Horoscop 2 februarie, astăzi nimic nu este ceea ce pare a fi

Horoscop 2 februarie, astăzi nimic nu este ceea ce pare a fi

BERBEC – 2 februarie

Sectorul prieteniilor este foarte bine aspectat, aveți prietenii aproapede voi, vă sar în ajutor. Datorită lor astăzi stabiliți noi conexiuni.

TAUR – 2 februarie

Concentrează-te pe munca ta și pe drumul tău fără să te mai uiți în stânga și-n dreapta. Astăzi majoritatea nativilor Taur sunt preocupați de cum sunteți văzuți de către ceilalți. Își ajustează fotografii, profilul din social media, etc.

GEMENI – 2 februarie

Vorbiți despre sensul vieții, puneți întrebări, așteptați răspunsuri pe măsură despre viață și destin. Vreți să înțelegeți anumite lucruri și nu vreți să trageți concluzii pripite. Urmăriți podcasturi, cărțile noi, emisiuni TV și documentare.

RAC – 2 februarie

Mergeți sub acoperire ca să descoperiți dedesubturile unei situații pe care nu ați reușit să o descifrați. Cumva, sunteți interesați de planurile ascunse și vreți să aduceți la suprafață fantomele trecutului.

LEU – 2 februarie

Weekendul care a trecut a pus bazele unui parteneriat/prietenie/relație/ pe care ar trebui s-o fructificați. Cu toate acestea, rămâneți la nivelul de vorbe, nu semnați încă nimic.

FECIOARĂ – 2 februarie

Astăzi vă face plăcere ceea ce faceți, depuneți mai mult efort ca de obicei, nu mai vedeți totul ca pe o rutină. E momentul ideal de a face planuri pentru evenimentele care vor urma…

BALANȚA – 2 februarie

Ești în punctul terminus pentru romantism și senzualitate, redescoperiți iubirea și dragostea în cuplu. Planificați o ieșire în doi, acceptați invitații virtuale la discuții, ieșiți la o plimbare.

SCORPION – 2 februarie

Dacă ați neglijat acest aspect, e timpul să adăugați un strop de dragoste, tandrețe și atenție celor dragi. Începeți cu lucrurile simple, o cafea la pat, o vorbă bună, o atingere minunată.

SĂGETĂTOR – 2 februarie

E timpul să comunicați mai eficient cu cei din jur. Căutați să citiți lucruri care vă aduc satisfacții, dacă aveți idei, puneți-le în practică. E un moment bun pentru schimbări.

CAPRICORN – 2 februarie

Fiți realiști cu banii pe care îi aveți la îndemână, nu vă întindeți mai mult decât vă este plapuma. Până pe 20 februarie sunteți într-o zonă destul de agitată cu banii…

VĂRSĂTOR – 2 februarie

Ieșiți în evidență într-un mod extrem de plăcut. Și chiar dacă Mercur este retrograd fix în semnul dumneavoastră, ăsta nu e un lucru rău. Este timp de evaluare și autodepășire. Corectează ceea ce nu funcționează așa cum trebuie.

PEȘTI – 2 februarie

Găsiți satisfacții și plăceri în locuri și de la cine nu vă așteptați. Fiți cu băgare de seamă la visele pe care le aveți, s-ar putea să aibă o însemnătate specială.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop