Horoscop 2023: cum stăm cu dragostea, relațiile, căsnicia

Horoscop 2023 BERBEC: cum stai cu dragostea

În 2023 relațiile personale/intime ale Berbecilor vor necesita o atenție sporită. Va trebuie să așezați lucrurile în ordine. Începând cu sfârșitul lunii ianuarie, mulți nativi din Berbec vor începe o perioadă de 7 săptămâni de discuții și lămuriri cu cel drag. Berbecii se vor afla sub un tir de întrebări, comunicarea deschisă și onestitatea vor fi obligatorii. Așteptați-vă ca cel drag să vă pună o mulțime de întrebări despre trecut și să vă ceară să definiți relația pe care o aveți în prezent. În viața unor Berbeci se va întoarce o persoană din trecut care le va da psihicul peste cap. Vor exista complicații mari și tulburări emoționale. Nu este un moment bun, tot anul 2023, ca să reluați o romanță mai veche. De asemenea, nu așteptați ca soțul/iubitul să se schimbe, că NU se va întâmpla lucrul acesta. Abandonați visele, iluziile, trăiți în prezent și nu mai visați. Ocupați-vă de prioritățile actuale. Începutul lunii aprilie va aduce un plus de stres: iubitul va cere extrem de mult de la voi. După luna iulie, lucrurile se mai liniștesc. Nativii Berbec singuri, pot intra într-o relație între 26 ianuarie și 11 martie, 18 iulie și 9 septembrie.

Horoscop 2023 TAUR: cum stai cu dragostea

Conform horoscopului, în 2023 dragi Tauri, prietenii apropiați sau membrii familiei vă pot contesta alegerile sentimentale sau relațiile intime. Înainte de luna martie cei dragi se vor simți amenințați de atitudinea voastră independentă și de schimbările voastre emoționale. Din fericire acest hop nu durează mult și nu va lăsa urme. Pe parcursul lunilor februarie și martie ar fi bine să evitați prieteniile foarte apropiate cu unii oameni pentru că vă vor crea probleme. Anul 2023 va fi un an cu multă pasiune și senzualitate în relațiile voastre intime, veți fi foarte deschiși la tot ce vă interesează. Unii Tauri vor simți nevoia să spună familiei, prietenilor, anturajului, detalii despre legătura lor intimă cu cineva. Taurii se vor simți plini de încredere în sex-appealul lor, vor fi foarte stabili din punct de vedere emoțional. Cei siguri își pot găsi partener înainte de sfârșitul lui martie. Vă așteaptă provocări nebănuite.

Horoscop 2023 GEMENI: cum stai cu dragostea

Chiar de la începutul anului 2023 veți simți cum se risipesc îndoielile pe care le-ați avut în ultimii doi ani despre propria persoană. Următoarele 12 luni, critica interioară și îndoiala constantă la care v-ați supus va fi înlocuită de realizări practice: la scurt timp după luna martie va începe pentru voi o nouă eră a implicării și a construcției unei temelii solide pe termen lung. Pe parcursul anului 2023 mulți Gemeni pot experimenta schimbări financiare benefice cu repercusiuni în viața privată. Diferența majoră în 2023 față de anul 2022 va fi că prietenii se vor amesteca în viața personală a Gemenilor, creându-le probleme și tensiuni. Relațiile noi vor avea succes dacă vă calibrați efuziunile emoționale care apar după luna iunie. Cei necăsătoriți dar aflați într-o relație pot primi marea întrebare în lunile de toamnă.

Horoscop 2023 RAC: cum stai cu dragostea

La începutul anului 2023 Racii vor intra într-o adevărată muncă de Sisif pentru a demonstra cuiva dragostea și a recupera un teren pierdut într-o relație. Gândurile lor interioare se modifică, vor accepta să își ia mai multe responsabilități doar ca să meargă relația. Unii Raci nu vor mai fi dispuși să facă compromisuri în viața personală iar asta le va afecta relația intimă. La nivel profund unii Raci și-au schimbat atitudinea față de dragoste și iubire, iar cei apropiați vor simți aceste modificări de comportament. Racii vor evolua pe fond sentimental și emoțional. Din acțiunile de grup se vor isca relații romantice, mai ales după luna martie. Racii singuri vor uita dezamăgirile anului 2022, se vor elibera de trecut și vor căuta noi oportunități pentru a-și găsi fericirea.

Horoscop 2023 LEU: cum stai cu dragostea

Înainte de jumătatea lunii aprilie, restricțiile învechite din trecut, resentimentele ascunse sau dezacordurile din cupluri vor fi rezolvate. Pentru mulți Lei, o epocă a dezamăgirilor, a rănilor vechi, a treburilor neterminate, se va încheia în curând. Rezultatul deciziilor luate în ultimul an acum încep să se vadă, apar noi relații la orizont, cu mari perspective. Leii își pot schimba starea civilă în acest an, își pot lua rămas bun de la vechi prieteni, pot primi o moștenire de departe, sau își pot recupera niște bani. După vară veți simți cum vă echilibrați emoțional și financiar, iar la sfârșitul lunii septembrie veți primi o veste de la partener care vă va umple sufletul de bucurie, se poate să fie chiar apariția unui nou membru în familie. Leii singuri sau neatașați emoțional, pot experimenta aventuri romantice pe parcursul lunilor de primăvară și vară. În lunile septembrie și octombrie se vor consolida relațiile mai fragile.

Horoscop 2023 FECIOARA: cum stai cu dragostea

Conform horoscopului iubirii, la Fecioară anul 2023 vine cu mici probleme cauzate de anturaj. Chiar și familia vă poate băga bețe în roate în legătură cu deciziile sentimentale. În mod ciudat, acest val de critici poate avea legături cu ceva ce s-a întâmplat în trecut. Există riscul ca multe Fecioare să intre în legături romantice bizare încă de la începutul anului 2023, pot avea aventuri controversate. Până în vară se vor echilibra emoțional și vor deveni mai independenți. Romantismul și comunicarea onestă între îndrăgostiți sunt punctele importante ale anului. Pentru multe Fecioare ultimii 3 ani de complicații romantice se apropie de final, și vor ieși din izolarea socială în care s-au băgat. Apare o perspectivă nouă în viața lor. Anul 2023 marchează un punct de cotitură semnificativ în viața Fecioarelor, legate de stima de sine, imaginea publică, încrederea în forțele proprii. Viața socială va fi mult mai activă pentru nativii Fecioară.

Horoscop 2023 BALANȚA: cum stai cu dragostea

Senzualitatea și noile perspective vor fi o temă continuă pe tot parcursul anului 2023. La începutul anului 2023 veți face o alegere dificilă într-o relație. Doi îndrăgostiți vor pune punct relației lor de câțiva ani și o vor lua pe direcții separate. Balanțele se vor simți presate, vor avea competitori și dușmănii în anturajul lor. După luna februarie lucrurile se vor mai liniști. Apoi va urma o perioadă de noi relații și de noi flirturi, 14 luni de aventuri, noi angajamente personale. Rămâneți echilibrați și receptivi la tot ce apare nou în viața voastră, explorați-vă senzualitatea, atracția și seducția până la finalul anului 2023.

Horoscop 2023 SCORPION: cum stai cu dragostea

La începutul acestui an, Scorpionul intră într-o fază de reflecție interioară legată de anumite decizii emoționale în legătură cu o relația care se încheie sau s-a încheiat. În ultimul an mulți Scorpioni au simțit nevoia de a evalua intențiile și acțiunile persoanelor dragi. După ianuarie această fază se încheie, iar până în februarie Scorpionii vor fi motivați să acționeze după noile realități personale. Relațiile apropiate se vor întări în lunile martie și aprilie. După 18 aprilie va urma o perioadă cu mut dezacorduri și dezechilibre, care fie va rezolva o problemă, fie o va rupe pentru totdeauna. Aceasta este adevărata provocare a anului pentru Scorpioni, iar la final fie vor fi liberi, fie vor avea problemele rezolvate. După acest moment vor exista mulți pretendenți în jurul lor și nu vor putea evita acest lucru. Din păcate, mulți vor abandona pentru că nu veți fi foarte deschis la noi aventuri. Iulie și august sunt lunile benefice pentru a stabili noi relații intime. Scorpionii căsătoriți vor simți un val puternic de dragoste pentru partener, își pot reînnoi jurămintele, pot pleca într-o nouă lună de miere.

Horoscop 2023 SĂGETĂTOR: cum stai cu dragostea

Pentru voi, Săgetători, înainte de luna martie relația intimă cu persoana dragă va necesita niște discuții, lămuriri și recalibrări. Se redefinește o legătură. Mulți Săgetători vor încheia acum o relație care nu mai mergea de trei, patru luni și se vor retrage emoțional din ea. Este momentul să cereți sprijin, mai ales dacă în ultimele 18 luni v-ați simțit neînțeleși în relații. Dacă încrederea în voi și în relația voastră nu va reveni este momentul să purtați o discuție serioasă. După 11 aprilie o relație veche va intra pe un alt făgaș, se schimbă dinamica puterii. Acest lucru va spune multe despre longevitatea relației actuale. Cei neatașați într-o relație vor experimenta o atracție sexuală puternică în acest moment al primăverii, dar nu va evolua către ceva serios și pe termen lung. Săgetătorii căsătoriți vor simți o atracție puternică pentru partenerii lor de cuplu după luna mai, iar cei singuri vor cunoaște un partener romantic. În mod evident, urmează o perioadă schimbătoare, când cald, când rece. Renunțați la cerințele nerealiste de la parteneri și arătați dragostea celor apropiați, veți avea de câștigat.

Horoscop 2023 CAPRICORN: cum stai cu dragostea

Conform horoscopului dragostei, pentru Capricorni un nou interes amoros apare la orizont în primele luni ale anului. Aspectele planetare indică faptul că cele 4 luni de tăcere se apropie de sfârșit. Înainte de jumătatea lunii martie o nouă atracție vă captează atenția, mulți Capricorni se vor putea îndrăgosti nebunește, își vor pierde capul din cauza emoțiilor puternice. La sfârșitul lunii martie Capricornii singuri vor începe o perioadă de 7 luni de schimbări profunde în viața lor amoroasă. Unii Capricorni care au fost într-o relație în ultimul an vor vedea că aceasta scârțâie. Motivele vor fi neîncrederea, implicarea familiei sau alegerea partenerului nepotrivit. Capricornii căsătoriți vor experimenta cereri neobișnuite de la parteneri, poate fi relocarea, mărirea familiei, creșterea nevoilor.

Horoscop 2023 VĂRSĂTOR: cum stai cu dragostea

În 2023 Vărsătorii realizează exact ce vor ei de la partenerii lor. Pentru că sunt mari șanse să se mute cu spațiul locativ într-o casă mai mare, își pot arăta dragostea în felul acesta, oferind confort și stabilitate financiară celui iubit. În ultimii ani viața amoroasă a fost instabilă, pentru unii Vărsători s-a dovedit dificil să rămână cu o singură persoană. Din păcate, Vărsătorii implicați deja într-o relație își pot da seama că au evoluat diferit față de partenerii lor, nu mai au puncte în comun, nu mai gândesc la fel, iar noțiunea de partener ideal s-a schimbat. Pentru voi este importantă libertatea iar asta contravine legăturii romantice în care mulți Vărsători sunt implicați. Numai după ce aceștia realizează care este echilibrul dintre viața de cuplu și libertatea lor, abia atunci vor găsi fericirea.

Horoscop 2023 PEȘTI: cum stai cu dragostea

În 2023 viața amoroasă este liniștită fără blocaje semnificative. Din păcate însă, tendința de a fi în conflict cu familia pe teme banale va continua și în 2023. Discuțiile nu vor avea consistență. Vorbe aruncate aiurea, disputele inutile au rădăcini adânci în trecut. Ar fi bine să învățați să gestionați aceste situații cu multă onestitate, mai ales în prima jumătate a anului pentru a nu vă încărca de resentimente. Începând cu luna iulie viața amoroasă reînvie, dar vor avea un blocaj legat de anumite amintiri din trecut, care nu îi lasă pe nativii Pești să vadă realitatea așa cum este. Cu frică și ezitare ar putea să înceapă o nouă relație amoroasă sau cea veche s-ar putea complica din cauza unor flirturi.

În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop