Horoscop 2 august. Zodia care va primi o lecție pe care nu o va uita prea curând

Horoscop 2 august. Ziua de azi vine cu lecții importante pentru mai multe zodii. Unii nativi se vor da cu capul de sus, lucru în urma căruia vor înțelege, în sfârșit, unde anume au greșit până acum. Nativii dintr-o zodie vor primi de la un străin o lecție de viață pe care nu o vor uita prea curând.

BERBEC

V-ați obișnuit să fugiți de probleme, dar fuga nu este întotdeauna cea mai bună soluție. Mai degrabă, învățați să le țineți piept problemelor și să nu vă speriați de ele. Azi, petreceți mai mult timp cu voi, cu gândurile voastre, puneți-vă ordine în ele și veți vedea cum vor apărea soluțiile când te vă veți aștepta mai puțin.

TAUR

Aveți așteptări nerealiste cu privire la oameni, lucruri, situații. Nimeni și nimic nu pare să se ridice vreodată la nivelul așteptărilor voastre. Viața nu e, însă, perfectă. N-ar fi rău să arătați mai multă compasiune, mai multă empatie față de oameni. Beneficiile pe care le veți avea de pe urma acestei schimbări de atitudine vor fi majore.

GEMENI

E ușor să vă plângeți de faptul că viața voastră nu corespunde așteptărilor voastre. Situația nu se va schimba, însă, dacă nu veți începe să acționați pentru a vă rezolva problemele. Puneți la cale un plan de bătaie care să vă ajute să schimbați lucrurile care nu vă convin.

RAC

Aveți obiceiul de a despica tot timpul firul în patru, dar în felul ăsta nu faceți decât să complicați lucrurile simple. Scenariile pe care vi le faceți sunt menite să vă prezinte situația mult mai rea decât este în realitate. Foarte probabil ca jumătate dintre problemele cu care vă confruntați să nu fie reale, ci create artificial de mintea voastră.

LEU

Adevăratul curaj constă în a putea ierta oamenii care v-au rănit. Cu cât mai mult timp rămâneți agățați de greșelile pe care unii sau alții le-au făcut față de voi, cu atât mai greu veți evolua. Să nu mai punem la socoteală faptul că aceste greșeli se bazează, adesea, pe neînțelegeri, care pot fi soluționate printr-o discuție civilizată.

FECIOARĂ

Azi, întâlniți o persoană care vă va da o lecție de viață pe care n-o veți uita prea curând. Obișnuiați, până nu de mult, să faceți lucrurile pentru a fi apreciați, lăudați, uitând că voi sunteți cele mai importante persoane din viața voastră și laudele trebuie să le primiți de la voi, nu de la cei din jur. Persoana pe care o veți întâlni azi vă va fascina de la primul schimb de replici iar pe parcursul discuției va va convinge că ea a reușit în viață făcând ceea ce simte și neținând cont de gura lumii.

BALANȚĂ

Noțiunea de egoism vă este complet străină. Le oferiți tuturor totul pe tavă, uitând să vă satisfaceți și nevoile personale. Din când în când, însă, nu ar fi rău să vă puneți pe primul loc și să-i lăsați pe cei din jur să se descurce și singuri. Cuvântul NU există tocmai pentru a fi folosit măcar ocazional.

SCORPION

Azi, înțelegeți în sfârșit că nu tot ce vi se întâmplă depinde de voi. Odată ce ați înțeles acest lucru, veți reuși să vă relaxați. Atunci când lucrurile nu se află în aria voastră de control nu aveți prea multe opțiuni de rezolvare a problemelor. Luați lucrurile așa cum vin și nu vă învinuiți pentru tot ce nu puteți rezolva.

SĂGETĂTOR

Mulți vă reproșează că sunteți superficiali și că priviți lucrurile cu prea multă detașare. Azi, veți conștientiza importanța implicării în relațiile care contează cu adevărat pentru voi. Doar așa le veți putea demonstra celor dragi că vă pasă de ei. Altfel, îi puteți pierde.

CAPRICORN

Învățați să aveți încredere în voi! Este primul pas din procesul de debarasare de gelozia care vă macină. Azi, veți înțelege în sfârșit cât de important este să nu vă mai comparați cu cei din jur și să nu vă mai găsiți defecte. De azi înainte, poate că veți reuși să vă bucurați de succesele celor din jur așa cum vă bucurați de ale voastre.

VĂRSĂTOR

Îndoielile și nesiguranța vă fac să ratați multe oportunități. Azi, înțelegeți în sfârșit cât este de important să nu vă judecați prea aspru și să nu-i considerați pe alții mai buni decât pe voi. Veți vedea că resursele voastre interioare sunt de invidiat!

PEȘTI

Sunteți de apreciat pentru faptul că vă implicați în problemele celor din jur încercând să-i ajutați cu soluții. Dar nu ar fi rău să vă petreceți puțin timp concentrându-vă și asupra propiilor nevoi. Contextul astral al zilei de azi este favorabil introspecției. Așa că rezervați-vă azi puțin timp pentru voi, vedeți ce nevoi aveți și cum le puteți duce la îndeplinire.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop