Horoscop 19 ianuarie: oboseala psihică e mai periculoasă decât cea fizică

Horoscop 19 ianuarie. Dacă pentru majoritatea zodiilor, aceasta va fi o zi în care se vor relaxa și se vor umple de energie, pentru unii nativi, ziua de azi va fi mai obositoare decât una obișnuită. Și asta întrucât va fi vorba de o oboseală psihică, mult mai greu de dus decât oboseala fizică. Acești nativi sunt copleșiți de gânduri negative, de care nu reușesc să scape. 

BERBEC

Sunteți invitați de niște prieteni la o seară de socializare, dar stați în cumpănă dacă să acceptați sau nu invitația. Pe de o parte, v-ați duce, pentru că tânjiți după o ieșire, pe de altă parte știți că urechile voastre vor auzi doar povești triste, doar drame, doar lamentări și nu aveți niciun chef să vă încărcați cu energie negativă. Faceți exact ce simțiți. Oricum, să știți că puteți fi o oază de pozitivism pentru prietenii voștri negativiști, iar sfaturile voastre le va prinde bine.

TAUR

Bani insuficienți, mult prea multe sarcini de serviciu, datorii multe, viață personală inexistentă. Toate aceste lucruri vă frustrează cumplit și nu știți încotro s-o apucați ca să ieșiți din această situație. Sunt luni de zile de când gândurile astea nu vă dau pace. Dar nici nu veți putea rezolva nimic doar lamentându-vă. Un prim pas, ar fi să începeți să fiți recunoscători pentru ceea ce aveți deja – și cu siguranță aveți multe lucruri pentru care să mulțumiți Universului. Astfel, veți atrage energii pozitive, iar lucrurile vor începe să se rezolve treptat.

GEMENI

Este o zi prielnică relaxării. Dacă v-au mai rămas ceva bani după sărbători, n-ar fi rău să vă dedați unui răsfăț total. Un masaj, o saună, orice servicii de SPA aveți la dispoziție, încercați să profitați de toate. Nici nu știți cu câtă energie veți începe săptămâna.

RAC

Nu vă simțiți chiar în apele voastre. Nu aveți chef de socializare, de niciun fel de activitate care altădată vă făcea plăcere. Veți prefera izolarea și liniștea căminului. În unele cazuri, poate fi vorba de manifestări organice cauzate de oboseală și stres. Soluția este să vă odihniți și să nu vă mai bateți capul cu probleme. Nu sunteți în formă pentru a găsi soluții adecvate, iar acest lucru vă va produce mai multă frustrare.

LEU

Nu este exclus să vă treziţi cu un musafir cu care să petreceţi mare parte din zi. Depănați amintiri dragi, aflați informații uluitoare despre oameni de care nu mai știți nimic de multă vreme și vi se face o propunere de nerefuzat. Nu vă grăbiți, însă, s-o acceptați. Amânați răspunsul cțteva zile, timp în care să puneți în balanță plusurile și minusurile.

FECIOARĂ

Intrați, azi, în posesia unei sume de bani destul de consistente. Poate vi se returnează un împrumut, poate e plata pentru o muncă prestată de voi și nevirată la timp, poate, pur și simplu, câștigați la loto. Cert e că e rost de bani. Și nu ar fi rău să-i investiți în voi, să vă faceți niște plăceri pe care vi le-ați refuzat în ultima vreme. E cea mai bună investiție.

BALANȚĂ

Ați putea fi invitați la o plimbare, la o cafea, la un party şi, poate, pe moment, sunteți tentați să declinați invitația. Ar fi, însă, recomandat să profitați de orice prilej de socializare, pentru că fiecare om cu care interacționați are ceva să vă transmită.

SCORPION

Încă de dimineață, este posibil să primiți o veste care să vă dea peste cap întreg programul. Nu este neapărat o veste proastă, cert este că cel care vă dă vestea are mare nevoie de prezența voastră. Rămâne la latitudinea voastră dacă dați curs solicitării din partea respectivei persoane sau vă vedeți de program.

SĂGETĂTOR

Sunteți solicitat de un coleg de muncă, poate chiar de un șef, să rezolvați o problemă apărută în weekend sau măcar să dați o mână  de ajutor la rezolvarea ei. Planurile v-ar putea fi date peste cap, depinde de voi ce vă doriți în adâncul vostru. Conștientizați-vă nevoia! Ce simțiți să faceți? Să faceți ceva pentru voi și să vă respectați planul pe care vi l-ați făcut sau să faceți ceva pentru alții, în speță pentru firma la care lucrați?

CAPRICORN

A venit momentul să vă rupeți din iureşul cotidian şi să vă canalizați energia către un singur scop. Nu aveți cum să le faceți pe toate, nu vă comportați ca și cum tot Universul stă pe umerii voștri. Luați-o mai ușor și treptat. Prioritizați-vă scopurile. e cea mai sigură cale spre reușită.

VĂRSĂTOR

O răceală puternică v-ar putea țintui azi la pat. Nu trageți de voi să faceți treburi gospodărești dacă nu vă simțiți în stare. Aveți dreptul de a fi bolnavi, iar asta n-o să vă facă mai puțin gospodari. E un moment prielnic să vă odihniți și voi cum se cuvine.

PEȘTI

Nu este cea mai bună zi a voastră din punct de vedere al sănătății. Vă puteți confrunta cu stări de oboseală, irascibilitate, dureri de cap, însă nu sunt excluse nici probleme gastrointestinale. Cel mai probabil, nu este ceva grav și nu ar trebui să vă faceți probleme. Psihicul vostru este obosit, chiar epuizat și vă transmite semnale să o lăsați mai moale.

Citeste și:

Zodiacul Chinezesc 2023: Porcul

Zodiacul Chinezesc 2023: Câinele

Zodiacul Chinezesc 2023: Cocoșul

Zodiacul Chinezesc 2023: Maimuța

Zodiacul Chinezesc 2023: Capra

Zodiacul chinezesc 2023: Calul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șarpele

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Zodiacul Chinezesc 2023: Bivolul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șobolanul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop