Horoscop 19 februarie, reîncep relațiile care au fost puse în așteptare

Horoscop 19 februarie, reîncep relațiile care au fost puse în așteptare

Horoscop 19 februarie, BERBEC

Pentru Berbeci urmează un sfârșit de săptămână de cinci stele. Weekendul acesta se poate întâmpla orice… așteptați-vă la mari surprize. Berbecii aflați într-un cuplu care au avut de depășit o mare problemă de curând, trebuie să afle că totul va fi îngropat și uitat. La job situațiile care au fost în așteptare în ultima perioadă, se vor rezolva, în sfârșit.

Horoscop 19 februarie, TAUR

Dragi Taur întâmpinați probleme în dragoste zilele acestea. Cei care vor avea de făcut o alegere sau de luat o decizie, vor avea nevoie de toată inspirația din lume. Le va fi foarte greu. Cei care vor să se rupă de ceva: familie, trecut, job… să mai aștepte.

Horoscop 19 februarie, GEMENI

Vreți să aflați mai multe, să cunoașteți detalii despre ceva sau cineva. Sunteți într-o perioadă conflictuală, acum se strică sau se deteriorează prietenii și amiciții. Cu toate aceastea, sunteți creativi și vă faceți planuri de viitor.

Horoscop 19 februarie, RAC

Conform hărții voastre astrale, cea mai grea perioadă a trecut iar Saturn nu mai este în opoziție. Situație fascinantă cu Berbec și Scorpion. La job este absolut obligatoriu să încheiați o situație care nu funcționa. Reîncepeți o relație care era în așteptare.

Horoscop 19 februarie, LEU

Aveți un sfârșit de săptămână… mediu. În dragoste, traversați o perioadă de neîncredere, există prea mult haos în viața dumneavoastră amoroasă. Este multă agitație, iar la job ați trecut prin multe greutăți.

Horoscop 19 februarie, FECIOARĂ

În ultima perioadă, dragi Fecioare, v-ați ascultat mai mult capul și mai puțin inima. Prudență maximă cu un nativ din Scorpion sau Pești. Zilele aceastea veți lua o hotărâre care implică un spațiu locativ. Trebuie să semnați ceva? Amânați.

Horoscop 19 februarie, BALANȚA

Pe harta voastră astrală sunt aspecte majore care implică latura sentimentală. Urmează o perioadă în care veți consuma foarte multă energie, timp și veți afla multe noutăți. Cumva se vorbește de un copil?

Horoscop 19 februarie, SCORPION

Problemele de la muncă s-au mutat acasă. Cumva, acum aveți probleme în cuplu. Tensiuni cu partenerul de viață. La job, totul se va liniști începând cu luna martie.

Horoscop 19 februarie, SĂGETĂTOR

Este o perioadă cu multă energie pentru latura afectivă. Sunteți iubit și iubiți la rândul vostru. Trebuie ținute puțin în frâu excesele financiare. Aveți de rezolvat o problemă mai veche de familie.

Horoscop 19 februarie, CAPRICORN

Ați întâmpinat câteva greutăți în ultima perioadă și asta v-a descurajat. Vă îndoiți de tot ce vi se întâmplă… cumva ați suferit o dezamăgire importantă? Abia pe la sfârșitul lunii mai se întâmplă schimbări în sectorul profesional.

Horoscop 19 februarie, VĂRSĂTOR

Nu subestimați pe nimeni astăzi, o întâlnire sau o discuție vă poate aduce un lucru neașteptat. Tot ceea ce începeți zilele acestea va avea un final neașteptat. Aveți pe hartă dumneavoastră atât de multe planete încât sunt mari șanse să călcați strâmb.

Horoscop 19 februarie, PEȘTI

Vă doriți atenție, tandrețe, dragoste. Mai așteptați până în martie când Venus va fi în semnul vostru. Cuplurile care au vechime pot întâmpina probleme. Aveți chef de muncă.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop