Horoscop 21 aprilie. O zodie e pe cale să piardă un lucru extrem de valoros

Horoscop 21 aprilie

Horoscop 21 aprilie. BERBEC

Fii sincer(ă) cu tine: asta este ceea ce-ți dorești? Nu te-ai plictisit de propriile lamentări, nu te-ai săturat să te plângi de orice ghinion inventat? Casa banilor este bine aspectată săptămâna acesta așa că nu ar strica să concepi un plan pe termen lung.

Horoscop 21 aprilie. TAUR

Te perpelești și ai insomnii de ceva vreme din cauza unui eveniment care urmează să se întâmple în viața ta în curând. Ai emoții și nu știi cum să le stăpânești. Indiferent ce ai face se pare că tracul nu trece. Decât să stai ca pe ace, mai bine lași timpul să decidă… că oricum nu poși interveni.

Horoscop 21 aprilie. GEMENI

Ai luat bani cu împrumut de la cineva în ultimele luni? Datorezi cuiva ceva? Pentru că astrele nu mint… se pare că ai niște datorii de plătit de ceva timp și a cam sosit timpul să te achiți de datorie. Doar nu vrei să se spună despre tine că ești un om fără cuvânt…?

Horoscop 21 aprilie. RAC

Te preocupă cariera, mai exact viața profesională. Și ai și de ce să-ți faci griji. De la începutul anului ai aflat din toate predicțiile astrale că la jumătatea anului te așteaptă un nod pe casa carierei, a serviciului. Te-ai pregătit sufletește pentru o eventuală schimbare de direcție?

Horoscop 21 aprilie. LEU

Nu ai terminat un proiect, l-ai lăsat de izbeliște iar acum trebuie să dai explicații pentru oalele sparte. Să amâni la nesfârșit nu e o soluție, așa că mai bine ai lua-o de la capăt. Oricât de neplăcut ar fi, nu lăsa lucrurile neterminate.

Horoscop 21 aprilie. FECIOARĂ

Emani bucurie și bună-dispoziție, dar nu-i lăsa pe cei din jurul tău să-ți strice starea. Când ești un pol de optimism ceilalți au tendința de a dărâma cu propriile nemulțumiri fericirea din jurul lor. Nu-i lăsa, veziț-ți de viața ta luminoasă.

Horoscop 21 aprilie. BALANȚĂ

Astăzi este o zi în care karma va funcționa în cazul Balanțelor. Tot ce ai făcut rău ți se va întoarce, vei primi o veste rea sau vei fi ținta unor josnicii și răutăți. Dacă ai făcut bine, bine vei primit în schimb. Totul în viață se plătește.

Horoscop 21 aprilie. SCORPION

Ți-e dor de cineva drag, îți fuge mintea undeva în trecut la cineva pe care l-ai iubit. Este ok să mai avem din când în când nostalgii, nu e bine totuși să ne lăsăm copleșiți de amintiri și să nu mai funcționăm. Viața merge înainte… nu înapoi.

Horoscop 21 aprilie. SĂGETĂTOR

Nu ai starea necesară să faci nimic din ce ți-ai propus. Planurile tale nu se concretizează. Mai bine ai sta și ai aștepta să treacă ziua de azi pentru că orice ai face e sortit eșecului. Nu e ziua ta cea mai bună…

Horoscop 21 aprilie. CAPRICORN

Mare atenție astăzi la capcanele pe care ți le scoate în cale destinul. Ele pot veni sub forma unor vești mincinoase la care tu vei reacționa complet greșit sau trebuie să intervii urgent într-o chestiune ca s-o dezamorsezi.

Horoscop 21 aprilie. VĂRSĂTOR

Adevărații prieteni sunt cei care te ajută la nevoie nu doar cei de conjunctură. Nu strică să faci curățenie în agenda telefonică și să stabilești o ierarhie clară a prietenilor, amicilor, cunoscuților sau a fostelor cunoștințe.

Horoscop 21 aprilie. PEȘTI

Împacă-te cu cineva cu care te-ai certat în trecut sau mai bine gândește-te pe cine ai dezamăgit de curând. Nu lăsa energia negativă să te împresoare, fă curățenie în jurul tău.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Ce zodii vor începe în acest an relații de lungă durată

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop