Horoscop 2 octombrie. O zodie strălucește astăzi, la propriu

Horoscop 2 octombrie. O zodie strălucește astăzi, la propriu datorită Lunii Pline din Berbec

Horoscop 2 octombrie. BERBEC

Este o zi specială pentru toți nativii Berbec. Va avea loc un eveniment cu totul ieșit din comun care-i va viza în mod direct. Pentru fiecare Berbec această zi va însemna ceva diferit.

Horoscop 2 octombrie. TAUR

Ești în debutul unei situații, este un nou început pentru voi, construiți cu multă răbdare o temelie pe care intenționați să puneți ceva solid. Poate fi vorba de o relație, o afacere, un demers legal.

Horoscop 2 octombrie. GEMENI

Ceri garanții pentru a merge mai departe într-o direcție. S-ar părea că mergi pe un drum impus de alții, de aceea nu te simți stăpân pe tine.

Horoscop 2 octombrie. RAC

Te afli în fața unei alegeri dificile. Nu e ușor să fii Rac astăzi, întâmpini o mulțime de refuzuri, te lovești de probleme și de oameno dificili. Cărora trebuie să le faci față.

Horoscop 2 octombrie. LEU

Furtuna din ultimele zile s-a mai calmat, așa cum era de așteptat nimic nu durează o veșnicie, nici alea bine, nici alea rele. Viața nu e decât un carusel.

Horoscop 2 octombrie. FECIOARA

Ești cu gândul departe, la o situație din trecut pe care nu ai rezolvat-o. A rămas neterminată și nu poți merge mai departe. Blocajul acesta ar trebuie rezolvat cât mai repede.

Horoscop 2 octombrie. BALANȚĂ

Ești destul de mulțumit(ă) de cum îți merg lucrurile, sigur că tu voiai mai mult și mai bine, dar trebuie să depui mai mult efort pentru asta. Per ansamblu e totul ok.

Horoscop 2 octombrie. SCORPION

Astăzi iei totul ca pe un afront personal, ai impresia că toată lumea are ceva cu tine, le iei personal și te superi.

Horoscop 2 octombrie. SĂGETĂTOR

Mare atenție la anturajul tău că poate strica foarte mult din ce-ai reușit să clădești de unul singur. Nu te simți bine lângă acești oameni dar continui să te vezi cu ei.

Horoscop 2 octombrie. CAPRICORN

De tine depinde să-ți dai seama că ești într-o situație fără ieșire care nu-ți aduce nicio satisfacție. Dacă nu schimbi macazul îți va fi foarte rău în viitorul apropiat.

Horoscop 2 octombrie. VĂRSĂTOR

Pune-ți toate eforturile în planurile recente în care crezi foarte mult. Doar așa vei avea satisfacția deplină că ai făcut tot ce se putea face.

Horoscop 2 octombrie. PEȘTI

S-ar putea să nedreptățești pe cineva astăzi, nu iei în calcul toate variantele, tonul tău nu e cel mai potrivit. Ai nervi și arunci cu săgeți în jur.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop