Horoscop 2 octombrie. O zodie strălucește astăzi, la propriu

Horoscop 2 octombrie. O zodie strălucește astăzi, la propriu datorită Lunii Pline din Berbec

Horoscop 2 octombrie. BERBEC

Este o zi specială pentru toți nativii Berbec. Va avea loc un eveniment cu totul ieșit din comun care-i va viza în mod direct. Pentru fiecare Berbec această zi va însemna ceva diferit.

Horoscop 2 octombrie. TAUR

Ești în debutul unei situații, este un nou început pentru voi, construiți cu multă răbdare o temelie pe care intenționați să puneți ceva solid. Poate fi vorba de o relație, o afacere, un demers legal.

Horoscop 2 octombrie. GEMENI

Ceri garanții pentru a merge mai departe într-o direcție. S-ar părea că mergi pe un drum impus de alții, de aceea nu te simți stăpân pe tine.

Horoscop 2 octombrie. RAC

Te afli în fața unei alegeri dificile. Nu e ușor să fii Rac astăzi, întâmpini o mulțime de refuzuri, te lovești de probleme și de oameno dificili. Cărora trebuie să le faci față.

Horoscop 2 octombrie. LEU

Furtuna din ultimele zile s-a mai calmat, așa cum era de așteptat nimic nu durează o veșnicie, nici alea bine, nici alea rele. Viața nu e decât un carusel.

Horoscop 2 octombrie. FECIOARA

Ești cu gândul departe, la o situație din trecut pe care nu ai rezolvat-o. A rămas neterminată și nu poți merge mai departe. Blocajul acesta ar trebuie rezolvat cât mai repede.

Horoscop 2 octombrie. BALANȚĂ

Ești destul de mulțumit(ă) de cum îți merg lucrurile, sigur că tu voiai mai mult și mai bine, dar trebuie să depui mai mult efort pentru asta. Per ansamblu e totul ok.

Horoscop 2 octombrie. SCORPION

Astăzi iei totul ca pe un afront personal, ai impresia că toată lumea are ceva cu tine, le iei personal și te superi.

Horoscop 2 octombrie. SĂGETĂTOR

Mare atenție la anturajul tău că poate strica foarte mult din ce-ai reușit să clădești de unul singur. Nu te simți bine lângă acești oameni dar continui să te vezi cu ei.

Horoscop 2 octombrie. CAPRICORN

De tine depinde să-ți dai seama că ești într-o situație fără ieșire care nu-ți aduce nicio satisfacție. Dacă nu schimbi macazul îți va fi foarte rău în viitorul apropiat.

Horoscop 2 octombrie. VĂRSĂTOR

Pune-ți toate eforturile în planurile recente în care crezi foarte mult. Doar așa vei avea satisfacția deplină că ai făcut tot ce se putea face.

Horoscop 2 octombrie. PEȘTI

S-ar putea să nedreptățești pe cineva astăzi, nu iei în calcul toate variantele, tonul tău nu e cel mai potrivit. Ai nervi și arunci cu săgeți în jur.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop