Horoscop 2 decembrie, oameni toxici în jurul unor nativi dintr-o anumită zodie

BERBEC

Schimbați direcția profesională, dacă nu astăzi, măcar știți că de astăzi încep să răsară în mintea voastră aceste gânduri. Vreți să vă eliberați, ați obosit, este nociv și toxic locul de muncă în care activați. Căutați ceva mai limpede și mai clar. Poate nu de luna aceasta, dar cât de curând.

TAUR

Vine o veste pe care o așteptați demult. Răsuflați ușurați. Sau poate fi o împăcare cu cineva, se instalează armonia cu o persoană. Atmosfera din jur se îmbunătățește, este o veste bună în plan emoțional. Vă relaxați.

GEMENI

Sunteți în fața unui nou început, nu mai aveți răbdare. Din păcate cineva are rezerve și vă pune piedici, vă blochează o persoană progresul. Cineva vă iubește condiționat, dacă primește ceva este mulțumit, dacă nu…. nu e ok. Vă iubește condiționat.

RAC

Sunteți gata să dați drumul la anumite motoare ale vieții, pot fi niște schimbări din mediu profesional. Vă mutați dintr-un loc într-altul. Schimbați anturajul, prietenii, locul de muncă, locuința.

LEU

Nu mai amânați ceva, vreți rezultate imediate. Sunteți strânși cu ușa, nu vreți să pierdeți ceva. Este un eveniment unicat. Este o șansă o dată în viața, care nu trebuie ratată. Nu pierdeți această șansă.

FECIOARA

Ați cunoscut pe cineva care e mult mai matur decât voi. Îl priviți cu multă curiozitate și interes. Aveți încredere în acest om, există o legătură între voi. Vă tentează această persoană.

BALANȚA

Trebuie să-i oferiți unui om din viața voastră mai multă încredere, sunteți foarte suspicioși. Nu-i dați șansa cuiva, îl blocați, nu aveți răbdare cu acest om. E posibil să vă fi rănit și de aceea frica de a vă apropia de acest om.

SCORPION

Trebuie să fiți puțin atenți la oamenii din jurul vostru, s-ar putea să fie în jurul vostru oameni nu foarte bine intenționați, sunteți mințiți și duși cu zăhărelul. Nu spuneți nimănui care vă sunt slăbiciunile. Promisiuni mincinoase, discuții deșarte. Nu investiți în nimic.

SĂGETĂTOR

Atrageți în jur persoane agresive și orgolioase. Voi sunteți bine, sunteți calmi dar o persoană din anturaj este foarte toxică. Acești oameni vă includ în niște conflicte. Întoarceți spatele și ignorați dacă simțiți conflicte în jur. Nu vă amestecați în tensiuni.

CAPRICORN

Sunteți gata de un nou început mai ales în plan sentimental, cuceriți sau sunteți cuceriți. Acest om este total diferit, pe principiul contrastele se atrag. Sunt diferențe mari între voi, dar atracția este mare. Nu se știe ce se întâmplă în continuare și vă miră atracția pe care o aveți cu acest om diferit de voi.

VĂRSĂTOR

Ajutați pe cineva, vă implicați în viața unui om, îi arătați drumul corect, o îndrumare, un sfat pozitiv. Sunteți îngerul lui păzitor. Îl ajutați pe acest om, poate fi un rol karmic pentru voi. Sunteți omul potrivit la locul potrivit pentru cineva.

PEȘTI

Vă simțiți debusolați și dezamăgiți. Renunțați la un vis. Ați avut multe dezamăgiri. Așteptarea voastră a luat sfârșit, nu vă mai uitați la ceilalți, drumul vostru este diferit. Nu sunteți deloc singurul, nu e deloc un dezastru așa cum simțiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop