Horoscop 19 august 2020. Se apropie un mare nor de furtună asupra unei zodii

Horoscop 19 august 2020. Se apropie un mare nor de furtună asupra unei zodii

Horoscop 19 august 2020. Se apropie un mare nor de furtună asupra unei zodii, dar au fost avertizați de aceste mișcări ale planetelor încă de la începutul anului.

Horoscop 19 august 2020. BERBEC

Simți nevoia să ieși în natură cât mai mult, să te plimbi, să te uiți la cer și la frunze. Conectează-te cu inima pământului pentru a simți energia cum vibrează în tine.

Horoscop 19 august 2020. TAUR

Nu ești mulțumit(ă) de parcursul tău profesional. Ceva a îngreunat drumul și ți-a frânat ambițiile, poate noua ordine socială care se prefigurează… Nu poți face nimic. Acceptă și mergi mai departe.

Horoscop 19 august. GEMENI

Nu contează ce s-a întâmplat în trecut, ce decizii ai luat și ce ai fost nevoit(ă) să accepți. Contează prezentul, iar viitorul e curat ca lacrima.

Horoscop 19 august 2020. RAC

Astăzi ești meteodependent. În funcție de cum va fi vremea în zona unde locuiești așa te vei simți. Riști să treci printr-o perioadă de labilitate accentuată dacă nu te rupi de monotonia în care ai intrat.

Horoscop 19 august 2020. LEU

Urmează o nouă etapă în viața ta dar cumva ți-e teamă de noi începuturi și asta e ceva nou pentru tine, știind că ție nu ți-a fost frică niciodată de drumurile nebătătorite.

Horoscop 19 august. FECIOARĂ

Respinge influențele negative din jurul tău. Nu-i lăsa pe alții să-ți dicteze starea de spirit și să aibă control asupra psihicului tău.

Horoscop 19 august 2020. BALANȚA

Astăzi are loc un eveniment care va fi hotărâtor pentru viitorul tău. Depinde de tine dacă vei vedea oportunitatea sau portița pe care ți-o deschide universul.

Horoscop 19 august 2020. SCORPION

Ești amețit(ă) și aiurit(ă), din acest motiv nu prea îți ies lucrurile. E o perioadă stresantă pentru tine și nu poți analiza limpede situația în care te afli. Sfarșitul de săptămâna va aduce o surpriză.

Horoscop 19 august 2020. SĂGETĂTOR

Ești drăguț(ă) și amabil(ă) cu toată lumea, te încearcă o stare de euforie, beatitudine chiar, este o zi minunată pentru nativii Săgetători, bucurați-vă de ea.

Horoscop 19 august 2020. CAPRICORN

Recunoaște când nu mai poți și renunță să continui atunci când ai ajuns la limită. Nu mai forța lucrurile. Sănătatea va fi prima care va ceda, apoi psihicul.

Horoscop 19 august 2020. VĂRSĂTOR

Vrei să schimbi ceva în viața ta, dar fă-o ușor nu cu tăvălugul. Concepe mai întâi un plan, gândește-te bine la el și abia apoi treci la acțiune.

Horoscop 19 august 2020. PEȘTI

Romantismul este astăzi la cele mai înalte cote. Ești sensibil(ă) la tot ce e frumos și te emoționează totul în jur. Redescoperi frumusețea vieții.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop