HOROSCOP 2022 – BERBEC: dragoste, sănătate, bani și carieră

Horoscop 2022 – BERBEC: este un an în care Berbecii sunt vedete. Începeți etape noi de viață.

Jupiter va deschide etape noi de viață, pentru voi este o planetă norocoasă, care vă ajută să explorați lucruri noi, să vă afirmați și să vă redescoperiți. Dacă sunteți născuți după 1975, o singură dată a mai avut loc conjuncția astrală din 2022, lunile mai și iunie sunt foarte importante pentru a porni motoarele.

Priviți spre viitor cu mult curaj, schimbați job-ul, casa, perspectivele, astfel vă puteți canaliza toată energia către noi vise și planuri. Țineți minte lunile: mai, iunie și iulie.

Este un moment bun pentru noi relații, se poate să începeți niște cursuri sau să învățați ceva nou. S-ar putea să faceți o călătorie undeva departe în luna iunie.

Un moment bun se formează în luna august: un aspect care nu s-a mai format astfel din 2010. Vă ajută în plan sentimental, este o văpaie și o pasiune acolo. Este un moment minunat să atrageți atenția cuiva.

HOROSCOP 2022 – BERBEC: dragoste, sănătate, bani și carieră

Anul acesta se produc aspecte unicat în viața Berbecilor. Începutul de an 2022 debutează în forță, vă extindeți, progresați, așteptați de vreo doi ani să se întâmple ceva în viața voastră.

Cea mai dificilă perioadă a anului începe în luna aprilie și deranjează sectorul domestic, al familiei.

În carieră lucrurile merg bine dar veți fi extrem de obosit. tracasat, stresat. Veți munci mult, e posibil ca în sectorul carierei să începeți anul mai tensionat. La fel va fi finalul anului 2022 în carieră.

Pe 15 aprilie intră Lilith în Rac, o mică piază rea în casa și în familia voastră. Ceva vă răscolește rău… Din 2013 nu a mai fost Lilith în Rac. Se sensibilizează zona familiei, există risc de divorț, tensiune în casă, nu vă mai regăsiți în acel loc, e posibil ca unii Berbeci să-și piardă unul din părinți. Pot veni din urmă amintiri neplăcute, emoții negative. Poate avea loc o ruptură sentimentală în luna iulie. E posibil să apară o veche iubire în viața voastră, dar a fost o dragoste toxică, vă va răscoli. Sfârșitul lui decembrie este unul tensionat și răscolitor, o criză emoțională, depresie, o lovitură emoțională, o pierdere mare. O lovitură sub centură din partea oamenilor dragi. Notați-vă luna decembrie, ca să fiți în gardă.

Dacă relația de cuplu nu are un fundament foarte solid, se strică, se dărâmă tot. În luna octombrie se pot repara unele probleme prin dialog și comunicare sinceră și deschisă.

Anul acesta, toamna, veți avea câteva pasiuni tulburătoare, nu e obligatoriu să fie fericite. Pentru unii pot fi toxice, cu gelozii, patimă. Sunt iubiri karmice, sunt oameni pe care i-ați mai iubit și în altă viață. E posibil să aveți o relație paralelă, pentru cei căsătoriți, va fi ceva ce n-ați mai trăit niciodată.

Ianuarie, în carieră, este o lună fantastică: sunteți susținuți și protejați. Tot ce vreți să faceți, puteți reuși cu succes. În februarie se întâmplă un blocaj, sunteți provocați, dar ieșiți din această chestiune foarte bine. Este o răscolire a destinului pe plan profesional. Vine un câștig financiar semnificativ la jumătatea lunii februarie, dar în martie atenție ce cumpărături faceți, nu investiți în nimic în luna marrtie și iunie. Multă prudență. Decembrie este o lună problematică pentru carieră. Sunt șanse mari să vă pierdeți locul de muncă sau să renunțați voi la vechiul job și să începeți ceva nou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop