Horoscop 2009

Uncategorized

Agonie si extaz. Configuratiile astrale iesite din comun ale anului 2009 promit evenimente spectaculoase si situatii complexe. Pastreaza-ti ratiunea, simtul practic, adaptabilitatea si… nervii tari!

Mercur retrograd
Mercur retrograd afecteaza reflexele fizice si intelectuale, scade puterea de concentrare, induce neatentie, neplaceri legate de comunicare si mijloacele de comunicare, de deplasari si mijloacele de deplasare.

Opozitiile Uranus-Saturn: Nou versus vechi
Datele aspectului exact: 5 februarie, 15 septembrie. Cele doua opozitii Saturn-Uranus din 2009 pe axa Fecioara-Pesti apartin unui ciclu de cinci: una in 2008, doua in 2009 si doua in 2010, care au adus si vor mai aduce multe framantari in lume. Influenteaza tot anul, iar efectele sunt bulversante, caci avem un conflict intre Saturn, care patroneaza structura, traditia si conservatorismul, si Uranus, planeta anarhiei, schimbarii si innoirii.

Noul se instaleaza, dar vechiul opune rezistenta, iar de aici rezulta dezordine si instabilitate, dificultati politice, administrative si economico-financiare. Opozitia genereaza dezorganizare, indoieli, nesiguranta, ravasirea sistemelor de valori, delasare, adversitati, accidente. Poate afecta pe oricine intr-un sector sau altul al vietii, cu un avertisment pentru Fecioare si Pesti, iar apoi spre Gemeni si Sagetatori.

Conjunctiile Jupiter-Neptun: Riscuri financiare
Datele aspectului exact: 27 mai, 10 iulie si 21 decembrie. Jupiter il ajunge din urma pe lentul Neptun o data la 13 ani. in 2009, Jupiter si Neptun se vor intalni insa de trei ori! Toate cele trei conjunctii se petrec in ultimul decan din Varsator (alaturi de Chiron) si influenteaza intregul an. Ultimele triple conjunctii Jupiter-Neptun s-au petrecut in 1843, 1919/1920 si 1971.

Cea din 1843 (tot in Varsator) a sadit ideile progresiste ce au condus la valul de revolutii de la 1848, emanciparea femeilor si la abolirea sclaviei. Cea din 1919/1920 (in Leu) a fost insotita de un numar record de greve, dar tot atunci a debutat epoca "anilor nebuni", descatusare de energii, social, artistic si cultural.

In 1971, Jupiter si Neptun s-au intalnit in Sagetator. A fost infiintata organizatia "Medici fara frontiere", Intel a lansat primul microprocesor din lume si Ray Tomlinson a inventat e-mail-ul, dar anul a fost marcat si de lovituri de stat: Argentina, Bolivia, Thailanda, Sudan, Uganda (reusite), China, Egipt, Maroc si Laos (esuate).

Neptun patroneaza inspiratia, idealul, compasiunea, misticismul, vraja, misterul, dar si utopia, superstitia, amagirea, confuzia, deziluzia, ratacirea, dizolvarea, dependenta, somajul, frauda, interlopul. Jupiter guverneaza entuziasmul, expansiunea, con­­vingerile, educatia, cultura, cu implicatii administrative, juridice si financiare. Negativ, exagereaza, amplifica, aduce un optimism inconstient si aroganta, inclina la exagerare si risc.

Tripla conjunctie ar putea insemna si trezirea constiintei sociale si spirituale, innoire, modernizare. Dar Jupiter poate amplifica defectele neptuniene, sporind haosul din politica si din justitie, ducand la fanatism religios, principii dubioase, idealuri utopice. Riscul financiar este extrem de crescut. Initiativele trebuie gandite lucid si prudent, intrucat conjunctia are ceva ama­gitor, care poate duce pe cai gresite. Atentie mare pentru Varsatori, Tauri, Lei si Scorpioni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din