HOROSCOP 2022 – FECIOARĂ: dragoste, sănătate, bani și carieră

Horoscop 2022 FECIOARA: nu sunteți în centrul atenției, dar aveți planete generatoare de confuzii. Între august și octombrie străluciți la propriu, aveți pedala de accelerație la maximum.

Până în luna martie va fi un moment bun cu o energie pozitivă, productivă. Planurile voastre sunt susținute, se pot realiza dacă le materializați. În ultimul an ați tot schimbat lucruri în viața voastră, iar lucrurile s-au așezat pe un făgaș firesc în viața voastră. Toate Fecioarele vor resimți momente de inspirație și satisfacție de la Uranus, pentru tot anul 2022.

HOROSCOP 2022 – FECIOARĂ: provocările anului

Fecioarele din decanul III vor avea de furcă anul acesta, veți fi puse sub tir astral, veți fi puse la încercare. Toți nativii veți fi dați peste cap, se tulbură apele mai ales în sectorul conjugal. Se vor risipi niște iluzii pe care vi le-ați făcut, se destramă niște vise. Dacă în 2021 ceva v-a întors sufletul pe dos, ei bine, în 2022 lucrurile vor fi diferite. Trecutul a avut un loc marcant și dureros. Ultimul examen karmic va avea loc în luna ianuarie 2022, este ceva care vă apasă pe suflet: o greșeală, o vină, un secret. Este o ultimă confruntare cu trecutul. Rezultatul? O pierdere… o ruptură. În decembrie 2022 va avea loc un eveniment unicat: se tulbură apele în sectorul conjugal/sentimental.

HOROSCOP 2022 – FECIOARĂ: perioade intense

Din februarie lucrurile se precipită, au loc evenimente radicale, schimbări, unii își pot întâlni acum jumătatea, sufletul pereche. Se poate întâlni cea mai mare iubire din viața voastră, care vă poate da peste cap destinul. În luna Mai dar și la finalul anului sunt șanse mari de căsătorie pentru cei singuri, cei căsătoriți își refac armonia cuplului, se vindecă răni, se consolidează relații și căsnicii. Pentru unele Fecioară Lilith umbă la trecut și scoate în față secrete puse la naftalină. Vă este dor de o fostă relație la finalul anului 2022, se văd lacrimi, se activează o durere de odinioară, ceva ce n-ați reparat

HOROSCOP 2022 – FECIOARĂ: noduri de destin

În martie se vindecă anume probleme, acolo unde existau conflicte, se liniștesc apele. În aprilie are loc un eveniment unic în viață: se întâmplă un adevărat miracol în viața voastră. Cei care au probleme în cuplu și sunt pe marginea unui divorț, vor avea o mare surpriză. Dacă v-ați rugat pentru un miracol în legătură cu viața sentimentală, cineva vă ascultă și rugăciunile se vor îndeplini. Are loc un eveniment legat de destin în lunile aprilie-mai. Este cea mai bună perioadă pentru căsătorie sau puteți întâlni pe cineva lunile acelea. Notați data de 12 aprilie. Șanse de a cere pe cineva în căsătorie sau voi să fiți ceruți în căsătorie.

Atenție! Pasiunile vinovate pe care le puteți face anul acesta vă destabilizează viața, faceți obsesii pentru cineva, vi se tulbură complet liniștea.

Anul acesta aveți multă dorință de studiu și de cunoaștere. Poate fi o șansă să vă schimbați direcția profesională. Ceva se întâmplă cu viitorul vostru profesional, este o zdruncinătură, dar poate fi un pas înainte.

Foto: 123rf

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop