Horoscop 2009

Uncategorized
Balanta (23.09-22.10)

Succes Anul 2009 este admirabil pentru promovarea talentului, fanteziei si expresivitatii, pentru exercitarea ocupatiilor care cer pasiune, vocatie. Pe alta parte, te provoaca sa solutionezi o mare contradictie: Saturn, ascuns in casa a XII-a, inclina la izolare si restrangerea activitatii, in timp ce conjunctia Jupiter-Neptun, din casa speculatiilor, s-ar avanta sa exploateze orice oportunitate.

Colaborarile si contractele sunt decisive, mai ales in prima parte a anului. Te avantajeaza, dar nu constant. Atentie in martie si aprilie!

Cuplu Conjunctia Jupiter-Neptun in casa iubirii amplifica sexualitatea si pornirile romantice, trezindu-ti gustul pentru aventura. Ciclul retrogradarii lui Vensu, din prima jumatatea a anului, in casa relatiilor, conduce la sporirea puterii de atractie, a nevoii de afectiune si apreciere, a tendintei la socializare si flirt.

Atentia se focuseaza asupra perechii si problemelor de cuplu. Venus retrograda mai vorbeste despre impacari si reintalniri sau scoate la suprafata nostalgii, frustrari, situatii nelimpezite, nefinalizate. Nu este exclus sa rupi o legatura sau sa intalnesti o noua dragoste. Ardoarea se poate prelungi in iunie si iulie. Balantele sunt mai fertile in 2009.

Camin Intrarea lui Pluto in Capricorn aduce o lunga perioada de metamorfoze domestice, de dirijare a energiei, implicare emotionala si de in­cordari in privinta domiciliului, bunurilor imobiliare si de patrimoniu, a genitorilor si clanului.

Sanatate Saturn in casa subconstientului cere sa-ti infrunti anxietatile si slabiciunile si sa te debarasezi de dependente. Poate insa croniciza afectiunile neglijate. Prudenta marita, ba chiar maxima, in lunile martie si aprilie!

Scorpion (23.10-21.11)

Succes Mai intai, o veste buna: situatia materiala reintra in normal! Dupa o sedere de 13 ani in casa banilor, Pluto se indeparteaza de zona financiara, eliberand-o de tensiuni. Lunile februarie, martie, aprilie si mai arata cu degetul spre relatiile de serviciu, confortul locului de munca sau placerea cu care lucrezi.

Ciclul retrogradarii lui Marte va amprenta casa carierei intre 16 octombrie 2009 si iunie 2010. Perioada se anunta turbulenta si este bine sa iei masuri prealabile de consolidare a pozitiei, iar in intervalul mentionat sa mizezi pe disciplina si tact.

Cuplu Marte se plimba la brat cu seducatoarea Venus intre 10 aprilie si 1 august: saptamani de forta sentimentala maxima, viata in doi capata relief, iar imprejurarile sunt favorabile iubirii. Iunie este o luna ultra-pasionala, dragostea si pornirile erotice sunt atat de puternice incat umbresc celelalte preocupari si te fac sa te porti subiectiv, patimas, impulsiv. Intre 8 noiembrie si 2 decembrie o iei de la capat, dar intr-o nota mai domoala, orientata spre afectiune, sarm si romantism.

Camin Parintii si rudele manifesta bunavointa si te sprijina material. Investitiile in locuinta si bunuri imobiliare sunt tentante, dar trebuie privite cu prudenta. Preocuparile legate de copii continua, mai ales in lunile martie-aprilie. Familia se poate imbogati cu noi membri.

Sanatate Fara probleme deosebite, cauta sa eviti excesele si sa fii pe faza in prima jumatate a anului, cand pot aparea afectiuni uro-genitale, dermatologice sau de circulatie venoasa.

Sagetator (22.11-20.12)

Succes Saturn in casa carierei pare sa-ti fi adus inca din septembrie 2007 o crestere a raspunderii si un program mai incarcat. Este o perioada complicata, dar care iti da ocazia sa-ti construiesti o imagine de persoana competenta, care controleaza situatia si actioneaza temeinic. Ambitiile sunt mari, eforturile la fel. Daca te ridici la inaltimea situatiei, vei obtine rezultate solide si durabile.

August, octombrie si decembrie sunt luni de sansa. Nu nesocoti etica si disciplina, fiindca poti avea mari neplaceri. Fii prudenta in lunile aprilie-iunie. Financiar, Pluto te propulseaza intr-o era intensa si complicata, care-ti poate aduce castiguri mari, dar si spulbera controlul asupra banilor.

Cuplu Povestile de amor cu o boare de mister, necunoscut sau magie te atrag irezistibil. Ai tendinta de a te autoiluziona, de a exagera calitatile si a ignora defectele fiintei adorate. Aprilie-mai sunt luni de mare avant amoros, dar preocuparile galante incep sa-ti faca cu ochiul inca din februarie. De la jumatatea lui octombrie, ai chef de aventura.

Camin Relatiile cu frati, verii si vecinii se imbunatatesc, spre avantajul tau. Este un climat agitat, de schimbari si innoiri, care intarzie insa sa se infaptuiasca. Fii atenta in lunile martie, aprilie si septembrie!

Sanatate Daca ai un organism robust si sanatos, poti suporta fara probleme stresul si oboseala din 2009, care sunt considerabile. Daca ai deja unele afectiuni, ingrijeste-te constant, odihneste-te mai mult, du un regim de viata ordonat si respecta prescriptiile medicale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din