HOROSCOP 2022 – BALANȚA: dragoste, sănătate, bani și carieră

HOROSCOP 2022 BALANȚA: este un an lipsit de evenimente dramatice, se vor întâmpla lucruri deosebite, dar fără impact tulburător pentru viața voastră. Vor fi mici probleme cu viața conjugală/cuplu, femeile își văd toate defectele, bărbații sunt puși pe harță.

HOROSCOP 2022 – BALANȚĂ: momente deosebite

În luna Aprilie-Mai, după întâlnirea dintre Venus și Jupiter se va crea un aspect rar, care va aduce mult noroc Balanțelor. Notați cele două zile: 30 aprilie și 1 mai, zile cu mari reușite și șanse norocoase. La începutul anului 2022 veți lua o decizie importantă, faceți un bilanț al trecutului, cel mai probabil schimbați direcția, sunteți dispuși să încheiați un capitol de viață. Este un moment cu un mare impact emoțional. Aceleași emoții le veți avea și la sfârșitul anului 2022. Va avea loc o furtună sufletească, se închid capitole, are loc un final, Pluto lucrează cu decizii categorice.

Între aprilie și iulie vă bucurați de viață, călătoriți, întâlniți oameni noi, aveți energie pentru a învăța lucruri noi, sunteți bine cu voi și mulțumiți. Sunt și aspecte dificile pe parcursul anului: între iunie și august vor fi probleme în sectorul profesional. Sunt blocaje, eforturi mai mari ca oricând.

HOROSCOP 2022 – BALANȚA: iubire și dramă

În ultimii ani, multe Balanțe au trecut prin evenimente tranșante, au avut parte de multe drame și răsturnări de situații. În luna februarie se poate schimba ceva radical în zona familiei, dacă nu e o despărțire definitivă, este o întâlnire legată de destin. E posibil să auziți de o naștere în familie. Este o amprentă importantă în casa voastră.

Ceva din trecut vă răscolește cumplit în vara lui 2022, nu vă puteți detașa de ceva din trecut, emoțiile sunt toxice, se va întâmpla un cutremur în viața personală, este o criză generatoare de punct și de la capăt, vor fi lacrimi, suspine, emoții duse la paroxism. Ceva din trecut doare încă…

Un eveniment astral care a mai avut loc în 2010 se repetă anul acesta poate aduce schimbări de locație în sfera profesională. E posbil să părăsiți un loc de muncă și să vă mutați în altă parte. Șanse să vă găsiți pe cineva, pentru cei singuri, sunt în primele șase luni ale anului.

HOROSCOP 2022 – BALANȚA: noduri karmice

Anul acesta sunt probe de încercare în zona sentimentală, dar sunt lecții pe care trebuie să le parcurgeți. În 2022 focusul vieții voastre este concentrat în zona dragostei, între februarie și martie, cele două planete Marte și Venus vă aduc transformări majore în zona iubirii. Relațiile fragile, cu diferențe colosale între parteneri, se rup anul acesta. Discrepanțele se măresc. Aveți curajul de a face ceva ce nu ați făcut ani de zile. În data de 12 aprilie puteți avea o revelație în ceea ce privește job-ul. Cei care au același job de mult timp au intrat într-o rutină și vor să schimbe totul, au frustrări și neîmpliniri, începând cu luna aprilie. Mulți își dau demisia de la joburi unde atmosfera este toxică, unde nu se mai simt împliniți. Până la finalul anului mulți nativi Balanță își vor schimba profesia.

Latura financiară este în pericol, se pot pierde bani, este un risc din cauza ispitelor care vin, a viselor pe care nativii și le fac în speranța că se vor îmbogăți.

În primăvară nativii cu probleme de sănătate se pot vindeca, sunt vindecări miraculoase. Atenție la excese: prea multă mâncare, prea multe țigări, prea multe medicamente.

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop