HOROSCOP 2022 – CAPRICORN: dragoste, sănătate, bani și carieră

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN: ați ieșit din lumina reflectoarelor, este un strop de liniște anul acesta după doi ani de haos și vacarm. Atenție la zona cuplului/ căsnicia va fi pusă la mari încercări.

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN: momentele speciale ale anului

În jurul datei de 27 februarie un moment unic va avea loc pe harta voastră astrală. Vă pune în fața unor mari decizii în plan sentimental, cu efect tot anul. Schimbările de anul acesta vor fi explozive, cu vorbe care vă vor schimba viața, declarații tulburătoare vor fi spuse. Se redresează unele probleme în relația de cuplu. Jupiter vă dă viața peste cap, vă irită o mulțime de lucruri, mai ales Capricornii de decembrie. Se preconizează o sensibilitate conjugală.

Pe 11 mai Jupiter va intra în sectorul familial, uneori atmosfera va fi tensionată, cu mici conflicte, dar nu va fi mereu așa. Jupiter poate aduce schimbări de domiciliu sau schimbări profesionale. Pot apărea personaje noi în viața familială, un nou partener de viață, un copil. Un nod de destin are loc în timpul verii, veți lua o decizie importantă legată de casă. Dacă nu sunteți proprietar de casă, e posibil ca anul acesta să aveți casuța voastră, terenul vostru, locul vostru.

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN: zona iubirii

Aspect unicat în februarie-martie: dacă nu vă îndrăgostiți anul acesta, atunci… nu se știe când se va mai întâmpla. Va fi o iubire transformatoare, colosală, karmică. Dați totul și mizați totul, nu ați mai simțit niciodată așa ceva. Dacă sunteți deja într-o relație, aceasta va căpăta o turnură de destin. Începutul de an va aduce lucruri minunate. Puteți primi o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie, începeți o mare iubire. Este un aspect care nu a mai avut parte niciodată. Neînțelegeri vor fi începând cu această toamnă: posesivitate și gelozii.

Iubirea, anul acesta, are conotații karmice, obligatoriu cu lecții de destin, eveniment care se întâmplă o dată la 18 ani. Capricornii care sunt într-o relație de lungă durată nesatisfăcătoare, de co-dependență, anul acesta pot lua o decizie drastică: pot renunța, au curajul de a pune punct unei relații toxice. Din 9 în 9 ani voi Capricornii treceți prin niște examene ale vieții, sunteți supuși unor probe în plan sentimental. Pot fi ispite bulversante, persoane din trecut care vă pun destul de serios la încercare.

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN: noduri de destin

Surpriza anului va fi legată de viața sentimentală: Lilith vă provoacă viața intimă și vă dă peste cap toate planurile. Planul conjugal este foarte încercat în vara anului, iunie, iulie, august 2022. Pot ieși la iveală probleme ascunse, relații paralele, copii din legături adultere, vor exista reproșuri, infidelități. Finalul de an va veni cu o confruntare dificilă, dacă treceți cu bine peste acest nod, treceți peste un mare hop. Finalul de an vă poate aduce o mare suferință, un adevăr ieșit la iveală, descoperirea unui lucru dureros. Femeile Capricorn pot simți unele probleme ascunse ale partenerului, trebuie să aibă încredere în intuiția lor. Este ceva ce trebuie să se întâmple, nu se poate evita. Capricornii spun, GATA. De prin august unii Capricorni stau pe un butoi de pulbere care explodează în decembrie.

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN: viața profesională

Din luna august puteți căuta un al doilea job, este multă activitate, mereu veți avea ceva de făcut. Aveți treabă multă, mai ales după data de 19 aprilie, totul devine mai stabil. Schimbarea de job este pregătită și anunțată de un eveniment care are loc în luna ianuarie. Există un sentiment de inadaptare, de plictis și rutină la locul de muncă începând cu luna ianuarie sau decembrie 2021. Din iunie lucrurile se schimbă, vi se consolidează poziția, iar octombrie este cel mai bun aspect care ține de planul profesional. Va fi cu împlinire, satisfacție și recompense. Va fi una dintre cele mai bune din acest an. Puteți face o achiziție foarte mare, o investiție majoră, un contract important.

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop