Horoscop 2009

Uncategorized

Venus retrograda: Relatii complicate
Perioada de retrogradare: 6 martie-17 aprilie. Venus este retrograda intre 6 martie si 17 aprilie, in prima jumatate a Berbecului si ultimele grade din Pesti, efectele ei putandu-se resimti intre 3 ianuarie si 6 iunie. Dragostea, mariajul, colaborarea, pacea, armonia, echitatea, simetria, arta pot suferi perturbari.

Relational, cresc implicarea emotionala si subiectivismul, exprimarea sentimentelor devine greoaie, pot iesi la suprafata trairi uitate, pot reaparea iubiri trecute sau revin in atentie situatii complicate sau nefinalizate. Lucrurile tind sa fie percepute deformat, de aceea ar trebui evitate initiativele relationale importante: logodne, nunti, rupturi, divort. Cele de mai sus sunt valabile si pentru asocieri sau colaborari. Atentie, mai ales pentru Berbeci, Fecioare, Balante si Pesti!

Conjunctii Venus-Marte: Pasiuni incontrolabile
Datele aspectului exact: 22 aprilie si 21 iunie. in 2009, Venus face doua conjunctii exacte cu Marte: pe 22 aprilie (Pesti) si pe 21 iunie (Taur), dar efectele lor se simt intre 11 aprilie si 5 iulie. Combinatia starneste pasiuni aprinse, care pot deveni greu de controlat. Favorizeaza iubirile patimase, dar si crizele acute.

Dauneaza armoniei si duce la tensiuni, poate chiar ruptura. Exalta sentimentele nationaliste, depreciaza valorile si aduce incertitudine. E daunatoare pacii si tratativelor. Starneste pornirile instinctive, tinde sa umbreasca ratiunea si sa duca la acte pripite si riscante. Evenimentele din aprilie-iulie pot avea legatura cu cele din toamna trecuta.

Mercur retrograd:
Decizii si comunicare

  • 11.01 – 1.02, atentie pentru Varsatori, Capricorni, Gemeni si Fecioare
  • 7-31.05, cu efecte accentuate pentru Tauri, Gemeni si Fecioare
  • 7-29.09: Balante, Gemeni, Fecioare
  • 26.12.2009-15.01.2010, pentru Capricorni, Gemeni si Fecioare

Atentie la contracte, inscrisuri oficiale si negocieri, interviuri, probe sau examene. Comertul, actiunile de schimb si transmitere pot fi perturbate. E insa favorabil verificarilor, recapitularilor.

Eclipse 2009
6 eclipse, doua de soare si patru de luna! Traditia astrologica sustine ca saptamanile din jurul eclipselor au o incarcatura speciala, cel mai adesea negativa. Iata mai jos eclipsele din 2009:

  • 25 ian – Eclipsa inelara de Soare, la 6°29 – Varsator;
  • 9 februarie – Eclipsa de Luna, la 20°59 – Leu

Familie de eclipse cu efecte blande, care privesc relatiile: apartenenta la un grup, angajare sau responsabilitati de cuplu, parteneriate, amicitie.

  • 7 iulie – Eclipsa de Luna, la 15°23 – Fecioara
  • 22 iulie – Eclipsa totala de Soare, la 29°26 – Rac
  • 6 august – Eclipsa de Luna, la 13°43 – Varsator

Eclipse dure, care vor schimbare cu orice pret si o pot impune in mod brutal. Reforme rapide, neasteptate, me­­­tode originale pentru situatii deosebite.

  • 31 decembrie – Eclipsa de Luna, la 10°15 – Rac

Impreuna cu eclipsa de Soare din 15 ianuarie 2010, cea din 31 decembrie aduce noi responsabilitati si angajamente, posibil fata de scopuri nobile sau fiinte neajutorate. Desi aduc dificultati, dau multumire sufleteasca si cresc respectul de sine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din