Horoscop 21 ianuarie 2022, zodia care astăzi nu va menaja pe nimeni

Horoscop 21 ianuarie 2022, a început zodia Vărsătorului.

BERBEC

Aveți ocazia să vă demonstrați autoritatea și puterea. Dați cuiva o lecție, arătați cine sunteți cu adevărat. Sunt provocări de natură profesională. Încăpățânarea cuiva vă irită la culme. Nu uitați că sunteți un mentor pentru alții…

TAUR

Vă certați cu cineva, autoritatea altora vă blochează. Vi se închid uși în nas, stați pe loc, faceți un pas în spate și vedeți imaginea de ansamblu.

GEMENI

Sunteți marcați de anumite procese de conștiință. Ați mințit cândva în trecut ca să acoperiți niște greșeli, astăzi va trebui să suportați consecințele propriilor greșeli.

RAC

Certuri în cuplu, vă luați la harță de la nimicuri, preferințe, gusturi. Unul vrea ceva, altul nu… Ciondăneala este amuzantă, vă iubiți, nu vă dușmăniți.

LEU

Se închide o poveste în viața voastră, puneți punct, încheiați și spuneți STOP. Există o mică șansă să vreți să continuați, poate fi un job/ o relație/ un loc. După mult timp în care nu s-a mai întâmplat nimic frumos în viața voastră, iată că apare ceva nou. Reînvie ceva, reluați de unde ați lăsat totul și mai dați o șansă.

FECIOARA

Vin vești bune, stimulative, vă aduc satisfacție și bucurie. Vă face ziua mai luminoasă și mai veselă. Nu vă bucurați prea tare, este doar un mic pas de bucurie, nu vă entuziasmați prea tare.

BALANTA

Ați fost implicați într-o poveste în care ați avut mai mult de pierdut, fapt care v-a băgat într-o vagă depresie. Nu credeați că ceva bun se poate întâmpla. Intuiția a funcționat, acum e cazul să lăsați totul în urmă.

SCORPION

Dezamăgiri pe toate fronturile: în viața de cuplu, în zona prieteniilor, la job. Ceva nu vă iese, se blochează, este un pas înapoi astăzi. Stați cuminți și așteptați să treacă ziua.

SĂGETĂTOR

Vă luați la harță cu cineva din viața profesională. Poate fi un coleg sau chiar șeful. Dacă reușiți performanța să nu vă certați cu nimeni astăzi, sunteți foarte înțelepți și chibzuiți.

CAPRICORN

Nu este o zi bună pentru a se promova în niciun fel, Capricornii vor întâmpina astăzi piedici. Se pot face de râs, vor uita ce au de spus, vor avea trac și emoții, nu se pot concentra.

VĂRSĂTOR

Cheltuiți fără discernământ și asta vă aduce mari probleme, astăzi. Nu aveți limită, aruncați cu bani aiurea iar cei dragi vor avea de ce să se supere. Le dați motive de supărare…

PEȘTI

Exagerări, vorbe aruncate aiurea. Lipsa de control în ceea ce spuneți sau ceea ce faceți. Nu menajați pe nimeni și asta înseamnă că ziua de azi va lăsa urmări…

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop