Horoscop 21 iulie. Criză de identitate, fantome din trecut, probleme în familie

Horoscop 21 iulie. Ziua de azi nu se anunță o zi tocmai liniștită. Nativii din unele zodii vor fi de-a dreptul bulversați de informațiile pe care le află, alții vor avea de dat socoteală unor persoane cărora le-au greșit, alții vor trece printr-o criză de identitate. 

BERBEC

Cineva vă cere azi niște explicații pentru un lucru de care vă acuză și care s-a întâmplat cu atât de multă vreme în urmă încât ați și uitat despre ce este vorba. Nu vă grăbiți cu explicațiile dacă nu vă amintiți exact situația. Luați-vă timp să vă amintiți tot ce s-a întâmplat atunci, apoi reveniți și dați-i lămuririle pe care le cere.

TAUR

Toate par să vă meargă azi ca pe roate. Sunteți foarte determinați și reușiți să faceți tot ce v-ați propus pentru ziua de azi, sunteți carismatici și bine dispuși și primiți o grămadă de complimente. Mulți vor căuta azi să stea cât mai mult prin preajma voastră datorită faptului că degajați o stare de bine.

GEMENI

Vi se face subit dor de cineva din trecutul vostru și parcă ați căuta acea pesoană, parcă nu ați căuta-o. Ați vrea să știți ce mai face, dar, pe de altă parte, vă temeți că vă va face rău să o vedeți sau să stați prea mult la povești cu ea. A fost parte dintr-un trecut pe care îl vreți uitat.

RAC

Aflați o informație despre un coleg de serviciu care v-ar putea da peste cap. Nu l-ați simpatizat niciodată prea tare, dar vestea care ajunge la urechile voastre vă face să vă fie foarte milă de el. Ba, chiar, vă gândiți să-l abordați direct și să-l întrebați cum îi puteți fi de ajutor.

LEU

Un apropiat vă dă astăzi o informație care vă bulversează. Poate fi vorba despre o persoană în care aveați mare încredere, iar acum aflați despre ea că a jucat la două capete și puțin a lipsit să nu-i cădeți și voi victimă.

FECIOARĂ

Un membru al familiei pare că are azi chef de ceartă și vă tot cere socoteală pentru tot ce faceți. Poate ar fi cazul să-i spuneți clar și răspicat să n-o mai facă. Încercați să fiți, totuși, diplomați.

BALANȚĂ

Azi este una dintre acele zile în care nori negri întunecă cerul vostru interior. Traversați o criză de identitate, nu știți care-i rostul vostru în viață, care e menirea voastră pe pământ, nu vă mai recunoașteți. Vă recomandăm să mergeți la un psiholog, iar dacă nu agreați această variantă, netul este plin de materiale despre crizele de identitate. Luați-vă azi o pauză și citiți tot ce prindeți pe acest subiect.

SCORPION

Partenerul de viață reușește să vă scoată din sărite și nu mai sunteți dispuși să tolerați. Vă face prea multe reproșuri, parcă tot timpul ceva nu-i convine la voi. E semn că ar trebui să aveți o discuție serioasă și să vedeți dacă este ceva de reparat sau este cazul să o luați pe drumuri separate.

SĂGETĂTOR

V-ați planificat pentru azi de lucruri de făcut, dar nu reușiți să vă mobilizați deloc, iar la sfârșitul zilei nu veți reuși să bifați prea multe. Nu este absolut nicio probemă. O problemă ar fi dacă nu ați asculta de nevoile corpului vostru. Probabil, organismul vostru are acum mare nevoie să se odihnească.

CAPRICORN

Cineva din trecutul vostru față de care se pare că ați greșit destul de mult la un moment dat reapare în viața voastră. Nu știți cum să procedați, să vă prefaceți că nu s-a întâmplat nimic sau să-l evitați, iar el nu vă “ajută” deloc și se poartă în preajma voastră într-o manieră care vă derutează.

VĂRSĂTOR

Contextul astral al zilei favorizează comunicarea. Este un moment potrivit să aveți o discuție cu partenerul de viață, mai ales dacă în ultima vreme nu au mers strălucit între voi. Dacă nu au existat conflicte între voi, azi este momentul potrivit să discutați asupra planurilor de viitor.

PEȘTI

Nu mai sunteți dispuși să treceți peste greșelile celor apropiați. Din acest motiv, azi intrați în multe dispute cu prieteni, cu membri ai familiei, pe care v-ați propus să-i puneți la punct.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop