HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR: dragoste, sănătate, bani și carieră

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR: începând de ani în forță care vă înseamnă la schimbare după periplul karmic prin cre ați trecut în 2021. Faceți curățenie generală în viața voastră, ați fost dați peste cap anul trecut, dar Marte vă ajută să curățați resturile inutile.

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR: dragoste, sănătate, bani și carieră

Se încheie procesul karmic, ultima confruntare vă arată că aveți o problemă în zona parteneriatelor, a comunicării, fidelității și sincerității. Ați primit în ultima perioadă câteva lecții despre ce trebuie să îndreptați la voi. Un moment dificil va fi la finalul anului, în decembrie 2022, veți avea un sentiment de neîmplinire, blocaj, regrete.

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR: aspecte importante

După mulți ani, Februarie aduce mult-așteptata liniște pe toate sectoarele vieții, se preconizează împăcări, armonie, normaliate. Se vor întâmpla câteva evenimente majore în viața voastră, în luna aprilie. Se poate împlini un miracol în sectorul familial, ceva ce v-ați dorit demult timp. Vara vă prinde cu o dorință nemaipomenită de aventură și perspective noi, alte plăceri și pasiuni. Se deschid orizonturi noi anul acesta, parcă întineriți. Luna Octombrie, notați luna aceasta, aduce dezechilibre care vă poate schimba viața. Noi începuturi între martie și iulie, aveți energia necesară pentru a renaște.

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR: noduri de destin

Noutatea acestui an sunt himerele după care alergați și hopurile în plan conjugal. Viața de familie se schimbă, ia o altă turnură, reveniți înapoi la matcă, reveniți acasă cu tot sufletul după multe furtuni. Există șansa cumpărării unei case, se întrevede o investiții majore, poate vindeți o proprietate. Faceți tranzacții importante unde sunt implicați mulți bani.

În aprilie are loc un eveniment unicat în viață în care orice minune se poate activa, poate fi un copil, o casă, întemeierea unei familii. Ceva ce nu mai credeați că se poate rezolva. Se poate remedia o problemă mai veche care nu avea sorți de izbândă. Este un an cu probabilitatea mare a unei investiții imobilare. Cel mai dificil moment al anului va avea loc în luna decembrie: tulburare, decepții, adevăruri ieșite la iveală, minciuni camuflate bine și scoase la iveală, chiar dacă sunt lucruri întâmplate demult. Se întrevăd momente tensionate, ruptură, conflict. Vor fi multe certuri și discuții.

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR: schimbări majore

Apare o nouă șansă în viața sentimentală în lunile mai și iunie, se poate naște o nouă pasiune. Este o schimbare majoră, întineriți, ceva ce n-ați făcut niciodată s-ar putea să-l faceți acum, sunteți îndrăzneți și cu inițiativă. Va exista un declic și o scânteie. Celor căsătoriți li se reactivează iubirea, emoții puternice.

În decembrie 2022 sunt riscuri de separare, ies la iveală greșeli din trecut, erori bine camuflate, relații paralele. Săgetătorii își pun problema separării.

Începând cu lunile iunie, iulie, august o iubire din trecut vine să vă zgândăre, nu ați putut închide un capitol din trecut. Ciclic, această pasiune vă dă peste cap.

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR: viața profesională

Nu este un an cu mari reușite în sectorul profesional. Începeți anul cu benzină în rezervor, faceți schimbări importante și focusul va fi pus pe concentrarea de a găsi locul de muncă ideal. Până în 2023 munca va fi importantă pentru voi. Mulți vor spune că nu au niciun viitor la jobul actual și vor vrea mai mult. Anul acesta veți lua o mare decizie pe plan financiar: cumpărarea/vânzarea unei case, nu este o pierdere ci un câștig, o recompensă a destinului pentru răbdarea de care ați dat dovadă în ultimii ani. Crește confortul financiar. Investiții majore pentru implinirea unor vise.

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop