Horoscop 19 aprilie. Zodiile de pământ au avut așteptări imense de la cei dragi… degeaba!

Horoscop 19 aprilie

Horoscop 19 aprilie. Zodiile de pământ au avut așteptări imense de la cei dragi… degeaba!

Horoscop 19 aprilie. BERBEC

Vrei să cheltuiești bani, dar nu pentru că ai nevoie de ceva ci pentru că astăzi ai tendința să faci lucrurile compulsiv pentru a scăpa de anumite gânduri negre. Dacă nu renunți la emoțiile negative care au pus stăpânire pe tine de ceva timp o să intri într-o depresie gravă.

Horoscop 19 aprilie. TAUR

Trebuie să te decizi ce direcție va lua viața ta începând de săptămâna viitoare. Ia cea mai bună alegere bazându-te pe înțelepciune nu pe un impuls de moment. Analizează bine situația și ia o decizie care să te ajute și în viitporul apropiat, nu doar pe moment.

Horoscop 19 aprilie. GEMENI

Te aprinzi repede în discuții contradictorii și-i deranjezi cu stilul tău impulsiv pe cei din jur care trebuie să-ți suporte toanele. Pare că-ți face plăcere să fii sămânță de scandal… O să regreți imediat ce-o să-ți dai seama că faci adevărate gafe.

Horoscop 19 aprilie. RAC

Nu le știi pe toate, nu deții adevărul absolut iar astăzi dai nas în nas cu această realitate. Nu ți-ar strica un pic de smerenie și cumințenie sufletească. Nu mai visa cai verzi pe pereți și coboară cu picioarele pe pământ.

Horoscop 19 aprilie. LEU

Te amesteci într-o chestiune care nu te privește, arunci cu vorbe aiurea, nu ești discret(ă) și nu ții pentru tine mici indiscreții care ți-au ajuns la urechi. Îi jignești pe ceilalți cu nesăbuința ta de a dezălui secretele.

Horoscop 19 aprilie. FECIOARA

Dacă tu ai crezut vreo secundă că o să-ți fie ușor, te-ai înșelat amarnic. Viața are suișuri și coborâșuri, nu sta să le contabilizezi, tu vezi-ți de drum și fă față cu brio provocărilor. Doar așa vei ajunge acolo unde speri să ajungi.

Horoscop 19 aprilie. BALANȚĂ

Este o zi liniștită și relaxantă așa că profită de calmul care s-a așternut în jurul tău și fă pace cu tine. Nu te mai judeca aspru, învață să te respecți un pic mai mult. Roagă-te, iubește, privește cu atenție detaliile frumoase din jur. Bucură-te de viață!

Horoscop 19 aprilie. SCORPION

A sosit timpul să-ți dai seama că bogăția nu are legătura cu banii… ci cu modul cum te raportezi la ce ai. În plus, e timpul să cobori adânc în sufletul tău și să te întrebi ce ți-ai dorit mereu: bani sau liniște sufletească?

Horoscop 19 aprilie. SĂGETĂTOR

Pe tine lumea te respectă pentru doza imensă de rațiune de care dai dovadă în momentele dificile. Atunci când ți se cere ajutorul ești un om matur și responsabil. Luciditatea și obiectivitatea cu care privești lucrurile te fac stăpân(ă) pe situații.

Horoscop 19 aprilie. CAPRICORN

Îți zboară mintea aiurea la o iubire din trecut care nu s-a terminat prea fericit. Dacă vrei să aduci la suprafață necazurile sufletului, atunci zăbovește în voie asupra acestor dureri ascunse. Dacă vrei să mergi mai departe cu încredere, lasă se se ducă toată durerea în neant și n-o mai aduce înapoi.

Horoscop 19 aprilie. VĂRSĂTOR

Starea de bine se măsoară în optimism, iar persoanele optimiste se bucură mai mult de viață. Ține minte aceste lucruri și bucură-te de minunata zi care se desfășoară în fața ta…

Horoscop 19 aprilie. PEȘTI

Bucură-te de lucrurile simple și lasă bucuria zilei de azi să te împresoare. Învață să vezi viața ca pe un dar, joacă-te, roagă-te, meditează. Ia exemplu de la copii, ei văd doar partea frumoasă a lucrurilor.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Compatibilitate Vărsător. Care sunt zodiile potrivite cu acești nativi din horoscop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop