȚĂ

Este o zi riscantă pentru voi, vă puteți trezi în fața unei situații neprevăzute și care vă lasă fără replică. Un final neașteptat, o veste ciudată, o intervenție care vă dă peste cap tot ceea ce ați plănuit. Aveți tendința să dați vina pe alții. Vă puneți tot felul de întrebări. Este o lecție…

SCORPION

Sunteți plini de elan datorită evenimentului de astăzi, primiți un mare impuls să vă aruncați într-o direcție nouă. Aveți nevoie de echipă pentru planurile pe care le aveți în minte. Nu prea mai sunt oameni în jurul vostru la care să apelați pentru ajutor.

SĂGETĂTOR

Poate fi un moment bun pe plan profesional, s-ar putea să vă găsiți un colaborator nou. Dacă e vorba de iubire poate găsiți o cale să reatrageți dragostea de partea voastră. Relația bună de odinioară s-ar putea încălzi. Reticența se risipește. Se reclădesc dialoguri.

CAPRICORN

Puteți avea parte de o surpriză plăcută de plan sentimental, puteți repara o relație care s-a stricat din imaturitate și iresponsabilitate. Aveți starea necesară să reparați ceea ce s-a stricat. Restabiliți echilibrul în această relație.

VĂRSĂTOR

Treceți printr-o situație legată de incertitudine. Vreți să reînnodați o prietenie, doar că aveți nevoie de argumente foarte serioase. Apelați la umor ca să clarificați situația. S-ar putea ca umorul să nu va ajute.

PEȘTI

Reparați o relație. Doar că aveți nevoie de curaj ca să ieșiți din zona de confort. Trebuie să cereți iertare, să fiți sincer, să fiți autentici și reali. Fiți deschis către comunicare și dialog. Trebuie să fiți deciși și serioși.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop