Horoscop 20 ianuarie 2023, am intrat în Vărsător, începe o nouă etapă în viața noastră

Horoscop 20 ianuarie 2023: un final de colaborare. Soarele intră în Vărsător, Mercur intră în mers direct. Atenție la vise și intuiții.

BERBEC

Ceva din trecut revine în viața voastră doar pentru a clarifica ceva ce nu ați înțeles la timp. O persoană care a făcut parte din viața voastră apare ca să vă dea niște explicații. După acest prag al stagnării, al clarificării nebuloasei din minte, veți privi spre viitor. Captivitatea voastră s-a terminat, obsesia s-a risipit.

TAUR

Se pregătește terenul pentru un prag pe care îl aveți de trecut în luna februarie. Intuiția vă spune că ceva urmează să se întâmple în sectorul carierei. Vă bateți pentru ceva anume, faceți eforturi pentru acest deznodământ, cel mai probabil va fi un pas înainte în profesie.

GEMENI

Se eliberează o cale care era blocată, vă împliniți un vis. Se așază apele astfel încât o dorință de-a voastră mai veche se împlinește, datorită deblocării unui ghinion.

RAC

O surpriză neplăcută vine din partea unui prieten. Cineva care promite și nu se ține de cuvânt, doar că astăzi îi spuneți gata! Veți închide ciclul acesta care nu se mai termină, nu-i mai permiteți să vă rănească.

LEU

O relația din viața voastră merge prost, iar asta vă irită. Persoana care tot greșește face greșeli prostești, infantile, face gafe, iar voi nu mai vreți această joacă. Nu mai tolerați această atitudine…

FECIOARA

S-a mai liniștit treaba la voi, porniți pe altă cale, vă canalizați pe alte surse. Vă canalizați către alte vise și credeți în ele. E o mare schimbare în viața voastră.

BALANȚA

Se activează planul sentimental și veți descoperi niște greșeli făcute de partener: s-a purtat complet iresponsabil și voi ați avut mare încredere în această persoană. Puneți pe tapet niște acuze, vor fi reproșuri și lucruri scoase de la naftalină din trecut.

SCORPION

O zi norocoasă, vine un răspuns salvator. Vă liniștiți sufletește când auziți o veste, o rezolvare. Răsuflați ușurați că astăzi vi se rezolvă unele probleme.

SĂGETĂTOR

Vă întâlniți cu cineva, un om grozav lângă care vă simțiți foarte bine. Învățați lucruri noi sau aflați ceva interesant, acest om merită toată admirația voastră, are mai multă experiență decât voi.

CAPRICORN

Sunteți puțini obosiți, se schimbă registrul în viața voastră, s-a terminat o etapă, începe alta. Se mișcă lucrurile mai dinamic și mai activ în viața voastră. Apar noi perspective la orizont.

VĂRSĂTOR

Ceea ce vă preocupă este o dorință de asociere. Începând de astăzi aveți multă energie pentru a depăși anumite situații. Mediul din preajma voastră se cam aglomerează, sunt o mulțime de oameni lângă voi.

PEȘTI

Vă macină niște frici și angoase, sunteți cuprinși de emoții. S-ar putea ca această emoție să fie legată de o întâlnire cu cineva. Vă cam tremură genunchii, vreți să vă prezentați ireproșabil.

Citește și:

Zodiacul Chinezesc 2023: Porcul

Zodiacul Chinezesc 2023: Câinele

Zodiacul Chinezesc 2023: Cocoșul

Zodiacul Chinezesc 2023: Maimuța

Zodiacul Chinezesc 2023: Capra

Zodiacul chinezesc 2023: Calul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șarpele

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Zodiacul Chinezesc 2023: Bivolul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șobolanul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop