Horoscop 20 iulie: astăzi se vor lua decizii foarte bune

Horoscop 20 iulie. Ziua de azi are o importanță aparte pentru nativii din anumite zodii. Unii își vor reevalua prioritățile șe vor lua niște decizii foarte bune privind viitorul lor în funcție de aceste reevaluări, alții vor face exact ce le va dicta instinctul și, în scurt timp, vor ajunge la concluzia că au făcut foarte bine că și l-au ascultat, alții vor reuși să se reechilibreze psihic după o lungă perioadă de instabilitate emoțională.

BERBEC

Azi primiți vizita unei persoane dragi de care nu ați fost foarte apropiați în ultima vreme și vă reproșați acest lucru. Este momentul să schimbați lucrurile și să încercați să schimbați situația și să vă reapropiați de acea persoană. Să nu vă judecați prea aspru pentru faptul că ați avut o perioadă în care v-ați îndepărtat de acea persoană. Acea îndepărtare v-a fost mai mult decât necesară pentru a vă pune gândurile în ordine, pentru a vă regăsi și a face pace cu voi înșivă.

TAUR

O întâlnire cu cineva pe care nu l-ați mai văzut de ceva vreme va prilejui aflarea unor informații importante pentru voi. Veți pune cap la cap informațiile pe care le primiți azi cu ceea ce știați deja și veți ajunge la niște concluzii interesante. Veți reuși să înțelegeți, în sfârșit, motivul pentru care o anumită persoană a acționat într-un anumit mod sau a avut un anumit comportament față de voi, comportament pe care până acum nu l-ați înțeles.

GEMENI

Presiunea de la locul de muncă, neînțelegerile cu partenerul de cuplu, ba, în cazul unora dintre voi, problemele pe care le-ați avut cu unii membri ai familiei v-au dezechilibrat psihic. Nu vă mai recunoașteți, parcă sunteți altă persoană. Sunteți dezamăgiți de voi, dar asta se va schimba de azi înainte. Contextul astral vă ajută să vă reechilibrați psihic, să vă detașați de probleme și să redeveniți persoana care ați fost.

RAC

Primiți niște vești neașteptate, dar bune, în funcție de care va trebui să vă schimbați planurile în acest weekend. Se anunță, așadar, două zile cel puțin interesante, în care vă veți reconsidera atitudinea față de anumite persoane și veți reuși să vă apropiați de cineva care v-a dezamăgit în trecut.

LEU

Unul dintre prietenii voștri reușește să vă enerveze așa cum nimeni n-a mai făcut-o de multă vreme. Nu sunteți dispuși să tolerați derapajele, oricât de mult țineți la persoana respectivă. Lucrurile sunt pe cale să degenereze, dar nu aveți nici cea mai mică intenție să renunțați la punctele voastre de vedere, chiar dacă asta înseamnă să intrați într-un conflict.

FECIOARĂ

Vă confruntați cu o problemă destul de serioasă în familie și nu știți ce să faceți. Ați ezitat între mai multe soluții și ați tot amânat să începeți vreun demers în sensul rezolvării problemei pentru că v-ați temut că ați putea greși. Azi, în sfârșit, luați decizia de a vă asculta instinctul. E cel mai bun lucru pe care l-ați putea face.

BALANȚĂ

Nu sunteți chiar în apele voastre azi. Aveți prea multe griji, iar faptul că nu veți reuși să faceți tot ce v-ați propus vă produce anxietate. Relaxați-vă! Lucrurile nu se vor rezolva mai repede dacă sunteți îngrijorați și stați tot timpul sub presiune. Dimpotrivă, nu veți reuși decât să vă demobilizați și să nu mai fiți eficienți.

SCORPION

O persoană din trecutul vostru își face apariția în viața voastră și vă bulversează teribil de mult. Înainte de a relua legătura cu ea, încercați să conștientizați ce simțiți referitor la această revenire. Vă bucură, vă creează anxietate, vă întristează? În funcție de ceea ce simțiți decideți dacă îi permiteți să reintre în viața voastră sau nu.

SĂGETĂTOR

Contextul astral al zilei vă ajută să vă dați seama că, de multă vreme, v-ați preocupat prea mult să rezolvați problemele celor din jur, iar pe voi v-ați pus pe ultimul plan. Realizați că v-ați neglijat aspectul fizic, că v-ați neglijat intelectual și mental, că v-ați neglijat sănătatea. Azi ajungeți în punctul în care spuneți stop și reîncepeți să trăiți pentru voi. De azi înainte prioritatea voastră veți fi voi și orice decizie veți lua și orice plan vă veți face de-acum încolo va ține cont de nevoile voastre. Prioritățile voastre se schimbă radical.

CAPRICORN

Ceva nu merge azi conform planurilor voastre și asta vă produce un stres major și anxietate. Relaxați-vă și fiți conștienți de faptul că nu toate lucrurile se află în aria voastră de control. Voi faceți tot ce ține de voi pentru ca lucrurile să meargă așa cum le doriți. Dacă nu se întâmplă asta, nu e din vina voastră, ci din cauza unor factori asupra cărora nu aveți nicio putere.

VĂRSĂTOR

Partenerul de viață se poartă ireproșabil azi cu voi. Vă copleșește cu atenții, vă face surprize și încearcă să vă intre în voie. Nu e cazul să-l suspectați că a făcut o greșeală și acum încearcă s-o ascundă de voi și să o “plătească” în acest mod. Poate doar și-a dat seama că v-a neglijat nevoile în ultima vreme și acum vrea să se revanșeze.

PEȘTI

Ieșiți cu niște cunoscuți, dar vă dați seama că nu vă simțiți deloc în largul vostru în mijlocul lor și nu înțelegeți de ce. E un sentiment pe care nu l-ați mai încercat de multă vreme. Faceți ce vă dictează instinctul, este semnalul pe care vi-l trimite subconștientul vostru. Poate că există un motiv bine întemeiat pentru care nu ar trebui să fiți cu ei. Vă veți da seama cât de curând care a fost acel motiv.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop