HOROSCOP 2022 – PEȘTI: dragoste, sănătate, bani și carieră

Horoscop 2022 – PEȘTI: este un an de glorie, sunteți foarte susținuți de planetele-guvernatoare. Este cel mai frumos cadou pe care îl primiți de la astrologia natală, veți fi pe val, cu adevărat.

HOROSCOP 2022 – PEȘTI: momente de top

Este un an plin de recompense, veți sta bine atât la nivelul sufletesc-spiritual cât și legat de finanțe. Puneți-vă toate speranțele, visele și energiile în luna Aprilie. Este aproape mâna destinului ce se va întâmpla în luna aprilie. Va fi o perioadă de reînnoire pe toate planurile. Tot ce n-ați avut curaj să faceți până acum, puteți face anul acesta. În luna februarie Jupiter formează un aspect unicat: tot ceea ce semnați este de cursă lungă. Este pe viață. În Aprilie vi se poate schimba viața. Un moment dificil va fi în luna Decemebrie cînd veți avea o stare de confuzie la voi în viață. Va fi legată de viața privată versus carieră. Probabil unii vor lua niște decizii legate de prioritatea între profesie și cuplu.

HOROSCOP 2022 – PEȘTI: dragoste

În casa Familiei a fost foarte agitație în ultimii ani. Ați fost bulversați și ați primit lecții importante de viață. Din aprilie se rezolvă niște probleme pe care le aveți de cel puțin doi ani. Sunt șanse mari să vi se împlineasacă cel mai mare vis al vieții voastre, în primele cinci luni ale anului. Mare atenție dacă îi permiteți cuiva din trecut să revină în viața voastră, încercați să nu mai reaprindeți o iubire de odinioară. Nu faceți decât să continuați o suferință, trecutul vine dar nu cu ce-i frumos. Tentațiile sunt foarte mari, mai ales pentru cei căsătoriți. Faceți o obsesie pentru cineva din trecut, astfel va menține o flacără vie care nu-și are rostul. Un cutremur major în viața sentimentală poate veni în luna decembrie 2022, va fi un eveniment astral care a mai avut loc în 2013. Nu va fi un moment plăcut. Poate fi confruntarea cu un adevăr care doare, despărțire, trădare, un trecut ascuns care iese la iveală. Veți învăța o mare lecție despre fidelitate.

HOROSCOP 2022 – PEȘTI: viața profesională

În luna august veți lua o decizie importantă legată de carieră. Există o mare motivație să schimbați direcția în cazul în care simțiți că vreți altceva. În septembrie planează niște dubii, nesiguranță la locul de muncă. Este nemulțumire, sunteți puși la încercare, există instabilitate în zona carierei. La final de an când o să trageți linie n-o să vă placă: unii regretați că ați plecat de la un loc de muncă, alții că au acceptat ceva de neacceptat.

HOROSCOP 2022 – PEȘTI: sectorul banilor

Aveți idei noi să vă măriți bugetul, mai ales între lunile martie și iulie. Aveți noroc la bani anul acesta, inițiativele sunt de succes, poate începeți o afacere nouă, există o mare doză de curaj de a porni o afacere pe cont propriu. Apare o nouă provocare profesională la orizont în lunile iunie, iulie.

HOROSCOP 2022 – PEȘTI: sănătate

Nu este un an greu din punct de vedere al sănătății, nu se întâmplă evenimente grave. Cel mai probabil vara aceasta veți fi în mare formă, aveți multă energie și chef de viață. Nu o să vă lipsească vitalitatea pentru a schimba lucrurile din viața voastră. Anul acesta vă veți schimba mentalitatea, starea psihică este la cele mai înalte cote.

Citeste și:

HOROSCOP 2022- BERBEC

HPROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop