Horoscop 2009

Horoscop 2009
Uncategorized

Agonie si extaz. Configuratiile astrale iesite din comun ale anului 2009 promit evenimente spectaculoase si situatii complexe. Pastreaza-ti ratiunea, simtul practic, adaptabilitatea si… nervii tari!

Mercur retrograd
Mercur retrograd afecteaza reflexele fizice si intelectuale, scade puterea de concentrare, induce neatentie, neplaceri legate de comunicare si mijloacele de comunicare, de deplasari si mijloacele de deplasare.

Opozitiile Uranus-Saturn: Nou versus vechi
Datele aspectului exact: 5 februarie, 15 septembrie. Cele doua opozitii Saturn-Uranus din 2009 pe axa Fecioara-Pesti apartin unui ciclu de cinci: una in 2008, doua in 2009 si doua in 2010, care au adus si vor mai aduce multe framantari in lume. Influenteaza tot anul, iar efectele sunt bulversante, caci avem un conflict intre Saturn, care patroneaza structura, traditia si conservatorismul, si Uranus, planeta anarhiei, schimbarii si innoirii.

Noul se instaleaza, dar vechiul opune rezistenta, iar de aici rezulta dezordine si instabilitate, dificultati politice, administrative si economico-financiare. Opozitia genereaza dezorganizare, indoieli, nesiguranta, ravasirea sistemelor de valori, delasare, adversitati, accidente. Poate afecta pe oricine intr-un sector sau altul al vietii, cu un avertisment pentru Fecioare si Pesti, iar apoi spre Gemeni si Sagetatori.

Conjunctiile Jupiter-Neptun: Riscuri financiare
Datele aspectului exact: 27 mai, 10 iulie si 21 decembrie. Jupiter il ajunge din urma pe lentul Neptun o data la 13 ani. in 2009, Jupiter si Neptun se vor intalni insa de trei ori! Toate cele trei conjunctii se petrec in ultimul decan din Varsator (alaturi de Chiron) si influenteaza intregul an. Ultimele triple conjunctii Jupiter-Neptun s-au petrecut in 1843, 1919/1920 si 1971.

Cea din 1843 (tot in Varsator) a sadit ideile progresiste ce au condus la valul de revolutii de la 1848, emanciparea femeilor si la abolirea sclaviei. Cea din 1919/1920 (in Leu) a fost insotita de un numar record de greve, dar tot atunci a debutat epoca "anilor nebuni", descatusare de energii, social, artistic si cultural.

In 1971, Jupiter si Neptun s-au intalnit in Sagetator. A fost infiintata organizatia "Medici fara frontiere", Intel a lansat primul microprocesor din lume si Ray Tomlinson a inventat e-mail-ul, dar anul a fost marcat si de lovituri de stat: Argentina, Bolivia, Thailanda, Sudan, Uganda (reusite), China, Egipt, Maroc si Laos (esuate).

Neptun patroneaza inspiratia, idealul, compasiunea, misticismul, vraja, misterul, dar si utopia, superstitia, amagirea, confuzia, deziluzia, ratacirea, dizolvarea, dependenta, somajul, frauda, interlopul. Jupiter guverneaza entuziasmul, expansiunea, con­­vingerile, educatia, cultura, cu implicatii administrative, juridice si financiare. Negativ, exagereaza, amplifica, aduce un optimism inconstient si aroganta, inclina la exagerare si risc.

Tripla conjunctie ar putea insemna si trezirea constiintei sociale si spirituale, innoire, modernizare. Dar Jupiter poate amplifica defectele neptuniene, sporind haosul din politica si din justitie, ducand la fanatism religios, principii dubioase, idealuri utopice. Riscul financiar este extrem de crescut. Initiativele trebuie gandite lucid si prudent, intrucat conjunctia are ceva ama­gitor, care poate duce pe cai gresite. Atentie mare pentru Varsatori, Tauri, Lei si Scorpioni.

Venus retrograda: Relatii complicate
Perioada de retrogradare: 6 martie-17 aprilie. Venus este retrograda intre 6 martie si 17 aprilie, in prima jumatate a Berbecului si ultimele grade din Pesti, efectele ei putandu-se resimti intre 3 ianuarie si 6 iunie. Dragostea, mariajul, colaborarea, pacea, armonia, echitatea, simetria, arta pot suferi perturbari.

Relational, cresc implicarea emotionala si subiectivismul, exprimarea sentimentelor devine greoaie, pot iesi la suprafata trairi uitate, pot reaparea iubiri trecute sau revin in atentie situatii complicate sau nefinalizate. Lucrurile tind sa fie percepute deformat, de aceea ar trebui evitate initiativele relationale importante: logodne, nunti, rupturi, divort. Cele de mai sus sunt valabile si pentru asocieri sau colaborari. Atentie, mai ales pentru Berbeci, Fecioare, Balante si Pesti!

Conjunctii Venus-Marte: Pasiuni incontrolabile
Datele aspectului exact: 22 aprilie si 21 iunie. in 2009, Venus face doua conjunctii exacte cu Marte: pe 22 aprilie (Pesti) si pe 21 iunie (Taur), dar efectele lor se simt intre 11 aprilie si 5 iulie. Combinatia starneste pasiuni aprinse, care pot deveni greu de controlat. Favorizeaza iubirile patimase, dar si crizele acute.

Dauneaza armoniei si duce la tensiuni, poate chiar ruptura. Exalta sentimentele nationaliste, depreciaza valorile si aduce incertitudine. E daunatoare pacii si tratativelor. Starneste pornirile instinctive, tinde sa umbreasca ratiunea si sa duca la acte pripite si riscante. Evenimentele din aprilie-iulie pot avea legatura cu cele din toamna trecuta.

Mercur retrograd:
Decizii si comunicare

  • 11.01 – 1.02, atentie pentru Varsatori, Capricorni, Gemeni si Fecioare
  • 7-31.05, cu efecte accentuate pentru Tauri, Gemeni si Fecioare
  • 7-29.09: Balante, Gemeni, Fecioare
  • 26.12.2009-15.01.2010, pentru Capricorni, Gemeni si Fecioare

Atentie la contracte, inscrisuri oficiale si negocieri, interviuri, probe sau examene. Comertul, actiunile de schimb si transmitere pot fi perturbate. E insa favorabil verificarilor, recapitularilor.

Eclipse 2009
6 eclipse, doua de soare si patru de luna! Traditia astrologica sustine ca saptamanile din jurul eclipselor au o incarcatura speciala, cel mai adesea negativa. Iata mai jos eclipsele din 2009:

  • 25 ian – Eclipsa inelara de Soare, la 6°29 – Varsator;
  • 9 februarie – Eclipsa de Luna, la 20°59 – Leu

Familie de eclipse cu efecte blande, care privesc relatiile: apartenenta la un grup, angajare sau responsabilitati de cuplu, parteneriate, amicitie.

  • 7 iulie – Eclipsa de Luna, la 15°23 – Fecioara
  • 22 iulie – Eclipsa totala de Soare, la 29°26 – Rac
  • 6 august – Eclipsa de Luna, la 13°43 – Varsator

Eclipse dure, care vor schimbare cu orice pret si o pot impune in mod brutal. Reforme rapide, neasteptate, me­­­tode originale pentru situatii deosebite.

  • 31 decembrie – Eclipsa de Luna, la 10°15 – Rac

Impreuna cu eclipsa de Soare din 15 ianuarie 2010, cea din 31 decembrie aduce noi responsabilitati si angajamente, posibil fata de scopuri nobile sau fiinte neajutorate. Desi aduc dificultati, dau multumire sufleteasca si cresc respectul de sine.

Berbec (21.03-20.04)

Succes Pluto a intrat recent in casa carierei, semnand inceputul unei perioade de 15 ani de focalizare intensa asupra puterii, pozitiei si renumelui! In 2009, Saturn iti sustine efortul si tenacitatea, iar cele trei conjunctii Jupiter-Neptun iti insufla aspiratii marete. Ai in fata un an laborios, in care poti sa faci mari progrese. Vei avea succes, dar fereste-te sa te inflamezi pentru idei utopice sau planuri care-ti depasesc puterile.

Cuplu intre 3 februarie si 6 iunie, Venus iti da putere de seductie si apetit sentimental, ocazii amoroase, dar si iubiri trecute, situatii afective nerezolvate, frustrari, blocaje sau razgandiri. intre 6 martie si 17 aprilie evita sa iei decizii, sa incepi sau sa rupi o relatie. Intre 24 aprilie si 31 mai, domneste pasiunea.

Marte ramane langa Venus si in lunile urmatoare, cu efecte emotionale si erotice puternice in iunie si mai diluate in iulie. Din 29 octombrie, Saturn aduce cuplului o nota sobra, posibile obstacole sau neintelegeri. Relatiile sociale si contractuale (colaborari, asocieri), au un parcurs asemanator.

Camin Caminul poate trece prin schimbari insemnate, iar, in unele cazuri, poate fi bulversat de-a binelea de Luna, care face in 2009 un numar record de eclipse. Prudenta in tot ce este legat de locuinta, proprietati, bunuri de patrimoniu si parinti.

Sanatate Sanatatea trebuie monitorizata constant. Atentie maxima intre 15 martie si 22 aprilie si crescuta in decadele a doua si a treia din lunile ianuarie, mai, septembrie.

Taur (21.04-21.05)

Succes Tranzitul lui Jupiter prin casa succesului iti netezeste drumul spre implinirea celor mai mari sperante din ultimii ani. Daca inca nu ti-ai gasit vocatia sau nu ti-ai formulat un scop profesional, sirul de conjunctii Jupiter-Neptun din 2009 te inspira sa-ti afli telul.

Cauta insa sa-ti pastrezi luciditatea si fii precauta, inclusiv in plan financiar. in­­cearca sa te fe­res­ti de investitiile fanteziste, ai grija ce negociezi si ce semnezi, nu te indatora, respecta legea si pazeste-te de escroci.

Cuplu Retrogradarea planetei Venus da apa la moara, in primele luni, iluziilor, dependentelor, dezamagirilor, instrainarii, renuntarii sau inactivitatii amoroase. Nu este exclus sa-ti provoace ganduri vinovate sau sa-ti aduca o legatura secreta. in iunie, conjunctia Venus-Marte in Taur iti aduce o luna plina de pasiune. Sfarsitul lui octombrie iti relanseaza apetitul sexual si destrama inhibitia problematicii sexuale.

Camin Daca in ultima vreme ai avut niste relatii mai tensionate sau mai reci cu copiii sau responsabilitati sporite legate de acestia, situatia se relaxeaza incepand din noiembrie. Relatiile cu fratii sau cu vecinii iti aduc ingrijorare sau trec printr-o transformare. Ianuarie-februarie si iulie-august anunta innoiri in zona caminului, familiei si patrimoniului.

Sanatate Odihneste-te si protejeaza-te mai mult in prima parte a anului. Daca ai grija de tine, problemele vor ramane minore. Foloseste aceasta perioada pentru a scapa de o dependenta ori un obicei nedorit. Dupa 29 octombrie, Saturn iti impovareaza casa sanatatii.

GEMENI (22.05-21.06)

Succes Resimti nevoia unor schimbari in cariera, care, deocamdata sunt dificil de infaptuit sau se fac cu foarte mult stres. Te descurci insa admirabil in studiu, munca de conceptie sau cercetare, activitati de autor, publishing, in tot ceea ce implica gandire abstracta, cultura, viziune si inspiratie. Calatoriile si relatiile cu strainii decurg in favoarea ta.

In prima parte a anului, conteaza pe propriile-ti forte, pentru ca protectorii pot fi inconsecventi. Intrarea lui Pluto in Capricorn marcheaza inceputul a 15 ani de puternica motivare materiala ? creste interesul pentru afaceri, investitii, mosteniri si surse colaterale de venituri. In 2009, fii precauta, deoarece casele banilor sunt atinse de pericole…

Cuplu Jupiter face nu mai putin de trei conjunctii cu Neptun si iti insufla o viziune foarte romantica si idealista, amplifica nevoia de a descoperi noi orizonturi alaturi de omul iubit, de a impartasi teluri si valori comune. Invers, partenerul are un mare impact asupra modului in care vezi viata. Fereste-te de farmecele inselatoare, de situatiile ambigue si nu lasa dificultatile domestice sau profesionale sa-ti influenteze viata de cuplu.

Camin Responsabilitatile sunt in continuare crescute. Este posibil sa fie nevoie sa porti de grija unuia dintre parinti, sa rezolvi o situatie locativa sau sa te angajezi intr-un efort de durata, cum ar fi construirea unei case. Daca ai insa rabdare si tenacitate, poti cladi o temelie solida pentru camin si proprietati.

Sanatate 2009 implica un volum destul de mare de stres si tracasare, mai ales in perioada aprilie-august. Poate n-ar fi rau sa iei suplimente care fortifica sistemul nervos…

Rac (22.06-22.07)

Succes Ambitia e pusa in slujba unor scopuri concrete si poti face multi bani in 2009. Dorinta de glorie trece in plan secund – acum te dinamizeaza motivatiile financiare.

Banii pot sa vina fara sa-i cauti in mod expres, din surse colaterale. Pazeste-te de partenerii de afaceri indoielnici si de metodele de castig neortodoxe, care ar putea sa-ti aduca necazuri. Chiar daca te solicita suplimentar, cunoasterea, instruirea, studiul si specializarile iti promit rezultate solide, de durata.

Cuplu Pluto inaugureaza o epoca (pana in 2023) de intensificare a magnetismului personal si de puternica focalizare relationala. Creste inclinatia pentru pasiunea ravasitoare, contopirea absoluta, insa si pentru manipulare, gelozie sau puseuri distructive. Relatiile se transforma sau tu te transformi datorita lor.

Climatul se anunta incordat si frustrant. Senzatia unei bulversari iminente te tine mai tot timpul in alerta. Poti rezolva multe prin ratiune si diplomatie, dar daca tarele relatiei sunt prea adanci, nu este exclus sa vrei sa o rupi si sa cauti ceva mai bun. Noiembrie si decembrie reclama o prudenta marita.

Camin Aspiratiile tale nu rezoneaza mereu cu cele ale familiei, iar asta le poate intarzia realizarea. In privinta locuintei si proprietatilor, ar fi de dorit sa te orientezi mai degraba catre intretinere si mici reparatii decat spre noi investitii, care ulterior se pot dovedi deceptionante.

Sanatate Stapana ta, Luna, trece in 2009 prin patru eclipse, iar Racul e atins si de o eclipsa de Soare, deci nu iti poti permite sa risti. Evita suprasolicitarea, iar daca ai anumite disfunctii trateaza-le cu seriozitate. Condu atent si ai grija ca masina sa fie intr-o stare tehnica ireprosabila.

LEU (23.07-22.08)

Succes Cu Jupiter in semnul opus, cei din jur te privesc cu mai multa bunavointa, cercul de cunoscuti se largeste, apar noi oportunitati de colaborare sau contracte avantajoase si esti favorizata in competitii sau confruntari.

Pluto iti sporeste puterea de concentrare, dorinta de perfectiune si performanta, dar tensioneaza mediul de lucru. Nevoile materiale iti impun eforturi suplimentare sau conditii dificile. Obligatiile sunt mari, banii dispar in viteza. Nu face credite sau investitii.

Cuplu Plin de promisiuni, Jupiter intra pe 5 ianuarie in casa cuplului, unde va ramane tot anul. Iubirea poate veni de departe sau poate fi intalnita la drum. Romantismul si dorinta de insotire prind aripi, iar in cale ti se arata situatii ofertante. Ai sanse mari sa intalnesti perechea visata sau, daca ai deja o legatura satisfacatoare, sa o dezvolti armonios. Te sufoci in limitele unei legaturi restrictive sau inadecvate? Jupiter iti aduce eliberarea. Fii precauta, fiindca exista si riscul autoiluziilor.

Camin In prima parte a anului, casa si caminul nu apar printre prioritati. Totusi, in lunile martie-aprilie, caminul iti poate retine atentia prin conexiune cu situatia financiara. Din toamna, datele problemei se modifica, iar de la mijlocul lui octombrie casa, proprietatile si familia devin un subiect de prim interes.

Sanatate Supravegheaza-ti organismul si, la cel mai mic semnal de alarma, consulta medicul. Fa multa miscare, du o viata cumpatata, nu comite imprudente. Axa sanatatii este afectata, asadar, atentie!

Fecioara (23.08-22.09)

Succes Cariera promite sa-ti aduca multa multumire in 2009. Jupiter intra in casa muncii pe 5 ianuarie, plin de forta si perspective. Pana in 2010, vei lucra cu drag si spor, ba este posibil chiar sa te implici intr-o activitate foarte motivanta, careia sa i te dedici, in care sa crezi cu toata fiinta…

Sunt posibile oferte pentru o a doua slujba, sunt sanse sa ajungi la o firma mai bine cotata sau pe un post mai bun. In prima parte a anului, te bucuri de venituri suplimentare, investitii prospere, cadouri, recuperari de bunuri si bani, dar fii econoama si prudenta…

Iubire si cuplu Viata intima intra intr-o lunga perioada de transformari. Iti poti redescoperi sexualitatea, forta impulsurilor primare, contopirea in trup si spirit. Opozitia Saturn-Uranus continua procesul de reevaluare a atitudinii fata de cuplu si partener, a notiunilor de responsabilitate si libertate, de contradictie intre schimbari si spiritul conservator. Cele mai bulversante perioade sunt ianuarie-aprilie si, intr-o oarecare masura, august-septembrie. O eventuala relatie nascuta in 2009 poate fi dificil de gestionat, dar bogata in emotii si invataminte.

Camin Ai multe raspunderi, insa si satisfactii legate de bucatarie, gradinarit, animale si activitati utilitare. Situatia materiala a copiilor se amelioreaza, iar unchii si matusile iti sunt favorabili. Sanatate Ai mai putine neplaceri medicale decat in 2008, creste vigoarea si forta. Vegheaza, totusi, asupra igienei de viata si evita excesele. Fii atenta la afectiunile de tip "hiper" (tensiune, glicemie etc.)

Balanta (23.09-22.10)

Succes Anul 2009 este admirabil pentru promovarea talentului, fanteziei si expresivitatii, pentru exercitarea ocupatiilor care cer pasiune, vocatie. Pe alta parte, te provoaca sa solutionezi o mare contradictie: Saturn, ascuns in casa a XII-a, inclina la izolare si restrangerea activitatii, in timp ce conjunctia Jupiter-Neptun, din casa speculatiilor, s-ar avanta sa exploateze orice oportunitate.

Colaborarile si contractele sunt decisive, mai ales in prima parte a anului. Te avantajeaza, dar nu constant. Atentie in martie si aprilie!

Cuplu Conjunctia Jupiter-Neptun in casa iubirii amplifica sexualitatea si pornirile romantice, trezindu-ti gustul pentru aventura. Ciclul retrogradarii lui Vensu, din prima jumatatea a anului, in casa relatiilor, conduce la sporirea puterii de atractie, a nevoii de afectiune si apreciere, a tendintei la socializare si flirt.

Atentia se focuseaza asupra perechii si problemelor de cuplu. Venus retrograda mai vorbeste despre impacari si reintalniri sau scoate la suprafata nostalgii, frustrari, situatii nelimpezite, nefinalizate. Nu este exclus sa rupi o legatura sau sa intalnesti o noua dragoste. Ardoarea se poate prelungi in iunie si iulie. Balantele sunt mai fertile in 2009.

Camin Intrarea lui Pluto in Capricorn aduce o lunga perioada de metamorfoze domestice, de dirijare a energiei, implicare emotionala si de in­cordari in privinta domiciliului, bunurilor imobiliare si de patrimoniu, a genitorilor si clanului.

Sanatate Saturn in casa subconstientului cere sa-ti infrunti anxietatile si slabiciunile si sa te debarasezi de dependente. Poate insa croniciza afectiunile neglijate. Prudenta marita, ba chiar maxima, in lunile martie si aprilie!

Scorpion (23.10-21.11)

Succes Mai intai, o veste buna: situatia materiala reintra in normal! Dupa o sedere de 13 ani in casa banilor, Pluto se indeparteaza de zona financiara, eliberand-o de tensiuni. Lunile februarie, martie, aprilie si mai arata cu degetul spre relatiile de serviciu, confortul locului de munca sau placerea cu care lucrezi.

Ciclul retrogradarii lui Marte va amprenta casa carierei intre 16 octombrie 2009 si iunie 2010. Perioada se anunta turbulenta si este bine sa iei masuri prealabile de consolidare a pozitiei, iar in intervalul mentionat sa mizezi pe disciplina si tact.

Cuplu Marte se plimba la brat cu seducatoarea Venus intre 10 aprilie si 1 august: saptamani de forta sentimentala maxima, viata in doi capata relief, iar imprejurarile sunt favorabile iubirii. Iunie este o luna ultra-pasionala, dragostea si pornirile erotice sunt atat de puternice incat umbresc celelalte preocupari si te fac sa te porti subiectiv, patimas, impulsiv. Intre 8 noiembrie si 2 decembrie o iei de la capat, dar intr-o nota mai domoala, orientata spre afectiune, sarm si romantism.

Camin Parintii si rudele manifesta bunavointa si te sprijina material. Investitiile in locuinta si bunuri imobiliare sunt tentante, dar trebuie privite cu prudenta. Preocuparile legate de copii continua, mai ales in lunile martie-aprilie. Familia se poate imbogati cu noi membri.

Sanatate Fara probleme deosebite, cauta sa eviti excesele si sa fii pe faza in prima jumatate a anului, cand pot aparea afectiuni uro-genitale, dermatologice sau de circulatie venoasa.

Sagetator (22.11-20.12)

Succes Saturn in casa carierei pare sa-ti fi adus inca din septembrie 2007 o crestere a raspunderii si un program mai incarcat. Este o perioada complicata, dar care iti da ocazia sa-ti construiesti o imagine de persoana competenta, care controleaza situatia si actioneaza temeinic. Ambitiile sunt mari, eforturile la fel. Daca te ridici la inaltimea situatiei, vei obtine rezultate solide si durabile.

August, octombrie si decembrie sunt luni de sansa. Nu nesocoti etica si disciplina, fiindca poti avea mari neplaceri. Fii prudenta in lunile aprilie-iunie. Financiar, Pluto te propulseaza intr-o era intensa si complicata, care-ti poate aduce castiguri mari, dar si spulbera controlul asupra banilor.

Cuplu Povestile de amor cu o boare de mister, necunoscut sau magie te atrag irezistibil. Ai tendinta de a te autoiluziona, de a exagera calitatile si a ignora defectele fiintei adorate. Aprilie-mai sunt luni de mare avant amoros, dar preocuparile galante incep sa-ti faca cu ochiul inca din februarie. De la jumatatea lui octombrie, ai chef de aventura.

Camin Relatiile cu frati, verii si vecinii se imbunatatesc, spre avantajul tau. Este un climat agitat, de schimbari si innoiri, care intarzie insa sa se infaptuiasca. Fii atenta in lunile martie, aprilie si septembrie!

Sanatate Daca ai un organism robust si sanatos, poti suporta fara probleme stresul si oboseala din 2009, care sunt considerabile. Daca ai deja unele afectiuni, ingrijeste-te constant, odihneste-te mai mult, du un regim de viata ordonat si respecta prescriptiile medicale.

Capricorn (22.12-20.01)

Succes Intre 2009 si 2023, prezenta lui Pluto in Capricorn iti stimuleaza ambitia, dorinta de putere, bani si control. Anul acesta, Saturn pune pret pe studiu si specializari, asimilarea notiunilor complexe, de expert, cultura si conceptie. Jupiter are grija de situatia ta materiala si poate chiar sa-ti aduca un surplus de bani generos. Gestioneaza-i cu intelepciune, fereste-te de risipa, investitii exagerate, sarlatani si castiguri oneroase, caci risti sa le platesti scump ulterior.

Cuplu Prezenta lui Pluto in zodia ta iti poate aduce trairi intense si radicale. Pasiunea poate lovi oricand, impactul fiind naprasnic. Aspiri spre uniunea absoluta, spre fuziunea completa. Daca ai o relatie care iti ridica semne de intrebare, sesizezi tot mai lucid punctele slabe.

Avand casa cuplului stapanita de Luna, numarul neobisnuit de eclipse de Luna de anul asta si eclipsa de Soare din iulie ar putea anunta un an relational deosebit, marcat de schimbari sau de intamplari neobisnuite. Fii pe faza in lunile ianuarie, iunie-iulie si septembrie-octombrie.

Camin In prima jumatate a anului, interesul pentru confortul si estetica domiciliului se manifesta activ: renovezi, redecorezi sau achizitionezi un obiect de folosinta indelungata sau unul de patrimoniu. Cele mai energice demersuri domestice se intrevad in luna mai.

Sanatate Tranzitul Lunii Negre sporeste anxietatea si subliniaza frustrarile care, nesolutionate la timp, se pot manifesta somatic. Relaxarea (yoga, qigong, sport, arta) e absolut necesara. Ai grija la drum!

Varsator (21.01-19.02)

Succes Tripla conjunctie Jupiter-Neptun din Varsator iti da sansa si succes, energie, carisma si pasiune. Vei reusi, dar cu o conditie: sa nu te lasi sedusa de aparente, sa-ti pastrezi simtul masurii si picioarele pe pamant. Jupiter iti aduce mai multi bani, dar si obligatii. Nu te implica in afaceri sau investitii de anvergura si ai grija de bani in martie, aprilie si septembrie. Colaborarile si asocierile trebuie privite cu precautie.

Cuplu Vitalitatea si bucuria de a trai se reflecta inclusiv in plan relational. Influxul jupiterian amplifica romantismul lui Neptun, aflat si el de ani buni in Varsator. Climatul afectiv, foarte seducator, are parfum de aventura si idealism, iar influxul neptuno-jupiterian impleteste emotia cu sexualitatea.

Pastreaza-ti judecata limpede! Daca pici in capcana unor perceptii exaltate, te poti trezi in situatii echivoce, dificil de gestionat. |ine cont si de potentialul turbulent al lui Marte, intre octombrie 2009 si iunie 2010, retrograd, chiar in casa cuplului.

Camin Caminul trece in plan secundar in acest 2009 al orizonturilor largi, aventurii si calatoriilor. Copiii pot migra spre alta localitate si au noroc la studii. Relatiile cu fratii, verii si vecinii sunt bune, propice pentru cooperare, impacari si reluarea discutiilor legate de proprietati.

Sanatate Debordezi de energie, ai un tonus fizic si psihic admirabil. Jupiter este insa cam lacom si imprudent, asa ca evita excesele si nu-ti asuma riscuri gratuite. Supravegheaza-ti greutatea, caci ai tendinta de a te ingrasa. Nu exagera cu dulciurile si grasimile.

Pesti (20.02-20.03)

Succes Dupa 13 ani de motivare intensa, ambitiosul Pluto a parasit casa carierei. Acum poti sa te detasezi putin si sa privesti lucrurile mai pragmatic. E timpul sa faci unele schimbari pentru a primi o rasplata consistenta pentru eforturile tale.

Fixeaza-ti obiective care-ti promit securitate si confort si selecteaza-ti colaborarile. Renunta la cele care te impovareaza fara sa te recompenseze si pastreaza-le pe cele utile. Dincolo de aspectele practice, in subconstient apar mugurii unor planuri mari pentru 2010, cand Jupiter va tranzita zodia ta. Financiar, sansa se poate ivi oricand.

Cuplu Aflat in casa cuplului, Saturn testeaza felul in care te raportezi la partener si cauta sa confrunte cuplul cu propriile-i slabiciuni. Relatiile precare se pot narui, iar cele care rezista incercarii, se vor cimenta si ameliora. Daca esti singura, s-ar putea sa ti se faca mai multe oferte, ca, prin comparatie, sa-ti definesti exact nevoile relationale.

Daca ai o relatie solida, dar ai impresia ca partenerul este mai rece sau mai dificil, nu agrava situatia prin reprosuri si insistente. Accepta-l asa cum este sau vezi ce poti face ca sa ti-l apropii. In anul 2009, romantismul paleste si, pentru a te simti confortabil afectiv, ai nevoie de garantii emotionale si materiale.

Camin Evenimente neasteptate legate de copii. in unele cazuri, poate aparea o activitate mai intensa in camin, in lunile mai-iunie. Sanatate Uranus in Pesti iti asigura energie in reprize limitate, iar opozitia lui Saturn iti stirbeste din optimism si din rezistenta. Jupiter incearca sa te protejeze, dar nu este sigur ca poate birui atacul lui Marte care in ultimul trimestru iti poate pune sanatatea la incercare.

Text: Mihaela Dicu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din