Horoscop 2 februarie. Zodia care va avea parte de tensiuni în relația cu un membru al familiei

Horoscop 2 februarie. Contextul astral al zilei favorizează încordarea în dialog, reticența, chiar neîncrederea vizavi de propunerile venite din partea unor persoane, chiar dintre cele apropiate, ceea ce poate da naștere la conflicte majore. O zodie va avea parte de tensiuni în relația cu un membru al familiei.

BERBEC

Traversați o etapă bună în majoritatea sectoarelor vieții. Veți fi energici, bine-dispuși, deschiși către socializare, ceea ce vă poate aduce ocazia să cunoașteți niște persoane interesante și chiar să le câștigați simpatia. Nu este exclus ca, la un moment dat, chiar să aveți nevoie de suportul lor și să vi-l ofere necondiționat.

TAUR

Azi, există riscul să faceți niște cheltuieli neprevăzute, dar obligatorii, care v-ar putea destabiliza serios veniturile. Veți fi nevoiți ca, în perioada următoare, să faceți niște economii substanțiale. Oricum, cel mai probabil vă veți putea baza pe sprijinul fie al partenerului de cuplu, fie al unor membri ai familiei.

GEMENI

Azi, emoțiile și trăirile voastre par înghețate. Aveți tendința să nu mai țineți cont de ceilalți, ca și cum totul vi s-ar cuveni. Ei, bine, nu este așa. Tuturor li se cuvin lucruri în mod egal. Încercați să aveți o gândire mai sănătoasă, altfel riscați să rămâneți fără prieteni.

RAC

Suferințele din dragoste nu scutesc pe nimeni, iar azi se pare că voi sunteți cei vizați. Azi, tensiunile dintre voi și partenerii de cuplu par să se intensifice, cel mai probabil din cauza unor influențe… din afara cuplului. O discuție deschisă, sinceră ar putea rezolva aceste tensiuni, însă pentru a avea această discuție salvatoare este necesar să încercați să scăpați de energiile negative.

LEU

Azi sunteți preocupați în mod special de bani. Și nu neapărat pentru că v-ar lipsi, ci pentru că trebuie să-i administrați cu maximă prudență. Contextul astral favorizează intrarea în posesia unei sume de bani, însă nu vă gândiți să-i rispiți pe capricii.

FECIOARĂ

Nu vă intră nimeni în voie azi. Sunteți prost-dispuși și reușiți întrucâtva să stricați și starea de spirit a celor din jur. Sunteți complet nemulțumiți de cei din jurul vostru, care par că vă pun bețe în roate. Nimic mai fals. Problema este la voi, în voi, nu la ceilalți. Sunteți sigur că egoul vostru nu vrea să vă facă să credeți că ceilalți sunt de vină. Asta ar fi reconfortant pentru psihicul vostru, dar din păcate este foarte probabil ca voi să fiți, de fapt, nemulțumiți de voi, nu de ceilalți.

BALANŢĂ

Un membru al familiei a reușit săvă scoată din sărite, în ultima vreme, cu încăpățânarea de-a face lucrurile într-un fel care, în mod evident, i-a adus doar deservicii. A rămas blocat într-un scenariu și, urmare a acelui scenariu, a luat decizii nu tocmai inspirate, care au afectat mai mulți membri ai familiei. Azi, nivelul vostru de toleranță pare să fie la cota de avarie, astfel încât îi veți spune verde-n față ce gândiți și îl veți pune la colț. Din păcate, atitudinea asta va genera niște tensiuni în familie.

SCORPION

Azi puteți intra cu ușurință în conflicte cu persoana iubită. În unele cazuri, vi s-ar putea reproșa că aveți o atitudine indiferentă și că puneți mai mult preț pe serviciu și mai puțin pe relația de cuplu. Este recomandat să fiți diplomați în dialog, să dați dovadă de răbdare și de toleranță. Din păcate, accesele de impulsivitate, de furie ar putea conduce chiar și la despărțiri temporare.

SĂGETĂTOR

Contextul astral favorizează tensiunile sau situațiile-limită cu prietenii. Poate fi vorba despre reproșuri venite în urma unor neînțelegeri mai vechi, dar poate fi vorba și despre niște planuri comune care nu mai funcționează și sunteți considerați direct responsabili de eșec. Ideal ar fi să faceți tot ce ține de voi să evitați izbucnirea unui conflict în cercul de prieteni.

CAPRICORN

Poate că, în prezent, duceți o povară grea pe umerii voștri, dar nu peste multă vreme vor veni și beneficiile. Poate că acum vă este greu, chiar imposibil să priviți într-acolo, dar aveți încredere că soarele va apărea pe stradă voastră mai curând decât v-ați fi imaginat.

VĂRSĂTOR

În viața voastră de cuplu pare că și-au făcut loc monotonia și rutina. Iar asta înseamnă moartea lentă, dar sigură a relației voastre. Normalitatea în cuplul vostru ar putea fi restabilită dacă v-ați da posibilitatea să petreceți mai mult timp împreună, discutând, stând la povești, într-o atmosferă tihnită.

PEŞTI

Azi aveți chef să trăiți periculos. Sunteți dispuși să vă asumați riscuri pe care, în mod normal, nu vi le-ați fi asumat. Fiți, totuși, prudenți și înțelepți, astfel încât să nu regretați mâine încurcăturile în care v-a băgat ziua de azi.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop