Horoscop 2009

Uncategorized
Rac (22.06-22.07)

Succes Ambitia e pusa in slujba unor scopuri concrete si poti face multi bani in 2009. Dorinta de glorie trece in plan secund – acum te dinamizeaza motivatiile financiare.

Banii pot sa vina fara sa-i cauti in mod expres, din surse colaterale. Pazeste-te de partenerii de afaceri indoielnici si de metodele de castig neortodoxe, care ar putea sa-ti aduca necazuri. Chiar daca te solicita suplimentar, cunoasterea, instruirea, studiul si specializarile iti promit rezultate solide, de durata.

Cuplu Pluto inaugureaza o epoca (pana in 2023) de intensificare a magnetismului personal si de puternica focalizare relationala. Creste inclinatia pentru pasiunea ravasitoare, contopirea absoluta, insa si pentru manipulare, gelozie sau puseuri distructive. Relatiile se transforma sau tu te transformi datorita lor.

Climatul se anunta incordat si frustrant. Senzatia unei bulversari iminente te tine mai tot timpul in alerta. Poti rezolva multe prin ratiune si diplomatie, dar daca tarele relatiei sunt prea adanci, nu este exclus sa vrei sa o rupi si sa cauti ceva mai bun. Noiembrie si decembrie reclama o prudenta marita.

Camin Aspiratiile tale nu rezoneaza mereu cu cele ale familiei, iar asta le poate intarzia realizarea. In privinta locuintei si proprietatilor, ar fi de dorit sa te orientezi mai degraba catre intretinere si mici reparatii decat spre noi investitii, care ulterior se pot dovedi deceptionante.

Sanatate Stapana ta, Luna, trece in 2009 prin patru eclipse, iar Racul e atins si de o eclipsa de Soare, deci nu iti poti permite sa risti. Evita suprasolicitarea, iar daca ai anumite disfunctii trateaza-le cu seriozitate. Condu atent si ai grija ca masina sa fie intr-o stare tehnica ireprosabila.

LEU (23.07-22.08)

Succes Cu Jupiter in semnul opus, cei din jur te privesc cu mai multa bunavointa, cercul de cunoscuti se largeste, apar noi oportunitati de colaborare sau contracte avantajoase si esti favorizata in competitii sau confruntari.

Pluto iti sporeste puterea de concentrare, dorinta de perfectiune si performanta, dar tensioneaza mediul de lucru. Nevoile materiale iti impun eforturi suplimentare sau conditii dificile. Obligatiile sunt mari, banii dispar in viteza. Nu face credite sau investitii.

Cuplu Plin de promisiuni, Jupiter intra pe 5 ianuarie in casa cuplului, unde va ramane tot anul. Iubirea poate veni de departe sau poate fi intalnita la drum. Romantismul si dorinta de insotire prind aripi, iar in cale ti se arata situatii ofertante. Ai sanse mari sa intalnesti perechea visata sau, daca ai deja o legatura satisfacatoare, sa o dezvolti armonios. Te sufoci in limitele unei legaturi restrictive sau inadecvate? Jupiter iti aduce eliberarea. Fii precauta, fiindca exista si riscul autoiluziilor.

Camin In prima parte a anului, casa si caminul nu apar printre prioritati. Totusi, in lunile martie-aprilie, caminul iti poate retine atentia prin conexiune cu situatia financiara. Din toamna, datele problemei se modifica, iar de la mijlocul lui octombrie casa, proprietatile si familia devin un subiect de prim interes.

Sanatate Supravegheaza-ti organismul si, la cel mai mic semnal de alarma, consulta medicul. Fa multa miscare, du o viata cumpatata, nu comite imprudente. Axa sanatatii este afectata, asadar, atentie!

Fecioara (23.08-22.09)

Succes Cariera promite sa-ti aduca multa multumire in 2009. Jupiter intra in casa muncii pe 5 ianuarie, plin de forta si perspective. Pana in 2010, vei lucra cu drag si spor, ba este posibil chiar sa te implici intr-o activitate foarte motivanta, careia sa i te dedici, in care sa crezi cu toata fiinta…

Sunt posibile oferte pentru o a doua slujba, sunt sanse sa ajungi la o firma mai bine cotata sau pe un post mai bun. In prima parte a anului, te bucuri de venituri suplimentare, investitii prospere, cadouri, recuperari de bunuri si bani, dar fii econoama si prudenta…

Iubire si cuplu Viata intima intra intr-o lunga perioada de transformari. Iti poti redescoperi sexualitatea, forta impulsurilor primare, contopirea in trup si spirit. Opozitia Saturn-Uranus continua procesul de reevaluare a atitudinii fata de cuplu si partener, a notiunilor de responsabilitate si libertate, de contradictie intre schimbari si spiritul conservator. Cele mai bulversante perioade sunt ianuarie-aprilie si, intr-o oarecare masura, august-septembrie. O eventuala relatie nascuta in 2009 poate fi dificil de gestionat, dar bogata in emotii si invataminte.

Camin Ai multe raspunderi, insa si satisfactii legate de bucatarie, gradinarit, animale si activitati utilitare. Situatia materiala a copiilor se amelioreaza, iar unchii si matusile iti sunt favorabili. Sanatate Ai mai putine neplaceri medicale decat in 2008, creste vigoarea si forta. Vegheaza, totusi, asupra igienei de viata si evita excesele. Fii atenta la afectiunile de tip "hiper" (tensiune, glicemie etc.)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din