Horoscop 2009

Uncategorized
Berbec (21.03-20.04)

Succes Pluto a intrat recent in casa carierei, semnand inceputul unei perioade de 15 ani de focalizare intensa asupra puterii, pozitiei si renumelui! In 2009, Saturn iti sustine efortul si tenacitatea, iar cele trei conjunctii Jupiter-Neptun iti insufla aspiratii marete. Ai in fata un an laborios, in care poti sa faci mari progrese. Vei avea succes, dar fereste-te sa te inflamezi pentru idei utopice sau planuri care-ti depasesc puterile.

Cuplu intre 3 februarie si 6 iunie, Venus iti da putere de seductie si apetit sentimental, ocazii amoroase, dar si iubiri trecute, situatii afective nerezolvate, frustrari, blocaje sau razgandiri. intre 6 martie si 17 aprilie evita sa iei decizii, sa incepi sau sa rupi o relatie. Intre 24 aprilie si 31 mai, domneste pasiunea.

Marte ramane langa Venus si in lunile urmatoare, cu efecte emotionale si erotice puternice in iunie si mai diluate in iulie. Din 29 octombrie, Saturn aduce cuplului o nota sobra, posibile obstacole sau neintelegeri. Relatiile sociale si contractuale (colaborari, asocieri), au un parcurs asemanator.

Camin Caminul poate trece prin schimbari insemnate, iar, in unele cazuri, poate fi bulversat de-a binelea de Luna, care face in 2009 un numar record de eclipse. Prudenta in tot ce este legat de locuinta, proprietati, bunuri de patrimoniu si parinti.

Sanatate Sanatatea trebuie monitorizata constant. Atentie maxima intre 15 martie si 22 aprilie si crescuta in decadele a doua si a treia din lunile ianuarie, mai, septembrie.

Taur (21.04-21.05)

Succes Tranzitul lui Jupiter prin casa succesului iti netezeste drumul spre implinirea celor mai mari sperante din ultimii ani. Daca inca nu ti-ai gasit vocatia sau nu ti-ai formulat un scop profesional, sirul de conjunctii Jupiter-Neptun din 2009 te inspira sa-ti afli telul.

Cauta insa sa-ti pastrezi luciditatea si fii precauta, inclusiv in plan financiar. in­­cearca sa te fe­res­ti de investitiile fanteziste, ai grija ce negociezi si ce semnezi, nu te indatora, respecta legea si pazeste-te de escroci.

Cuplu Retrogradarea planetei Venus da apa la moara, in primele luni, iluziilor, dependentelor, dezamagirilor, instrainarii, renuntarii sau inactivitatii amoroase. Nu este exclus sa-ti provoace ganduri vinovate sau sa-ti aduca o legatura secreta. in iunie, conjunctia Venus-Marte in Taur iti aduce o luna plina de pasiune. Sfarsitul lui octombrie iti relanseaza apetitul sexual si destrama inhibitia problematicii sexuale.

Camin Daca in ultima vreme ai avut niste relatii mai tensionate sau mai reci cu copiii sau responsabilitati sporite legate de acestia, situatia se relaxeaza incepand din noiembrie. Relatiile cu fratii sau cu vecinii iti aduc ingrijorare sau trec printr-o transformare. Ianuarie-februarie si iulie-august anunta innoiri in zona caminului, familiei si patrimoniului.

Sanatate Odihneste-te si protejeaza-te mai mult in prima parte a anului. Daca ai grija de tine, problemele vor ramane minore. Foloseste aceasta perioada pentru a scapa de o dependenta ori un obicei nedorit. Dupa 29 octombrie, Saturn iti impovareaza casa sanatatii.

GEMENI (22.05-21.06)

Succes Resimti nevoia unor schimbari in cariera, care, deocamdata sunt dificil de infaptuit sau se fac cu foarte mult stres. Te descurci insa admirabil in studiu, munca de conceptie sau cercetare, activitati de autor, publishing, in tot ceea ce implica gandire abstracta, cultura, viziune si inspiratie. Calatoriile si relatiile cu strainii decurg in favoarea ta.

In prima parte a anului, conteaza pe propriile-ti forte, pentru ca protectorii pot fi inconsecventi. Intrarea lui Pluto in Capricorn marcheaza inceputul a 15 ani de puternica motivare materiala ? creste interesul pentru afaceri, investitii, mosteniri si surse colaterale de venituri. In 2009, fii precauta, deoarece casele banilor sunt atinse de pericole…

Cuplu Jupiter face nu mai putin de trei conjunctii cu Neptun si iti insufla o viziune foarte romantica si idealista, amplifica nevoia de a descoperi noi orizonturi alaturi de omul iubit, de a impartasi teluri si valori comune. Invers, partenerul are un mare impact asupra modului in care vezi viata. Fereste-te de farmecele inselatoare, de situatiile ambigue si nu lasa dificultatile domestice sau profesionale sa-ti influenteze viata de cuplu.

Camin Responsabilitatile sunt in continuare crescute. Este posibil sa fie nevoie sa porti de grija unuia dintre parinti, sa rezolvi o situatie locativa sau sa te angajezi intr-un efort de durata, cum ar fi construirea unei case. Daca ai insa rabdare si tenacitate, poti cladi o temelie solida pentru camin si proprietati.

Sanatate 2009 implica un volum destul de mare de stres si tracasare, mai ales in perioada aprilie-august. Poate n-ar fi rau sa iei suplimente care fortifica sistemul nervos…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din