Horoscop 20 mai, trei zodii au probleme acasă, cu partenerul

Contextul astral al zilei de azi este mai puțin favorabil în cazul a trei zodii din punct de vedere al relației de cuplu. Disputele pot escalada ușor, mai mult, nu sunt excluse rupturile, mai ales în cazul acelor cupluri în car există neînțelegeri de multă vreme.

BERBEC

Fiți atenți pe ce ton îi vorbiți azi partenerului de viață, dar și la ce cuvinte îi adresați. S-ar putea ca ceea ce îi spuneți să taie în carne vie. Vorbele, reproșurile voastre l-ar putea afecta profund iar scuzele să fie tardive. Dacă ajungeți la concluzia că relația voastră trebuie să se încheie, faceți-o în mod diplomat și nu răniți sentimentele celuilalt. Vina este întotdeauna împărțită.

TAUR

Azi, gândiți-vă serios la ce doriți să realizați în viitor, mai ales din punct de vedere profesional. Stabiliți-vă clar obiectivele și gândiți-vă ce rebuie să faceți ca să le atingeți în perioada următoare. Par sfaturi banale, dar contextul astral vă este favorabil și vă sprijină să luați cele mai bune decizii, să faceți cele mai bune alegeri.

GEMENI

Poate fi o zi bună pentru a vă reîncărca cu energie, dar tot ce trebuie să faceți este să țineți sub control momentele de agitație. Nu vă lăsați pradă furiei! Când cineva vă enervează, încercați să nu ripostați în mod agresiv. Luați o pauză de 15-20-30 de minute, ieșiți la aer, plimbați-vă, vorbiți la telefon cu un prieten și puneți-vă ordine în gânduri.

RAC

Prieteni sau persoane apropiate de-ale voastre iau anumite decizii sau au anumite intenții care vă vizează în mod direct și care nu sunt deloc pe placul vostru. Oricum, deocamdată nu aveți ceritudinea că vor și pune în aplicare aceste lucruri, dar e bine să fiți în gardă.

LEU

Azi, pot apărea tensiuni în cuplu, care să vă surprindă chiar și pe voi. Încercați să vă păstrați calmul dacă vreți să vă păstrați relația și să discutați pe un ton civilizat. Aveți nevoie de o minte limpede și de multă bunăvoință.

FECIOARĂ

Azi nu e chiar cea mai bună zi pentru relația voastră de cuplu. Din cauza lipsei răbdării, pot apărea tensiuni serioase între voi și partenerii de cuplu. Încercați să vă înțelegeți partenerul, să faceți compromisuri acolo unde este nevoie, să vă purtați cu ceva mai multă diplomație .

BALANȚĂ

Azi, există riscul să amestecați nemulțumirile de la locul de muncă cu cele care iau naștere în familie și, astfel, să vă copleșească gândurile negre. Luați-le pe rând, analizați-le, iar dacă nu ajungeți la nicio concluzie, nu vă panicați, ci încercați să faceți ceva pentru a vă relaxa. Soluțiile potrivite vin atunci când mintea este relaxată.

SCORPION

Micile disensiuni apărute în relațiile cu cei dragi, fie că sunt din familie sau dintre prieteni, v-ar putea acapara atenția, ba, mai mult, v-ar putea demobiliza, astfel încât să nu mai fiți în stare să vă concentrați la serviciu sau să vă îndepliniți sarcinile fără tragere de inimă. Cheia rezolvării oricărei probleme este comunicarea.

SĂGETĂTOR

Azi, pot surveni evenimente neașteptate care să vă dea întreg programul peste cap. Sunt posibile câteva deplasări în interes de serviciu, din cauza cărora să ajungeți mult mai târziu decât de obicei acasă, iar acest lucru să-l enerveze pe partenerul de viață. Puteți evita cearta cu calm și tact.

CAPRICORN

Azi, capacitatea voastră de comunicare este diminuată, așa că ar fi recomandabil să evitați discuțiile importante, întâlnirile cu miză importantă. Totodată, evitați pe cât posibil activitățile care necesită concentrare.

VĂRSĂTOR

Astăzi sunteți irascibili și riscați să tensionați relațiile cu cei apropiați. Ideile voastre nu sunt primite de cei din jur așa cum v-ați fi așteptat. Nu vă demoralizați! Sunteți într-o pasă proastă care va trece mâine. Evitați discuțiile în contradictoriu mai cu seamă cu partenerul de cuplu.

PEȘTI

Sunt șanse mari ca, astăzi, cineva să vă pice cu tronc. Contextul astral favorizează începutul unei povești de dragoste care poate duce chiar la căsătorie. În plus, sunt șanse mari ca meritele voastre să fie recunoscute și să fiți răsplătiți cu aprecieri, cu o bonificație, cu un voucher, oricum, ceva de valoare.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitate Pești. Zodiile cu care se potrivesc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop